Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bp mellett, VecsésenVito írta:HOL LAKSZ?
Akkor megyek Gröndlandra nyaralni!lionelmessi19 írta:B+
Most gondoltam bele, ha csak a felével lesz több a tavalyi nyárnál idén, mint amennyivel télen volt több a hőmérséklet, akkor 40 fok fölé megyünk. Azért az már erős volna.
Most szerintem nincs szélsőséges időjárás. Van egy nap, ma, amikor eléggé az, de amugy egyenletesen 10 fokkal több van folyton, mint egy éve ugyanekkor.Slither írta:A glob. felmelegedés szélsőséges időjárást és éves tekintetben egyenletes felmelegedést okoz. Holnapra simán lemehet 10 fokra is a hőmérséklet. A nyár attól még nagyon meleg lesz és sztem viharos is.lionelmessi19 írta:Áhh, szerintem ez nem a globális felmelegedés.
A glob. felmelegedés szélsőséges időjárást és éves tekintetben egyenletes felmelegedést okoz. Holnapra simán lemehet 10 fokra is a hőmérséklet. A nyár attól még nagyon meleg lesz és sztem viharos is.lionelmessi19 írta:Áhh, szerintem ez nem a globális felmelegedés.
Én sem várom annyira a nyarat. Ha nem lenne ez a fránya globális felmelegedés akkor nem is lenne vésszes. De legalább a csajok így még kevesebbe ruhát öltenek majd magugukra.lionelmessi19 írta:Itt Pesten sincs kis vihar..
Mondjuk nem is baj, gyakorlatilag rosszulléttel küzködök napok óta a melegtől...Előre félek a nyártól.
Kár,hogy már nem vmi erős a gépemgentdelbarca írta:Fifások figyelem!!
Ha úgy érzitek hogy elég jók vagytok, pl azért meg tudjátok verni a gépet world classon többször mint néha , és volna kedvetek neten játszani, akkor írjatok rám egy privátot, vagy küldjetek emilt!
Mindenki üzenetét nagyon nagy szeretettel várom! Köszi!!