aronba írta:Vito írta:ozsimiki írta:Lampio!
Chi nem magyarellenes,csak realista.
és naív.
...az utóbbi 5-6 év élsportja szinte csak a doppingról szól (régen tisztának és zseninek hitt atléták, kerékpározók buktak/buknak le tömegesen...), hihetetlen és felfoghatatlan világcsúcsok dőlnek meg -nem tizedekkel- az egyéni, fizikai sportágakban.
és akkor az a kifogás, hogy negatív a tesztje
ne vicceljetek már... az EPO-t sem tudták kimutatni 10 évvel ezelőtt, most meg a lúzerebb (lebukós) élsportolók kedvenc kiegészítője.
Phelpsre egy imázsközpont épült az USA-ban és világszerte, a 8 arany miatt.
nem gondoljátok, hogy anabólikus szteroiddal fogják etetni. amit Pelphs használ, az majd 4-6 év múlva jut el ide...
Nemcsak ő javúl,hanem az összes úszó szinte sajátjánál lényegesebben jobbakat úszik, meg ahogy aronba is írta,ha kap,nem mind1,h ki kapja, anélkül is jópárszoros bajnok lenne, meghát ha így nézzük,akkor a múlt nagyjai is mind mind doppingos állatok, az akkori kor,akkori szereivel...mert a múltban is voltak óriási zsenik,és eredmények (az akkori korhoz viszonyítva).
Szerintem ha Cseh Lacika nyerné ilyen fölénnyel,és Phelps nélkül lenne is sansz rá,akkor senki sem irogatná,h dopping,hanem együtt örülnénk. Logikus is. De most nem fogok kardomba dőlni,mert van nála egy jobb.
Már rég megbarátkoztam a teljesítménynövelők szerepével,ezt elfogadva ugyanúgy élvezem a versenyeket. Ez nem naivitás,csupán korral haladás. Szeretem a sportokat,és nem fogja rányomni nálam a bélyegét az,h sokan mindent a doppinggal magyaráznak, ilyen világban élünk,vagy el kell fogadni,vagy nem. Én elfogadtam. Annak sok értelme nem lenne,h leülök megnézni egy versenyt,majd kifejtem,h így dopping,úgy dopping...ha így állnék hozzá,meg se nézném.