Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 15:59:19

zsulter írta:Sziasztok!

Én a magam részéről nem értek egyet Ibrahimovics szerzőtetésével. Szerintem ebben az üzletben Ibra legalább annyival túlértékelt, mint amennyivel Eto'o alul...
Ami Ibra mellett szólna, az a taktikai paletta bővülése a támadósorban (magas, erőszakos, kiválóan meg tudja tartan a labdát), ami viszont ellene az a viselkedése, ami semmivel sem jobb mint Eto'o "önfejűsége". Sőt, talán rosszabb...
Ami Eto'o mellett szól az az elmúlt évek teljesítménye, a klubbhoz történő mérhetetlen lojalitás (lásd tavalyi herce-hurca)...Mindig bizonyította, hogy lehet rá számítani....

Úgy gondolom kár volna egy raklap pénzt áldozni rá...szerintem sokkal nagyobb lehetőségek lennének pl. Trezeguet v. Cissé v. Lavezzi szerzőtetésére....természtesen Eto'o megtartása mellett...

Ha pedig egy raklap pénz, akkor inkább David Villa, vagy Benzema jöjjön...de ha Eto'o-t mégis eladják és valamelyikük jönne, szerintem akkor is kellene még egy támadó....

Remélem Eto'o marad....Visca el Barca!
Bocs, de sztem amit írtál Trezeguetről és főleg Cisséről az egy jó vicc volt. :idea:
zsulter
Jugador del Barça

2009.06.05. 15:56:12

Sziasztok!

Én a magam részéről nem értek egyet Ibrahimovics szerzőtetésével. Szerintem ebben az üzletben Ibra legalább annyival túlértékelt, mint amennyivel Eto'o alul...
Ami Ibra mellett szólna, az a taktikai paletta bővülése a támadósorban (magas, erőszakos, kiválóan meg tudja tartan a labdát), ami viszont ellene az a viselkedése, ami semmivel sem jobb mint Eto'o "önfejűsége". Sőt, talán rosszabb...
Ami Eto'o mellett szól az az elmúlt évek teljesítménye, a klubbhoz történő mérhetetlen lojalitás (lásd tavalyi herce-hurca)...Mindig bizonyította, hogy lehet rá számítani....

Úgy gondolom kár volna egy raklap pénzt áldozni rá...szerintem sokkal nagyobb lehetőségek lennének pl. Trezeguet v. Cissé v. Lavezzi szerzőtetésére....természtesen Eto'o megtartása mellett...

Ha pedig egy raklap pénz, akkor inkább David Villa, vagy Benzema jöjjön...de ha Eto'o-t mégis eladják és valamelyikük jönne, szerintem akkor is kellene még egy támadó....

Remélem Eto'o marad....Visca el Barca!
vd17
Barça B

2009.06.05. 15:50:58

Nyilván volt oka annak,hogy Pep tavaly szerette volna elküldeni Eto'o-t.Szerintem főleg taktikai okai lehettek ennek,Pep szeretne egy fizikálisan erősebb játékost oda előre.Szerintem Ibrahimovic ugyan technikásabb Eto'o-nál és talán gyorsaságban is fel tudja Eto'o-val venni a versenyt,de ezévben Eto'o letett vmit az asztalra.Hatalmas szerepe van minden kupa megnyerésében és Pep is nagyon megkedvelte szerintem.
Ettől függetlenül,ha már az idei évnek is úgy indultunk neki,hogy elvileg nem Eto'o-val számolt volna Pep ezévre mégis olyan focit láttunk,amit nem tudom lehet-e jobbá tenni.Szerintem Pep tudja,hogy igen és tudja,hogy hogyan és kivel,ha Ibrahimovicot akarja,annak komoly oka van Guardiola-t ismerve.
Mivel Pep tudja,mit akar,ezért telljes mértékben el kell fogadni,ha ő már nem számít Eto'o-ra és el kell fogadni,ha Ibrahimovic jön ide,vagy akárki más,én bízok Pep-ben,na meg Txiki-ben!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.05. 15:34:53

azért ennyire nem kell félni,h itt balhé lenne, az Interbe ő volt a sztár, ill ő lett ott a főnök, nem értem meg a viselkedését,de ne hogy azt higgyük,h itt is úgy viselkedne. nem a hisztikre értem,azt dani se tudta kinőni,de szurkolóknak nem mutogatna be,meg senkitől sem várná el,h őt kedvezményekben részesítse a pályán. ebben biztos vagyok.

