Cesc Fábregas

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.26. 13:24:24

Milyen lelkiállapota van annak aki ilyeneket kitalál! ?
Valószínűleg súlyos elmezavarban szenved az illető:))))))))))))))))))

Azért a főszerkesztő arcát is megnéztem volna amikor meglátta ezt a cikket,persze az is lehet hogy ő írta....
Szerzőt továbbra sem találok,de ezen nem is csodálkozom.

Patináns webes hírportál:)))))))))))))))))
Bokke
Barça B

2011.08.26. 13:19:48

peccerta írta:Parancsolj

Évek óta húzódott az átigazolása Cesc Fabregasnak, már tavaly majdnem hazaszerződött nevelőegyesületéhez, ám a hőn áhított klubváltásra végül csak idén nyáron került sor. A klasszis azonban a jelek szerint nem ilyen visszatérésre számított.
- Semmi sem olyan, mint amilyenek képzeltem - kezdte Fabregas a Heat magazinnak adott interjújában - Az első edzésem nagyon jól telt, tréfálkoztak, viccelődtek velem a többiek. Aztán kezdett minden rosszra fordulni, és azt éreztem, csak egy kisfiú vagyok a csapatban."

Fábregas a rémálmairól is beszélt, melyek elmondása szerint Barcelonában gyötrik.

Köszi!
Milyen lelkiállapota van annak aki ilyeneket kitalál! ? :)

- Egyik éjjel azt álmodtam, hogy az Arsenalban játszom, és rúgok egy gólt a Stoke ellen. Ekkor nagyon boldog voltam, de amikor felébredtem, és körülnézetem, tudatosult bennem, hogy Barcelonában vagyok."

Fabregas arról is beszélt ,mennyire magányos, gyakran nosztalgiázik is, és még azt az Emmanuel Frimpongot is gyakran fel szokta hívni, akivel mint, bevalotta, nem ápoltak baráti viszonyt az ágyúsoknál.

A klasszis elégedetlen a neki jutó kevés játéklehetőséggel is.

- Amikor aláírtam a Barcelonához, Guardiola azt ígérte, hogy a automatikusan a kezdőcsapatban kapok helyet, de úgy érzem,. én vagyok a legrosszabb játékos a klubban - fogazlmazott a középpályás, aki úgy érzi, élete legrosszabb döntését hozta.

Mindenesetre Fabregas kijelentései igen furcsán hatnak, hiszen mielőtt a katalánokhoz igazolt volna, folyamatosan áradozott a Barcáról. Ráadásul szinte még meg sem száradt a tinta a szerződésén, amikor már Spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatta magát, a hét elején, a Napoli elleni barátságos meccsen pedig már első gólját is megszerezte a gránátvörös-kékek színeiben. (sport365.hu)
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.26. 13:07:41

Parancsolj

Évek óta húzódott az átigazolása Cesc Fabregasnak, már tavaly majdnem hazaszerződött nevelőegyesületéhez, ám a hőn áhított klubváltásra végül csak idén nyáron került sor. A klasszis azonban a jelek szerint nem ilyen visszatérésre számított.
- Semmi sem olyan, mint amilyenek képzeltem - kezdte Fabregas a Heat magazinnak adott interjújában - Az első edzésem nagyon jól telt, tréfálkoztak, viccelődtek velem a többiek. Aztán kezdett minden rosszra fordulni, és azt éreztem, csak egy kisfiú vagyok a csapatban."

Fábregas a rémálmairól is beszélt, melyek elmondása szerint Barcelonában gyötrik.

- Egyik éjjel azt álmodtam, hogy az Arsenalban játszom, és rúgok egy gólt a Stoke ellen. Ekkor nagyon boldog voltam, de amikor felébredtem, és körülnézetem, tudatosult bennem, hogy Barcelonában vagyok."

Fabregas arról is beszélt ,mennyire magányos, gyakran nosztalgiázik is, és még azt az Emmanuel Frimpongot is gyakran fel szokta hívni, akivel mint, bevalotta, nem ápoltak baráti viszonyt az ágyúsoknál.

A klasszis elégedetlen a neki jutó kevés játéklehetőséggel is.

- Amikor aláírtam a Barcelonához, Guardiola azt ígérte, hogy a automatikusan a kezdőcsapatban kapok helyet, de úgy érzem,. én vagyok a legrosszabb játékos a klubban - fogazlmazott a középpályás, aki úgy érzi, élete legrosszabb döntését hozta.

