Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
remeljuk a vb selejtezokre szetzavarjak az egesz brigádotCapon írta:Minden esetre gyönyörű a holland búcsúzás 3 vereséggel. Ki gondolta volna.
Még az is el lesz küldve a válogatottól aki nem is dolgozott ott.
így-így...Bob_Marley írta:Akkor tényleg világranglista alapján a torna előtt adjuk oda az érmeket...socio66 írta:....Én a te felfogásodat nem értem, szerintem evidens, hogy az jusson tovább aki erre rászolgál.És ha ez Burkina Faso akkor Burkina Faso ha Olaszország akkor Olaszország.
De a 2 továbbjutó meg valóban meg van, dánokat attól függetlenül sajnálom, de emelt fővel mehetnek haza jól játszottak a tornán.
Akkor tényleg világranglista alapján a torna előtt adjuk oda az érmeket...socio66 írta:....
szerintem a VB-n sokat segített a csapatnak az edző, mert volt már nagyobb nevekből álló Holland válogatott a világversenyeken de közük nem volt az egészhez.szajko írta:ő rontotta el a hollandoknak az EB-t. nagyon gyenge edző... van egy olyan érzésem,h nem az ő érdeme a VB ezüst. mondjuk a sorsolásuk is elég könnyű volt a VB-n.lui1698 írta:Berci mit várt, mikor lekapta balbekkjét?
Hogy a portugálok lesznek olyan kedvesek, és ott nem támadnak többet?
![]()
![]()
1-1-nél még is mire várjon? Marwijk menjen az EB után, a VB ezüst de Boernak volt köszönhető, legalább is egyre jobban ezt érzem.lui1698 írta:Berci mit várt, mikor lekapta balbekkjét?
![]()
![]()
Ja, persze értékelni meg anyám fog...soadroli írta:Messideco az öngyilkosság küszöbén..
ő rontotta el a hollandoknak az EB-t. nagyon gyenge edző... van egy olyan érzésem,h nem az ő érdeme a VB ezüst. mondjuk a sorsolásuk is elég könnyű volt a VB-n.lui1698 írta:Berci mit várt, mikor lekapta balbekkjét?
![]()
![]()
mindjárt gondoltam.Bob_Marley írta: Inkább megnéznék egy okos futballra képes Dániát mint akármelyik más csapatot aki csak a nevei miatt "kellene" ott legyen.
ezzel kiérdemelte nálam a minden idők legnagyobb búzere címetLM10 írta:Srácok, Ronaldo megint hajstílust váltott a szünetben![]()
![]()
És még azt se lehet kijelenteni, hogy jobb csapat lenne a portugál.socio66 írta:engem egy dán-görög/cseh meccs baromira nem érdekel, az meg egyenesen idegesítene, hogy valakinek rajtuk át vezetne az út a döntőbe.VictorValdes19 írta:Pedig pont ettől szép a foci, nem mindig a jobb csapat ér oda.
engem egy dán-görög/cseh meccs baromira nem érdekel, az meg egyenesen idegesítene, hogy valakinek rajtuk át vezetne az út a döntőbe.VictorValdes19 írta:Pedig pont ettől szép a foci, nem mindig a jobb csapat ér oda.
Pedig pont ettől szép a foci, nem mindig a jobb csapat ér oda.socio66 írta:nem kedvelem a portugálokat, de ha már választani kell, inkább ők mint a dánok, azért ne legyen már középszerű csapat az elődöntőben.