2009.06.05. 15:34:53
azért ennyire nem kell félni,h itt balhé lenne, az Interbe ő volt a sztár, ill ő lett ott a főnök, nem értem meg a viselkedését,de ne hogy azt higgyük,h itt is úgy viselkedne. nem a hisztikre értem,azt dani se tudta kinőni,de szurkolóknak nem mutogatna be,meg senkitől sem várná el,h őt kedvezményekben részesítse a pályán. ebben biztos vagyok.
írjátok,h jose nem tudott vele mit kezdeni,akkor pep se tudna...hogy értitek,h nem tudott vele mit kezdeni? nem volt jó? nem nyerték meg a bajnokságot? ha vkivel vki nem tud mit kezdeni,akkor nem jönnek az eredmények, márpedig Ibrának elég nagy szerepe van,h ha "csak" az olasz cucc is,de az leesett. Blre meg nem elég 1ember.
Ajaxos időszakában se volt vele semmi gond,aztán Juve bundázásánál elsőként koccolt le az Interhez, ott meg volt bőven olyan jelenete ami nem szimpatikus,de nem jelenti azt,h egy másik,számára új,és rengeteg lehetőséget nyújtó klubbnál ne viselkedne normálisan. (nem a hisztizésre értem,azok megmaradnak, és? ez még nem világvége dolog)
szóval sokan azért eléggé túloztok vele kapcsolatban, ennyire biztos vagyok benne,h nem lesz gáz, ha mégis jönne,és kicsit se csapna át negatívba a csapat játéka. kíváncsian várom,h mi lesz, én ETo'o maradásának örülnék jobban, de ha nem ez történik, akkor sem érzek gondokat a fentebb leírtak miatt.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.