Bajnoki Mérkőzések 07-08
Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
Én is inkább a Belletti-Sylvinho kettőst favorizálom, persze szerintem kevés vagyok ahhoz, mert taktikailag kell a Gio-Zamrotta kettős. Márciusra minden rendben lesz és szerintem tovább megyünk a BL-böl is.
Szokott valaki Barca meccsekre kijárni? Én tervezem a közeljövőben, szívesen veszem ha valaki tapasztalatokban tud segiteni.
Hajrá Barca!!!!! MEssze még a vége!
Én is inkább a Belletti-Sylvinho kettőst favorizálom, persze szerintem kevés vagyok ahhoz, mert taktikailag kell a Gio-Zamrotta kettős. Márciusra minden rendben lesz és szerintem tovább megyünk a BL-böl is.
Szokott valaki Barca meccsekre kijárni? Én tervezem a közeljövőben, szívesen veszem ha valaki tapasztalatokban tud segiteni.
Hajrá Barca!!!!! MEssze még a vége!
-
- Capitá del Barça
azt h hülyeség!!!KaTo írta:a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????

Més qué un Club!!!
a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????
Ehhez mit szoltok????

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én akkor sem hiszem el, hogy Henk távozása miatt gyengébb a csapat, ilyen egyszerűen nincs... Biztos történtek változások a személycsere miatt, de az összes Klubnál dolgozó ember és játékos PROFI, tudják mit hogy mikor kell csinálni.
Sajnos ez egy gyengébb periódus, dolgozni kell keményen, és jönni fog az eredménye. Mást nem tudnak csinálni.
A Zaragoza elleni meccs pedig nagyon sokat számíthat. Ha sikerül nyerni, amit nagyon remélek, az biztosan jó hatással lesz a csapatra, talán adhat egy kisebb lökést, amiből aztán vissza lehet hozni a tavalyi gyönyört.
Én ebben bízom.
Sajnos ez egy gyengébb periódus, dolgozni kell keményen, és jönni fog az eredménye. Mást nem tudnak csinálni.

A Zaragoza elleni meccs pedig nagyon sokat számíthat. Ha sikerül nyerni, amit nagyon remélek, az biztosan jó hatással lesz a csapatra, talán adhat egy kisebb lökést, amiből aztán vissza lehet hozni a tavalyi gyönyört.
Én ebben bízom.
HÁt most a zaragozával játszunk.Ök most igencsak jo formában vannak
Ha igy játszunk mint a Riazor-ban csunya zako
De ne adja az isten
Ha igy játszunk mint a Riazor-ban csunya zako
De ne adja az isten

-
- Jugador del Barça
Kondival biztossan baj van.Ez eszreveheto messin, iniestan, marqez es puyolon kivul talan mindenkin.Lehetaseges, hogy a jobb forma miatt neeskens kesobbre tolta forma idozitest ez csak egy felvetes egy gondolat.De nem tudom , h ez okozhat e ilyen gyenge jatekot bar meg ezzel a gyenge jatekkal sem alunk olyan rosszul es remelehetoleg a mostani meccseken osszerazodik a csapat es elindul a szeker. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na akkor:Léfe írta:Egyrész ozsimiki legyen igazad. Csak az ilyen jóslást az idő vagy igazolja vagy nem. Én sem azt tartom bajnak, hogy van 1-2 döccenő, hanem a tendenciát. Amit okoknak irtam nem tudtad megcáfolni.
1részt nem jósóltam,nem azt mondtam,h tuti meglesz,hanem azt,h ezeket a meccseket jó lenne hozni,és nem tűnnek hozhatattlannak,bár nem Huelva szintű csapat pl a Zaragoza sem!
Szóval úgy értettem,h most talán 3 'könnyebb' meccs jön,míg vetélytársainknak nehezebb!

Többieknek:
Amerikával nem megmagyaráztam a teljesítményünket,csak felhoztam,mint az egyik gondot(de ez a szezon legeslegelejére adhat csak némi indokot,nem a most mutatot játékra!), persze még van több más ok is,h nem játszunk úgy,mint azt az utóbbi időkben megszoktuk!
Henk es témához meg annyit,h tény,h ő felelt a kondiért,ütközésekért,stb...de kétlem,h Frank nem tudta a módszereit,és ha ő nem,akkor a játékosok csak tudták,h mi a jó nekik,és mi vezetett eredményre,akkor meg nyissák ki a szájukat,és dolgozzanak úgy Neeskensel