írjátok,h jose nem tudott vele mit kezdeni,akkor pep se tudna...hogy értitek,h nem tudott vele mit kezdeni? nem volt jó? nem nyerték meg a bajnokságot? ha vkivel vki nem tud mit kezdeni,akkor nem jönnek az eredmények, márpedig Ibrának elég nagy szerepe van,h ha "csak" az olasz cucc is,de az leesett. Blre meg nem elég 1ember.

Ajaxos időszakában se volt vele semmi gond,aztán Juve bundázásánál elsőként koccolt le az Interhez, ott meg volt bőven olyan jelenete ami nem szimpatikus,de nem jelenti azt,h egy másik,számára új,és rengeteg lehetőséget nyújtó klubbnál ne viselkedne normálisan. (nem a hisztizésre értem,azok megmaradnak, és? ez még nem világvége dolog)

szóval sokan azért eléggé túloztok vele kapcsolatban, ennyire biztos vagyok benne,h nem lesz gáz, ha mégis jönne,és kicsit se csapna át negatívba a csapat játéka. kíváncsian várom,h mi lesz, én ETo'o maradásának örülnék jobban, de ha nem ez történik, akkor sem érzek gondokat a fentebb leírtak miatt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 15:34:50

régész írta:Mikaos!
Ilyen vidiket Etoról is lehet találni. Ha vidik alapján vennénk, vagy ítélnénk meg játékosokat, akkor 10 Dinhó játszani itt, de lehet, egy jó videóval még Lipcsei is beférne...
Tudom. A videót azoknak szánom, akik -szerintem- nem látták Ibra-t sokszor játszani. Mert akik látták sokszor, azoknak felesleges bizonygatni, hogy nem önző, és hogy milyen képességei vannak.
gonosz
Jugador d'estrella

2009.06.05. 15:34:03

Én sokáig nem értettem, hogy miért akarják annyira kirakni Eto'o-t, de kezdem sejteni. Idén maradhatott, tavaly balhés volt, most meg csillagászati fizetést kérne (állítólag, bár nekem Pep nem mondott semmit :) )...sztem ha még jövőre is letenne valamit az asztalra, idén nem ugrálna, akkor tuti kötnének vele egy hosszútávú kontraktust. Ibra viszont nekem az egyik legellenszenvesebb csatár, aki csak a világon létezik. Nem a kvalitásait kérdőjelezem meg, mert vitathatatlan zseni, de nem csak ez létezik, azért egy csapatba be is kell illeszkedni és ha már a Barca "több, mint egy klub", akkor ő az, aki tuti nem tenné magáévá ezt a szlogent! Én hagynám, hogy pofázzon az Interben, ha akar, Eto'o-nak meg nem adnék új szerződést és meglátnám mi lesz, úgyis van még az előzőből ideje bőven (tényleg fel is hívom Pepet, hátha hat a vezetésre is :D ). Ez a herce-hurca meg gázos a kt csatár körül.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
régész
Jugador del Barça

2009.06.05. 15:31:00

Mikaos!
Ilyen vidiket Etoról is lehet találni. Ha vidik alapján vennénk, vagy ítélnénk meg játékosokat, akkor 10 Dinhó játszani itt, de lehet, egy jó videóval még Lipcsei is beférne...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 15:30:45

