http://www.youtube.com/watch?v=hBI0z8cBp5sFtcSikiHun írta: Kár, hogy a madrid ellen ezt annyira nem mutatja meg. pedig ott egy-két embernek jókorát odavághatna.
Nem mondhatod, hogy ez nem volt szívmelengető pillanat
http://www.youtube.com/watch?v=hBI0z8cBp5sFtcSikiHun írta: Kár, hogy a madrid ellen ezt annyira nem mutatja meg. pedig ott egy-két embernek jókorát odavághatna.
http://www.youtube.com/results?search_q ... senal&aq=fsjd írta:na azért ilyen durva ferdítéseket nem kéneshutterisland írta: mert lehet berúgta volna bendtner![]()
![]()
Nekem is idáig nagyon tetszik a játéka, és amíg meccs nem megy el a durvaságán, addig én tolerálom, sőt kifejezetten kedvelem a keményebb belépőit
Kár, hogy a madrid ellen ezt annyira nem mutatja meg. pedig ott egy-két embernek jókorát odavághatna.sjd írta:shutterisland írta: mert lehet berúgta volna bendtner
kedvelem a keményebb belépőit
na azért ilyen durva ferdítéseket nem kéneshutterisland írta: mert lehet berúgta volna bendtner
Nekem is tetszik a játéka, igaz a Poolban sem panaszkodtam rá!shutterisland írta:tudom, hogy nem a statok a lényegesek, meg semmit sem jelentenek, de ez azért tetszik.
(ez most csak a bajnokságban)
liverpool -> 7924 perc, 21 sárga, 3 piros
barca -> 1727 perc, 7 sárga, 0 piros
egy ici picit javult ebben, és hát ami angliában szóbeli figyelmeztetés vagy vállveregetés, az itt lap.
kevésbé favágó már a játéka, mint régebben, de ez azért persze nagyban köszönhető az új közegnek is, de fejlődött szerintem ezen a téren.
hát ez annyit mutat nekem, hogy egy olyan bajnokságban, ahol sokkal jobban engedik a keménységet, ott is ugyanúgy hozta a lapokat, mint itt, ahol hamarabb villan a lap.P.U.Y.O.L. írta:Mondjuk ez a stat eléggé meglepett. Itt nem látszik szerintem javulás, de a mutatott játék alapján én nyugodt vagyok, amikor pályán van és nem félek attól, hogy mikor ugrik bele valakibe ész nélkül.shutterisland írta:tudom, hogy nem a statok a lényegesek, meg semmit sem jelentenek, de ez azért tetszik.
egy ici picit javult ebben, és hát ami angliában szóbeli figyelmeztetés vagy vállveregetés, az itt lap.
kevésbé favágó már a játéka, mint régebben, de ez azért persze nagyban köszönhető az új közegnek is, de fejlődött szerintem ezen a téren.
Mondjuk ez a stat eléggé meglepett. Itt nem látszik szerintem javulás, de a mutatott játék alapján én nyugodt vagyok, amikor pályán van és nem félek attól, hogy mikor ugrik bele valakibe ész nélkül.shutterisland írta:tudom, hogy nem a statok a lényegesek, meg semmit sem jelentenek, de ez azért tetszik.
Ebbe szerintem bele se kezdjünk sztem te is tudod h ebbe a teambe elég sok kamueső van. Déli vér , ez alap egy kis színészet , attól függetlenül persze h a világ legjobbjai.dd írta:Az a baj, hogy nem néha fordul elő. Mascherano most már több kamuesést mutat be, mint Busquets és Alves összesen. Játszhat akármilyen jól, ezzel kezdi kihúzni a gyufát nálam egyre jobban.
d írta:Az a baj, hogy nem néha fordul elő. Mascherano most már több kamuesést mutat be, mint Busquets és Alves összesen. Játszhat akármilyen jól, ezzel kezdi kihúzni a gyufát nálam egyre jobban.
Ilúvatar írta:
...és volt egy kiba nagy mentése is utolsó emberként!!!Pavel írta:Lehozta a meccset ahogy kell. Voltak kisebb hibái, de azok felejthetőek. Csak így tovább.
Na most ezt például egy Bernabeuban nem lehet hallani, gondolom ez egyértelmű.Sanama írta:Az miért az ő hibája? Szerintem a kpausé volt. A kapusnak ordítani kell olyankor,hogy jövök, hagyjad stb.lluisllach89 írta:Tulajdonképpen ő az a játékos aki miatt nem hiányzik Yaya Touré, és ez nagy szó.
Hiába Busquets volt aki kiszorította, de Mascherano pótolta. Csakúgy mint ő, védőként is tanár, és a levegőt is uralja pedig nem igazán magas.
VV kifutásánál volt egy hibája ugyan, de azon gondolkodtam hogy az agyatlan PL-ben ez lehet hogy öngól, de azt is oldalra fejelte inkább, kegyetlen.