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Subinho
- Director del Fútbol
henk a fizikai edzéssel foglalkozott: ütközések, futás, erőnlét, konditerem, egyszóval kemény állóképesség amolyan őrmester volt: bszogatta a csapatot!!!lionelmessi19 írta:Nem is értem, h miért mondják néhányan azt, h henkekel együtt elment a kispadról az ész.
Három, azaz három volt futbalista legenda ül a barca kispadján.
ők a legnagyobbak közül valók tudás és eredmények szempontjából is.
sok mindent megéltek, szerintem kb. mindent tudnak a fociról
egyébként is, szerintetek miért Frank lett az edző, és miért nem henk, hogyha ő a nagy spíler?????
Szerintem nagyon nehezen találna a csapatjobb edzőt Rijkaardnal.
És olyat aki szabad, olyat semmiképpen sem.
Én ugy látom h nem az edzővel, vagy a taktikai háttérrel van a gond a csapatnál, hanem egyéni fomákkal, kondícióval és motivációval.
Ennek az oka pedig főként az, h dinhot folyton baszogatják minden oldalról, én már ennyitől rég tiszta ideg lennék, és semmiképp nem tudnék játszani. Valamint az is, h a vezetőség erőltette ezt a túrát nyáron felkészülés helyettt.
És ezek szépen lassan meg fognak oldódni.
Szerintem Henkkel vesztettük a távozók közül a legkevesebbet, bár én is szerettem.
reikard a taktikáért felel: ki mikor játszon, hol és mit. ha nem megy valakinek ki jöjjön be a meccsen és mit csináljon!
innen levonható valami párhuzam: henk vs. neeskens!!!
-
- Entrenador del Barça
Hát ez az lionelmessi 19 egyéni forma, kodició. Ez ki vajon kinek a dolga, talán a szertárosé. Most furcsa lenne a Frenket szidni, de a Barca elött hol muzsikált--főleg jól. Mint edző, mert sok jó játékosból nem lett jó edző. De ezt nála is az idő fogja bebizonyitani. Persze hagy dolgozzon, majd a bajnokság után lehet mérleget vonni. Sok nagycsapatnál, eléggé közismert a vezető edző a pályaedzőjére épit és soha nem vagy csak kevés edzést vezetnek. Perzse lehet, hogy - már irtam, de nem jött rá reakcio, pedig kiváncsi lennék-- hogy sok lé már elégedetté tett néhány játékost. Amennyi pénzt a Dinho kaszál csak ne legyen ideges a kritikák jogosak. Amikor ment Neki dicsérték jöttek a dijak akkor sem volt ideges. Persze mindeki kerülhet gödörbe, majd kijön belöle az nem vitás.
Fecó
- Andris
- Adminisztrátor
Nem is értem, h miért mondják néhányan azt, h henkekel együtt elment a kispadról az ész.
egyébként is, szerintetek miért Frank lett az edző, és miért nem henk, hogyha ő a nagy spíler?????
Én ugy látom h nem az edzővel, vagy a taktikai háttérrel van a gond a csapatnál, hanem egyéni fomákkal, kondícióval és motivációval.
Ennek az oka pedig főként az, h dinhot folyton baszogatják minden oldalról, én már ennyitől rég tiszta ideg lennék, és semmiképp nem tudnék játszani. Valamint az is, h a vezetőség erőltette ezt a túrát nyáron felkészülés helyettt.
Szerintem Henkkel vesztettük a távozók közül a legkevesebbet, bár én is szerettem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- visca el barca
- Presidente del Barça
szombati meccsrol: nagyon nem emléxem rá mert hulla részegen neztem, ezert csak egy megjegyzés.
amennyire emléxem kaput eltalalo (épkézláb) lovesunk nem volt.
mert ha ugy 1-1, hogy van mellete 6 kapufánk az más...
és mekkora kamu 11est fujtak nekunk...koze nem volt büntetohoz...
amennyire emléxem kaput eltalalo (épkézláb) lovesunk nem volt.
mert ha ugy 1-1, hogy van mellete 6 kapufánk az más...
és mekkora kamu 11est fujtak nekunk...koze nem volt büntetohoz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
főleg a mutatott játékhaze71 írta:Örülök, hogy ilyen könnyen meg tudod magyarázni. Kíváncsi vagyok, hogy mit tenne Laporta, hogyha megkérdezné Rijkaard-ot:Amerikával csak romlott a kondi,nem erősődőtt...ott marketingről szólt az egész túra..
Amúgy ez tényleg hullámvölgy,de én nem látom olyan mélnyek mind egyesek... Nem történt semmi olyan (még) amit ne lehetne jóvátenni!
1ponttal megy előttünk a Sevilla,játszanak még ők is a Reallal,Valenciával.. mi meg x eltünk a Depor otthonában,ahol eddig mindenmeccsét megnyerte!
Következő 3 meccset hoznunk kell: sorrendben otthon Zaragoza,idegenben Mallorca,és otthon Villarreal,és akkor ellépünk vmennyi ponttal a többiektől szerintem,mivel ebben a 3fordulóban több rangadót is játszanak a legnagyobb vetélytársaink![]()
Ha az egyik otthoni meccsünket nem tudnánk megnyerni ezek közül,az nagy luxus lenne!
FORZA BARCAAA!!!
-Miért játszunk hónapok óta ilyen rosszul?
-Ne törődjön vele főnök! Másodikak vagyunk és a vetélytársak most fognak rangadókat játszani!
Szerintem jól seggbe rúgná!
A barcának nem csak a helyezés a fontos, hanem a mutatott játék is...