Ilúvatar írta:Idézem a rövidhírekből:
"többször is nyilvánosan hirdette, hogy nem tekinti túlságosan fontosnak a maradását az Interben, ráadásul összeveszett a Nerazzurri szurkolótáborával is."
Itt is se lesz jobb... Itt is lesz balhé, ha ide jön.
Ha mégis /neadjisten/ idejön, akkor kiváncsi leszek, hogy Pep mit fog csinálni ezzel a majommal...
Oké, akkor még egy összehasonlítás:
Eto'o többször is nyilvánosan hirdette, hogy számára első a Mallorca, és minden csak másodlagos ehhez képest (Barca is).
Ráadásul a szurkolók nem egyszer kifütyülték.
Neki is volt csomó balhéja, pályáról való tüntető levonulások, stb.
Akkor most nevezzük őt is majomnak? :S Szerintem egyik sem majom.
Deus
Boixos Nois

2009.06.05. 15:24:37

Idézem a rövidhírekből:
"többször is nyilvánosan hirdette, hogy nem tekinti túlságosan fontosnak a maradását az Interben, ráadásul összeveszett a Nerazzurri szurkolótáborával is."

Itt is se lesz jobb... Itt is lesz balhé, ha ide jön.
Ha mégis /neadjisten/ idejön, akkor kiváncsi leszek, hogy Pep mit fog csinálni ezzel a majommal...
KépKép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 15:21:26

Ezt a videót azoknak ajánlom, akik szerint Ibra önző: (a videóban a góljai mellett csomó jó megmozdulás, passz látható).Ilyen trükkös passzokat a fénykorában lévő Ronaldinho-tól láttunk!

http://www.youtube.com/watch?v=wZWcNjsP ... re=related

Ez a passz meg igazi unikum:
http://www.youtube.com/watch?v=7eraTrQ90FE

A fazon a világ legképzettebb csatára, támadó-középpályásokat megszégyenítő cseleket csinál, és passzokat ad.
Olyan kis szelíd nyuszi lenne Pepnél, mint mindenki más :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.05. 15:20:59

Nekem kicsit furcsa az, hogy pont Pep húzza meg azt, hogy ilyen játékosokat akar a csapatba, mint Dani Alves, vagy Ibra, mivel mindketten rettentő balhésak tudnak lenni.
Mindössze azért nem aggódom, mert Dani is jó csapatjátékos lett, és minimálisra csökkent a tőle megszokott színjáték. Ha lehet, akkor Ibra kb 2szer annyira rossz, és hisztikirály mint Dani, szóval ez kemény meló lesz...ha igaz a dolog. Persze én annak örülnék egyedül, ha Eto'o maradna. Viszont ha a klubot bele akarja kényszeríteni egy a klub számára megterhelő szerződésbe, akkor elgondolkodhatunk rajta, hogy tényleg nem jelent neki semmit a mez amit visel...remélem nem így lesz. Igazán értékelhetné, hogy kapott tavaly is lehetőséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2009.06.05. 15:22:38-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2009.06.05. 15:11:28

mér vagytok ilyenek ibrával?azér mer nem tetszik a külsője vagy mer nem megy oda a többi csapattárshoz amikor gólt lő?lehet hogy ő teszi a legtöbbet a klubjáér!nagyon jó támadó fizikálisan is és cselezni is jol tud magas vagyis fejben sem gyenge és nagyon jó a rugótechnikája!és nem a ti ízlésetekhez igazítják az igazolásokat.habár jobban örülnék eto'o maradásának de ezt nem mi döntjük el.
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.06.05. 15:11:23

lehet h nem szimpatikus, de barca mezben már az lehet :lol:
persze valószínű, hogy eto'ot is megsiratnánk, de még várjuk ki a végét :?
-------------------Valdes-------------------
Alves------Puyol-------Marquez----Abidal
----------------Yaya Touré-----------------
------Xavi--------------------Iniesta/------
---------------------------------------Ribery
---------Messi-------------------------------
-------------------------------------Henry---
-----------------Ibrahimovic/---------------
-------------------------------Eto'o----------
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.06.05. 15:11:16

Ribéry érkezésének nagyon örülnék, Messi a jobbon, Ribery a balon- ez csaknem kivédekezhetetlen támadójátékot eredményezne. Mindent meg kellene tenni, hogy idejöjjön.

