shutterisland írta:tudom, hogy nem a statok a lényegesek, meg semmit sem jelentenek, de ez azért tetszik.
(ez most csak a bajnokságban)
liverpool -> 7924 perc, 21 sárga, 3 piros
barca -> 1727 perc, 7 sárga, 0 piros
egy ici picit javult ebben, és hát ami angliában szóbeli figyelmeztetés vagy vállveregetés, az itt lap.
kevésbé favágó már a játéka, mint régebben, de ez azért persze nagyban köszönhető az új közegnek is, de fejlődött szerintem ezen a téren.
Nekem is tetszik a játéka, igaz a Poolban sem panaszkodtam rá!
Univerzális ott segít amikor kell (lsd Arsenal

)
Emlékeztek, hogy kb 15 perc kellett neki az első sárgához a Hercules ellen =s akkor volt talán először kezdő)
Viszont matek alapján nálunk rosszabb az aránya

Ha a számaid nem csalnak, akkor a Poolban 377 percenként jött egy sárga míg nálunk 246 is elég
A piros kártya 2641 percenként jött elő, igaz nálunk erre még nem volt precedens, de a számok nem hazudnak, s legkésőbb 914 perc múlva nálunk is becsúszik 1
szerk: érdekes okfejtés, azért ne felejtsük el, hogy jóval kevesebbet van az ellenfélnél a labda, így kevesebbszer "lehetősége van" szabálytalankodni!Kőkemény volt a PL-ben is, de ott azért jóval nagyobb a harc a kp-n, s igaz a Ligában vannak kártyás sporik, de nincs akkor öldöklés a középpályán, mert Xavitól ember nem tudja elvenni