az utóbbi évek leggyengébb produkcióját nyújtja a csapat! amikor 3 éve 2. lett a Barca elkezdődött vmi!!! látványos, élvezetes, eredményes játék!!! remélem nem csak eddig tartott, mert akkor rövid időszak volt nagyon!!! és azt se felejtsétek el, h a BL győzelem óta fél év telt el!!! és a csapat azóta nem játszott jól!!! mert a cselszi meccsen lehet mondani, végre jól játszott a csapat, de hol van ez az áprilisi meneteléshez képest

Örülök, hogy ilyen könnyen meg tudod magyarázni. Kíváncsi vagyok, hogy mit tenne Laporta, hogyha megkérdezné Rijkaard-ot:Amerikával csak romlott a kondi,nem erősődőtt...ott marketingről szólt az egész túra..
Amúgy ez tényleg hullámvölgy,de én nem látom olyan mélnyek mind egyesek... Nem történt semmi olyan (még) amit ne lehetne jóvátenni!
1ponttal megy előttünk a Sevilla,játszanak még ők is a Reallal,Valenciával.. mi meg x eltünk a Depor otthonában,ahol eddig mindenmeccsét megnyerte!
Következő 3 meccset hoznunk kell: sorrendben otthon Zaragoza,idegenben Mallorca,és otthon Villarreal,és akkor ellépünk vmennyi ponttal a többiektől szerintem,mivel ebben a 3fordulóban több rangadót is játszanak a legnagyobb vetélytársaink![]()
Ha az egyik otthoni meccsünket nem tudnánk megnyerni ezek közül,az nagy luxus lenne!
FORZA BARCAAA!!!
-Miért játszunk hónapok óta ilyen rosszul?
-Ne törődjön vele főnök! Másodikak vagyunk és a vetélytársak most fognak rangadókat játszani!
Szerintem jól seggbe rúgná!
A barcának nem csak a helyezés a fontos, hanem a mutatott játék is...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Ja, van benne valami. A szezon egyik első mérkőzésen a riporter valami olyasmit mondott asszem Neeskensről, hogy taktikailag milyen sokat nyert vele a Barca, mert ő rettentően felkészül a meccsekre és a mérkőzés alatt is figyeli a csapatot és az ellenfelet, majd különböző variációkat/taktikát talál ki akár a következő félidőre is. Akkor még jegyzetelt is rendesen egy füzetbe, de már nem látom ezt tőle. Ehhez képest nem igazán látom a kidolgozot taktikákat. Frank-nél sem látom már a füzetet ami tavaly szinte mindig nála volt.Subinho írta:én már sokszor írtam: nem reikarddal van itt a gond, mert ő mindíg is ilyen volt, hanem a segítőivel! annak idején henk összerakta a csapatot a köv. meccsre, mivel a fizikai edzésekért ő felelt! reikardnak csak a labdás gyakorlatoknál volt szerepe! most neeskens végzi az előkészületeket és reikard nem egy olyan csapatot vesz át utána tőle, mint henk után, ez szemmel látható! nem felejtettek el focizni a srácok, egyszerűen nem motiváltak és nem bírják fizikálisan! henk valószínű hajtotta őket, motiválta őket és felkészültek a köv. meccsre, míg neeskens lehet, h lazább, töb mindent rájuk hagy és senki nem fog keményebben edzeni magától, kell aki hajtsa őket!!! reikard meg taktikázhat, csak nem ugyanaz az alapanyag!!! remélem nincs igazam, mert henket nem lehetne visszahozni ide 6 lóval sem. az ajax vezetőedzője! ide már csak első embernek jönne vissza, nem kisegítőnek...
Henk lehet ellopta Rijkaard füzetét?