Mindenesetre Fabregas kijelentései igen furcsán hatnak, hiszen mielőtt a katalánokhoz igazolt volna, folyamatosan áradozott a Barcáról. Ráadásul szinte még meg sem száradt a tinta a szerződésén, amikor már Spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatta magát, a hét elején, a Napoli elleni barátságos meccsen pedig már első gólját is megszerezte a gránátvörös-kékek színeiben. (sport365.hu)
Bokke
Barça B

2011.08.26. 13:05:33

Senyera írta:
bence-barca írta:
Chino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.

http://www.topfoci.hu/index.php?article ... elon%E1ban
Annyit mondok topfoci... X'DDD
Olvastam én is.Szánalmas az egész cikk.Ennek a firkásznak levágnám a kezet.
Sziasztok!
Valaki leírná miről szól a cikk mert a munkahelyemen ez az oldal tiltott!
Előre is köszi!
Üdv
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.26. 12:49:18

Senyera írta:
bence-barca írta:

Ez kész vicc,már nem tudják miből csináljanak hírértéket....
Kár hogy nem látni a szerző nevét,bár ekkora baromsághoz én sem adnám :shock:
Tényleg csak röhögni lehet az egészen.

Ez még jobb:))))))))

http://www.topfoci.hu/index.php?article ... E1n%E1l%3F
Senyera
Jugador del Barça

2011.08.26. 12:44:11

bence-barca írta:

PCsabi
aka Game90

2011.08.26. 12:24:18

Udinese - Arsenal után:
Fabregas said: "I watched it and became a bit scared when they scored and got the penalty, but I think after we saved the penalty the game became more comfortable for us and I think we played very well."

Megy a piszkálódás twitteren :D :
The best dressed of all the ceremony Mr. Puyi. Impeccable!

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zibra16
Jugador del Barça

2011.08.25. 12:14:37

d írta:Lehet ezen kicsit mosolyogni, de azért maradjunk a földön. Tudom, hogy legtöbben Ronaldinho-időszakban, vagy azóta kezdtek el szurkolni a Barcelonának, de nem volt ez mindig így, mi is voltunk [auto_cenzúra]óágon, nem is olyan régen, egy nyomorult kis kupa nélkül maradtunk 6 éven át, úgyhogy azért az arcméretet tartsuk kordában, pláne Arsenal-szurkolókkal szemben!

A Gampert meg hagyjuk, komolytalan felkészülési kupa. Ha nem az öregről lenne elnevezve már el is törölték volna talán.
Én bevallom, hogy a 2006-os VB óta vagyok Barca drukker és jóformán azóta nézek focit Ronaldinho miatt lettem Barcás csak hát nem láthattam sokat játszani itt mert ugyebár az volt az a zűrös szezonja amiután távozott :x
K900
Jugador d'estrella

2011.08.25. 12:13:14

Fábregas a rémálmairól is beszélt, melyek elmondása szerint Barcelonában gyötrik. - Egyik éjjel azt álmodtam, hogy az Arsenalban játszom, és rúgok egy gólt a Stoke ellen. Ekkor nagyon boldog voltam, de amikor felébredtem, és körülnézetem, tudatosult bennem, hogy Barcelonában vagyok."
Röhej egy oldal. :lol: :lol: :lol:A barcanoticias is innen szokott idézni.Ezért hiteltelen. :cry:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2011.08.25. 12:20:49-kor.
Eagico
Barça B

2011.08.25. 12:11:20

Egy nagyon jó kis videó Cesc érkezése napjáról, eddig nem látott részletekkel, angol felirattal:

Katt ide!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.08.25. 12:01:01

Tocy
Director del Fútbol

2011.08.25. 11:59:20

Nem is értem, ekkora hazugságokat írni, ráadásul ilyen szánalmas megfogalmazásban...ki veszi ezt komolyan?
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.25. 11:58:25

Én szakadok. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.25. 11:55:03

Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.

Forca Barca!!!!
d
Entrenador del Barça

2011.08.24. 12:59:49

Lehet ezen kicsit mosolyogni, de azért maradjunk a földön. Tudom, hogy legtöbben Ronaldinho-időszakban, vagy azóta kezdtek el szurkolni a Barcelonának, de nem volt ez mindig így, mi is voltunk [auto_cenzúra], nem is olyan régen, egy nyomorult kis kupa nélkül maradtunk 6 éven át, úgyhogy azért az arcméretet tartsuk kordában, pláne Arsenal-szurkolókkal szemben!

