Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs, de sztem amit írtál Trezeguetről és főleg Cisséről az egy jó vicc volt.zsulter írta:Sziasztok!
Én a magam részéről nem értek egyet Ibrahimovics szerzőtetésével. Szerintem ebben az üzletben Ibra legalább annyival túlértékelt, mint amennyivel Eto'o alul...
Ami Ibra mellett szólna, az a taktikai paletta bővülése a támadósorban (magas, erőszakos, kiválóan meg tudja tartan a labdát), ami viszont ellene az a viselkedése, ami semmivel sem jobb mint Eto'o "önfejűsége". Sőt, talán rosszabb...
Ami Eto'o mellett szól az az elmúlt évek teljesítménye, a klubbhoz történő mérhetetlen lojalitás (lásd tavalyi herce-hurca)...Mindig bizonyította, hogy lehet rá számítani....
Úgy gondolom kár volna egy raklap pénzt áldozni rá...szerintem sokkal nagyobb lehetőségek lennének pl. Trezeguet v. Cissé v. Lavezzi szerzőtetésére....természtesen Eto'o megtartása mellett...
Ha pedig egy raklap pénz, akkor inkább David Villa, vagy Benzema jöjjön...de ha Eto'o-t mégis eladják és valamelyikük jönne, szerintem akkor is kellene még egy támadó....
Remélem Eto'o marad....Visca el Barca!
Tudom. A videót azoknak szánom, akik -szerintem- nem látták Ibra-t sokszor játszani. Mert akik látták sokszor, azoknak felesleges bizonygatni, hogy nem önző, és hogy milyen képességei vannak.régész írta:Mikaos!
Ilyen vidiket Etoról is lehet találni. Ha vidik alapján vennénk, vagy ítélnénk meg játékosokat, akkor 10 Dinhó játszani itt, de lehet, egy jó videóval még Lipcsei is beférne...
Oké, akkor még egy összehasonlítás:Ilúvatar írta:Idézem a rövidhírekből:
"többször is nyilvánosan hirdette, hogy nem tekinti túlságosan fontosnak a maradását az Interben, ráadásul összeveszett a Nerazzurri szurkolótáborával is."
Itt is se lesz jobb... Itt is lesz balhé, ha ide jön.
Ha mégis /neadjisten/ idejön, akkor kiváncsi leszek, hogy Pep mit fog csinálni ezzel a majommal...
Végre egy értelmes ember. Én is ezt mondom hogy Pep képes Barca beállítottságú játékost faragni Zlatanból, márha ha idekerül.Mikaos írta:Ennyire nem bíztok Pep-ben?
Egy jó edző képes hatni a játékosára.
Egyrészt itt van a saját példánk, Eto'o, aki egy nagyon dolgos ember lett ez évre.
Másrészt mondhatnám Fergusont is, aki a faragatlan, paraszt Rooney-ból milyen intelligens focistát csinált. Rá sem ismerni a régi Rooney-ra.
Nem értem, mire föl ez a nagy világvége hangulat. Nem biztos, hogy jön ide Ibra. Az még kevésbé biztosabb, hogy Eto'o-val lesz elcserélve. Persze megeshetnek ezek a lehetőségek, de már előre várom a reakciókat, ha mondjuk Ibra lő 35 gólt a szezonban![]()
Mascherano túl jó játékos lenne a cserepadra. Nekünk egy fiatal "még nem teljesen érett", de nagyon tehetséges játékosra van szükségünk a középpályára.huTicsi 23 írta:Ribéry már nagyon jöhetne! Ibrahomovic érkezését se bánnám. Most néztem fel a vezető katalán és spanyol oldalkra, és ott már rengeteg név mert fel. A legszimpatikusabb nevek Mascherano és Maxwell, akinek a nevét már az Eurobarcán is olvastam. A többi név elég érdekes, majd melátjuk, hogy alakul.
A lehetséges távozók iránti érdeklőséről viszont nem találtam semmit. Ti sem tudtok valamit?
Hajrá FC BARCELONA!!!
20 gólt? Szerintem annál többet lőne itt. Én azér 30-at elvárnék tőleDevid16 írta:Én nem tudom elképzelni ezt...mert érdekes lenne ibra érkezése...hisz azért manchesterben is van egy kis arc...és a mu szurkereket se nagyon érdekli a hetesük esetleges kirohanása...szóval azért megszépülne ibra is ha első szezonjában tenne vagy 20 gólt a bajnokságban...ha jön nem fogok sírni...ha nem akkor se mivel marad etooszóval sztem csak jól járhatunk