A 9-es ügyről már más a véleményem. Ha jönne Ribéry, akkor Eto'o és Henry váltogathatná egymást középen, nem lenne rossz. Viszont a kor és a magas fizetési igény miatt lehet, hogy megválnak egyik játékostól. Azért vegyük számba, hogy Eto'o elég sérülékeny játékos, szerencsére idén ezek elkerülték. Mostanra azonban lehet, hogy úgy gondolkoznak, hogy már jóllakottá fog válni a kameruni, és különben is zsoldosnak titulálta magát, hisztijeivel régebben kiverte a biztosítékot. Lehet, hogy eladjuk.

Ha nem, akkor viszont Ribéryn kívül indokolatlan dolog mást igazolni, Ibrával szerintem úgyis konfliktus lenne köztük, mert mindkettő nehéz természetű. Szóval valami van abban, hogy a csere elképzelhető.

Viszont az fura, hogy Pep fő jelmondata a szerénység (már játékoskorában is hangsúylozta), és a világ legnagyképűbb, legbunkóbb csatárának megszerzéséről szólnak a pletykák. Ha már feltételezzük, hogy Eto'o megy (korántsem biztos), akkor kik a világklasszis csatárok?

Fernando Torres- most hosszabbított, esélytelen

Drogba- öreg.

Agüero- szintén nagyon drága, és viszonylag bizonytalan húzás

David Villa- A Valencia eladja, tehát megszerezhető, viszont könnyen lehet, hogy oda megy, ahol a legtöbbet kínálnák. Ez viszont már nem biztos, hogy a Barca lesz (hanem City, real, Chelsea, stb.).

és marad Ibra, akinek a BL megnyerése a fő szempont, és erre a Barca felel meg legjobban neki. A Barca mellett a Realban tudom még elképzelni, a többi gazdag klub szerintem vagy nem igazolná le, vagy a svéd nem menne.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.05. 15:01:02

Mikaos írta:Ennyire nem bíztok Pep-ben?
Egy jó edző képes hatni a játékosára.
Egyrészt itt van a saját példánk, Eto'o, aki egy nagyon dolgos ember lett ez évre.
Másrészt mondhatnám Fergusont is, aki a faragatlan, paraszt Rooney-ból milyen intelligens focistát csinált. Rá sem ismerni a régi Rooney-ra.

Nem értem, mire föl ez a nagy világvége hangulat. Nem biztos, hogy jön ide Ibra. Az még kevésbé biztosabb, hogy Eto'o-val lesz elcserélve. Persze megeshetnek ezek a lehetőségek, de már előre várom a reakciókat, ha mondjuk Ibra lő 35 gólt a szezonban :twisted: :)
Végre egy értelmes ember. Én is ezt mondom hogy Pep képes Barca beállítottságú játékost faragni Zlatanból, márha ha idekerül.
Mindenki úgy parázik mint a fene. Ibra erős lába pedig jól jönne ide.
Ha tetszik ha nem.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 14:59:51

Ticsi 23 írta:Ribéry már nagyon jöhetne! Ibrahomovic érkezését se bánnám. Most néztem fel a vezető katalán és spanyol oldalkra, és ott már rengeteg név mert fel. A legszimpatikusabb nevek Mascherano és Maxwell, akinek a nevét már az Eurobarcán is olvastam. A többi név elég érdekes, majd melátjuk, hogy alakul.
A lehetséges távozók iránti érdeklőséről viszont nem találtam semmit. Ti sem tudtok valamit?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Mascherano túl jó játékos lenne a cserepadra. Nekünk egy fiatal "még nem teljesen érett", de nagyon tehetséges játékosra van szükségünk a középpályára.hu
LM10
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:59:18