A Gampert meg hagyjuk, komolytalan felkészülési kupa. Ha nem az öregről lenne elnevezve már el is törölték volna talán.
S.Doyle
Barça B

2011.08.24. 11:35:53

Azért néha mi Barcások se vagyunk igazságosak, azt mondjuk hogy az arsenalban nem nyert 2 kupán kivül semmit 8év alatt itt meg 2 meccsből 2 kupa...pedig a gamper ugye nem olyan kupa amit több ezren néznek mindenki ismeri... Enyiből az emirates kupákat is számolhatnánk az arsenalnak na de mind1
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.23. 21:02:29

Tocy írta:Cescnek van nője, de ez a videó finoman szólva gáz :D Xaviról terjesztik főleg madridisták illetve Arsenal-fanok, hogy meleg...gondolom erre értette a kolléga :D
Xavinak is volt barátnője- kb. fél éve szakítottak - és azért nem lehetett olyan sokat tudni róla, mert Xavi nője nem modell vagy énekesnő volt. :arrow:
Kép

Cesc nője pedig egy elvált asszony, akinek két gyermeke is van, 36 éves libanoni származású és Daniellának hívják. Cesc a csajjal való megismerkedése előtt régóta járt egy lánnyal, akivel gyermekkoruk óta ismerték egymást, azt dobta ezért az elvált nőért. :arrow:

Kép
Kép
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.23. 20:33:26

sjd írta:
@@Laguna@@ írta:
Mielőtt elküldesz egy hsz-t, a "BBCode kikapcsolása a hozzászólásban"-ból vedd ki a pipát
jééé.... hűha. :oops: köszönöm szépen :D
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.23. 20:32:26

[quote="@@Laguna@@"][/quote]

Mielőtt elküldesz egy hsz-t, a "BBCode kikapcsolása a hozzászólásban"-ból vedd ki a pipát
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.23. 20:30:37

Varatrix írta:
@@Laguna@@ írta:Oké! :D ezek szerint rosszul fogalmaztam, de nem magyarázkodom. értelme nem sok lenne :)
Magyarázd el nem vagyok együgyű! És tanuld meg használni az "idézet" gombot.
Használom én! De be van tojva a gépem! Már egy jó ideje szórakozik velem!

Szóval... úgy akartam mondani, hogy minden kupa kupa alakú, nem feltétlenül arra gondoltam, hogy egy Gamper egyelő egy Bajnokival :) de mindegy!

ja, és remélem nem félreértetted azt, hogy "értelme nem sok lenne" !!! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára @@Laguna@@ 2011.08.23. 20:33:42-kor.
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.23. 20:24:21

@@Laguna@@ írta:Oké! :D ezek szerint rosszul fogalmaztam, de nem magyarázkodom. értelme nem sok lenne :)
Magyarázd el nem vagyok együgyű! És tanuld meg használni az "idézet" gombot.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.23. 20:15:24

Varatrix írta:
@@Laguna@@ írta:Elvégre a kupa az kupa nem?
Nem!
Én 10 gampert is oda adnék egy bajnokságért. :wink:
Oké! :D ezek szerint rosszul fogalmaztam, de nem magyarázkodom. értelme nem sok lenne :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @@Laguna@@ 2011.08.23. 20:33:55-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.23. 20:05:33

@@Laguna@@ írta:Elvégre a kupa az kupa nem?
Nem!
Én 10 gampert is oda adnék egy bajnokságért. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.23. 20:01:04

18Barca99 írta:Jó.. tudom, hogy a Gamper nem számít nagy kupának és a BL és a bajnoksághoz képest a szuperkupák de akkor is jól hangzik :P
Elvégre a kupa az kupa nem? Akármilyen sörmeccsen szerzi a csapat, megdolgozik érte! :D Jó lesz ő itt... egyre biztosabb vagyok benne! Sajnos az esti meccset nem láttam és szörnyen sajnálom, hogy kihagytam... majd a Porto ellen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @@Laguna@@ 2011.08.23. 20:34:05-kor.
18Barca99
Capitá del Barça

2011.08.23. 19:58:37

Jó.. tudom, hogy a Gamper nem számít nagy kupának és a BL és a bajnoksághoz képest a szuperkupák de akkor is jól hangzik :P
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Lezárt