Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínűleg súlyos elmezavarban szenved az illető:))))))))))))))))))Milyen lelkiállapota van annak aki ilyeneket kitalál! ?
peccerta írta:Parancsolj
Évek óta húzódott az átigazolása Cesc Fabregasnak, már tavaly majdnem hazaszerződött nevelőegyesületéhez, ám a hőn áhított klubváltásra végül csak idén nyáron került sor. A klasszis azonban a jelek szerint nem ilyen visszatérésre számított.
- Semmi sem olyan, mint amilyenek képzeltem - kezdte Fabregas a Heat magazinnak adott interjújában - Az első edzésem nagyon jól telt, tréfálkoztak, viccelődtek velem a többiek. Aztán kezdett minden rosszra fordulni, és azt éreztem, csak egy kisfiú vagyok a csapatban."
Fábregas a rémálmairól is beszélt, melyek elmondása szerint Barcelonában gyötrik.
Köszi!
Milyen lelkiállapota van annak aki ilyeneket kitalál! ?
- Egyik éjjel azt álmodtam, hogy az Arsenalban játszom, és rúgok egy gólt a Stoke ellen. Ekkor nagyon boldog voltam, de amikor felébredtem, és körülnézetem, tudatosult bennem, hogy Barcelonában vagyok."
Fabregas arról is beszélt ,mennyire magányos, gyakran nosztalgiázik is, és még azt az Emmanuel Frimpongot is gyakran fel szokta hívni, akivel mint, bevalotta, nem ápoltak baráti viszonyt az ágyúsoknál.
A klasszis elégedetlen a neki jutó kevés játéklehetőséggel is.
- Amikor aláírtam a Barcelonához, Guardiola azt ígérte, hogy a automatikusan a kezdőcsapatban kapok helyet, de úgy érzem,. én vagyok a legrosszabb játékos a klubban - fogazlmazott a középpályás, aki úgy érzi, élete legrosszabb döntését hozta.
Mindenesetre Fabregas kijelentései igen furcsán hatnak, hiszen mielőtt a katalánokhoz igazolt volna, folyamatosan áradozott a Barcáról. Ráadásul szinte még meg sem száradt a tinta a szerződésén, amikor már Spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatta magát, a hét elején, a Napoli elleni barátságos meccsen pedig már első gólját is megszerezte a gránátvörös-kékek színeiben. (sport365.hu)
Évek óta húzódott az átigazolása Cesc Fabregasnak, már tavaly majdnem hazaszerződött nevelőegyesületéhez, ám a hőn áhított klubváltásra végül csak idén nyáron került sor. A klasszis azonban a jelek szerint nem ilyen visszatérésre számított.
- Semmi sem olyan, mint amilyenek képzeltem - kezdte Fabregas a Heat magazinnak adott interjújában - Az első edzésem nagyon jól telt, tréfálkoztak, viccelődtek velem a többiek. Aztán kezdett minden rosszra fordulni, és azt éreztem, csak egy kisfiú vagyok a csapatban."
Fábregas a rémálmairól is beszélt, melyek elmondása szerint Barcelonában gyötrik.
- Egyik éjjel azt álmodtam, hogy az Arsenalban játszom, és rúgok egy gólt a Stoke ellen. Ekkor nagyon boldog voltam, de amikor felébredtem, és körülnézetem, tudatosult bennem, hogy Barcelonában vagyok."
Fabregas arról is beszélt ,mennyire magányos, gyakran nosztalgiázik is, és még azt az Emmanuel Frimpongot is gyakran fel szokta hívni, akivel mint, bevalotta, nem ápoltak baráti viszonyt az ágyúsoknál.
A klasszis elégedetlen a neki jutó kevés játéklehetőséggel is.
- Amikor aláírtam a Barcelonához, Guardiola azt ígérte, hogy a automatikusan a kezdőcsapatban kapok helyet, de úgy érzem,. én vagyok a legrosszabb játékos a klubban - fogazlmazott a középpályás, aki úgy érzi, élete legrosszabb döntését hozta.