Egyébként ha jobban belegondoltok, nem is biztos, hogy Ibra-Eto'o csere van a levegőben. Lehet, hogy Maxwell az indok. Csak most mindenki Ibrára gondolt.
mr.
Jugador d'estrella

2009.06.05. 14:57:48

Devid16 írta:Én nem tudom elképzelni ezt...mert érdekes lenne ibra érkezése...hisz azért manchesterben is van egy kis arc...és a mu szurkereket se nagyon érdekli a hetesük esetleges kirohanása...szóval azért megszépülne ibra is ha első szezonjában tenne vagy 20 gólt a bajnokságban...ha jön nem fogok sírni...ha nem akkor se mivel marad etoo :) szóval sztem csak jól járhatunk :)
20 gólt? Szerintem annál többet lőne itt. Én azér 30-at elvárnék tőle :D
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.05. 14:57:11

Ribéry már nagyon jöhetne! Ibrahomovic érkezését se bánnám. Most néztem fel a vezető katalán és spanyol oldalkra, és ott már rengeteg név mert fel. A legszimpatikusabb nevek Mascherano és Maxwell, akinek a nevét már az Eurobarcán is olvastam. A többi név elég érdekes, majd melátjuk, hogy alakul.
A lehetséges távozók iránti érdeklőséről viszont nem találtam semmit. Ti sem tudtok valamit?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:55:28

Ennyire nem bíztok Pep-ben?
Egy jó edző képes hatni a játékosára.
Egyrészt itt van a saját példánk, Eto'o, aki egy nagyon dolgos ember lett ez évre.
Másrészt mondhatnám Fergusont is, aki a faragatlan, paraszt Rooney-ból milyen intelligens focistát csinált. Rá sem ismerni a régi Rooney-ra.

Nem értem, mire föl ez a nagy világvége hangulat. Nem biztos, hogy jön ide Ibra. Az még kevésbé biztosabb, hogy Eto'o-val lesz elcserélve. Persze megeshetnek ezek a lehetőségek, de már előre várom a reakciókat, ha mondjuk Ibra lő 35 gólt a szezonban :twisted: :)
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.05. 14:52:39

Az az egy biztos, hogy ilyen rugótechnikájú játékos talán Rivaldo óta nem járt Barcelonába, ami talán az egyetlen probléma a mostani csapatban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LM10
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:51:10

Sztem Hleb alaposan befolyásolni fogja Ribéry árát. Bár szvsz max egy 10-est lehetne belőle lefaragni. Ribéry nagyon nagy igazolás lenne ez tuti.

Luis Filipe a Deporból Sylvinho helyére...fiatal tehetséges, és versenyképes Abidalal...5 millióért nagy igazolás lenne.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.05. 14:47:55

Honnan tudjátok hogy Ibra úgy játszana itt mint az Interben?
Hagyjátok már..Belenéz Pep szemébe és kifehéredik a félelemtől. Pep tud hatni rá.
Devid16
Jugador d'estrella

2009.06.05. 14:47:42

Én nem tudom elképzelni ezt...mert érdekes lenne ibra érkezése...hisz azért manchesterben is van egy kis arc...és a mu szurkereket se nagyon érdekli a hetesük esetleges kirohanása...szóval azért megszépülne ibra is ha első szezonjában tenne vagy 20 gólt a bajnokságban...ha jön nem fogok sírni...ha nem akkor se mivel marad etoo :) szóval sztem csak jól járhatunk :)
albicelesteX
A Vadász

2009.06.05. 14:47:20

Nem kezelem kész tényként!Egyszerűen csak nem fogok szomorú lenni ha véletlenül idekerül!Én bírom az arcot az Ajax óta!Szerintem egy ilyen Barcaban élete csúcsára juthatna!Most majd jönnek hogy mit bírok benne mert az egy kaka alak meg stb. nem tudom talán nem annyira az emberi mivoltát nézem hanem inkább a focistát!Ez meg hogy bomlassza a csapategységet nem értem honnan szeditek?Juveba Interbe bomlasztott?Nem emlékszem rá!!!!
Kép
Lezárt