Raul#7 írta:Amellett,hogy se füle se farka a mondandódnak,meséld el nekem,hogy ki ütötte/rúgta arcba?mert lelassították,és emelkedett az Ajaxos lába,de kb fél méterrel a feje előtt megállt.De biztos optikai csalódás volt.
Hát mert te rohadt értelmeseket szólsz hozzá... Valamitől vörös volt a szeme, biztos magának kapott bele.
Próbálj egyszer meccset nézni úgyhogy nem azt várod mibe lehet belekötni. Mert ez a SZÁNALOM amit művelsz, és nem Ronaldo.
Az a vicc,ha 5-1re vezetne az Ajax akkor is így örülne.
A vicc az te vagy haver.
Te se nézed a meccseket rendesen,ha beleképzelsz olyanokat amik meg sem történtek.
Lehet vicc vagyok,de lehet csak látom a dolgokat.
Vagy csak nekem tűnt fel,hogy a góljáig egy mosoly nem hagyta el a cuki pofiját,aztán mióta gólt rúgott fülig ér a szája?
Lehet csak nekem tűnt fel.
Tudom,hogy elfogult vagyok vele negatív irányba,mert minden focistánál jobban utálom,és a szememben egy...="rágcsáló,ami magán hordozza a pestis kórokozóját". Akkor leszek boldog,ha legkésőbb 10 év múlva eltűnik a focipályákról.Undorító játékos.
Hamilton nem utálom annyira,egyszerűen csak nem szeretem sok ok miatt. De neki nem kívánom a halálát,meg semmi rosszat neki,ellentétben ezzel az emberrel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."