Mindenesetre Fabregas kijelentései igen furcsán hatnak, hiszen mielőtt a katalánokhoz igazolt volna, folyamatosan áradozott a Barcáról. Ráadásul szinte még meg sem száradt a tinta a szerződésén, amikor már Spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatta magát, a hét elején, a Napoli elleni barátságos meccsen pedig már első gólját is megszerezte a gránátvörös-kékek színeiben. (sport365.hu)
Sziasztok!Senyera írta:Olvastam én is.Szánalmas az egész cikk.Ennek a firkásznak levágnám a kezet.bence-barca írta:Annyit mondok topfoci... X'DDDChino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
http://www.topfoci.hu/index.php?article ... elon%E1ban
Senyera írta:Olvastam én is.Szánalmas az egész cikk.Ennek a firkásznak levágnám a kezet.bence-barca írta:Annyit mondok topfoci... X'DDDChino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Olvastam én is.Szánalmas az egész cikk.Ennek a firkásznak levágnám a kezet.bence-barca írta:Annyit mondok topfoci... X'DDDChino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Én bevallom, hogy a 2006-os VB óta vagyok Barca drukker és jóformán azóta nézek focit Ronaldinho miatt lettem Barcás csak hát nem láthattam sokat játszani itt mert ugyebár az volt az a zűrös szezonja amiután távozottd írta:Lehet ezen kicsit mosolyogni, de azért maradjunk a földön. Tudom, hogy legtöbben Ronaldinho-időszakban, vagy azóta kezdtek el szurkolni a Barcelonának, de nem volt ez mindig így, mi is voltunk [auto_cenzúra]óágon, nem is olyan régen, egy nyomorult kis kupa nélkül maradtunk 6 éven át, úgyhogy azért az arcméretet tartsuk kordában, pláne Arsenal-szurkolókkal szemben!
A Gampert meg hagyjuk, komolytalan felkészülési kupa. Ha nem az öregről lenne elnevezve már el is törölték volna talán.
Röhej egy oldal.Fábregas a rémálmairól is beszélt, melyek elmondása szerint Barcelonában gyötrik. - Egyik éjjel azt álmodtam, hogy az Arsenalban játszom, és rúgok egy gólt a Stoke ellen. Ekkor nagyon boldog voltam, de amikor felébredtem, és körülnézetem, tudatosult bennem, hogy Barcelonában vagyok."
Annyit mondok topfoci... X'DDDChino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Nem is értem, ekkora hazugságokat írni, ráadásul ilyen szánalmas megfogalmazásban...ki veszi ezt komolyan?Chino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Én szakadok.Chino írta:Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Xavinak is volt barátnője- kb. fél éve szakítottak - és azért nem lehetett olyan sokat tudni róla, mert Xavi nője nem modell vagy énekesnő volt.Tocy írta:Cescnek van nője, de ez a videó finoman szólva gázXaviról terjesztik főleg madridisták illetve Arsenal-fanok, hogy meleg...gondolom erre értette a kolléga
jééé.... hűha.sjd írta:Mielőtt elküldesz egy hsz-t, a "BBCode kikapcsolása a hozzászólásban"-ból vedd ki a pipát@@Laguna@@ írta:
Használom én! De be van tojva a gépem! Már egy jó ideje szórakozik velem!Varatrix írta:Magyarázd el nem vagyok együgyű! És tanuld meg használni az "idézet" gombot.@@Laguna@@ írta:Oké!ezek szerint rosszul fogalmaztam, de nem magyarázkodom. értelme nem sok lenne
Magyarázd el nem vagyok együgyű! És tanuld meg használni az "idézet" gombot.@@Laguna@@ írta:Oké!ezek szerint rosszul fogalmaztam, de nem magyarázkodom. értelme nem sok lenne
Oké!Varatrix írta:Nem!@@Laguna@@ írta:Elvégre a kupa az kupa nem?
Én 10 gampert is oda adnék egy bajnokságért.
Nem!@@Laguna@@ írta:Elvégre a kupa az kupa nem?
Elvégre a kupa az kupa nem? Akármilyen sörmeccsen szerzi a csapat, megdolgozik érte!18Barca99 írta:Jó.. tudom, hogy a Gamper nem számít nagy kupának és a BL és a bajnoksághoz képest a szuperkupák de akkor is jól hangzik