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Már hezek óta ez megy. Próbáljuk magunkat és egymást meggyőzni róla, hogy semmi baj. Viszont a játék képe alapján semmi változás nem mutatkozik.ozsimiki írta:Amúgy ez tényleg hullámvölgy,de én nem látom olyan mélnyek mind egyesek... Nem történt semmi olyan (még) amit ne lehetne jóvátenni!

Nem is tudom mi lesz a csapattal, ha az egész gyenge/gyengébb teljesítmény Henk távozsa miatt következett be. Mi van akkor, ha ez tényleg így van és Frank nem tud megbírkózni ezzel? Bízni benne, hogy a játékosok elég jók ahhoz, hogy még egy harcképtelen edzővel is képesek bajnokságot nyerni szerinbtem nagy hülyeség. Sok más nagy csapatnak sem sikerült. A trófeákhoz mindennek egyben kell lennie, azokat nem lehet csak úgy rutinból megnyerni.
Amíg nem javulunk fel lényegesen addig sajnos csak abban bízhatunk, hogy az ellenfelek még nálunk is gyengébb teljesítményt nyújtanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2006.11.06. 08:59:24-kor.

- Subinho
- Director del Fútbol
én már sokszor írtam: nem reikarddal van itt a gond, mert ő mindíg is ilyen volt, hanem a segítőivel! annak idején henk összerakta a csapatot a köv. meccsre, mivel a fizikai edzésekért ő felelt! reikardnak csak a labdás gyakorlatoknál volt szerepe! most neeskens végzi az előkészületeket és reikard nem egy olyan csapatot vesz át utána tőle, mint henk után, ez szemmel látható! nem felejtettek el focizni a srácok, egyszerűen nem motiváltak és nem bírják fizikálisan! henk valószínű hajtotta őket, motiválta őket és felkészültek a köv. meccsre, míg neeskens lehet, h lazább, töb mindent rájuk hagy és senki nem fog keményebben edzeni magától, kell aki hajtsa őket!!! reikard meg taktikázhat, csak nem ugyanaz az alapanyag!!! remélem nincs igazam, mert henket nem lehetne visszahozni ide 6 lóval sem. az ajax vezetőedzője! ide már csak első embernek jönne vissza, nem kisegítőnek... 

-
- Entrenador del Barça
Egyrész ozsimiki legyen igazad. Csak az ilyen jóslást az idő vagy igazolja vagy nem. Én sem azt tartom bajnak, hogy van 1-2 döccenő, hanem a tendenciát. Amit okoknak irtam nem tudtad megcáfolni.
Fecó
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Amerikával csak romlott a kondi,nem erősődőtt...ott marketingről szólt az egész túra..Léfe írta:Többször irtam, hogy félek attól, hogy Henk hazament- most hallottam, hogy Edmilson is a bajok egyik forrásának ezt tartja. Bizony lehet ebbben valami.
Persze elkezdhetjük szorni az okosat, hogy ki igen ki meg nem, de a sikerszériát leülés szokta követni. Csak nehéz jó 3 év után beletörödni. Most
bizony jöhet-ne legyen igazam-egy gödör. Nem mindegy meddig és mekkora.
Nem lehet Etoo sérülésére fogni mindent. Elképzelhetetlen, hogy tele vannak lével és megvolt már szinte minden, nincs elég motiváció??? Néztem más csapatokat is a hétvégén, akik hétközben BL-t játszottak és mind frissebbnek tüntek mint mi. Tavaj ekkora fáradság még a sorozat végén sem volt. Ez bizony kondi kérdése. Pedig minden bajnoksá elött ment a csapat Amerikába vagy ha jol emlékezem a távolkeletre.
1ponttal megy előttünk a Sevilla,játszanak még ők is a Reallal,Valenciával.. mi meg x eltünk a Depor otthonában,ahol eddig minden

Következő 3 meccset hoznunk kell: sorrendben otthon Zaragoza,idegenben Mallorca,és otthon Villarreal,és akkor ellépünk vmennyi ponttal a többiektől szerintem,mivel ebben a 3fordulóban több rangadót is játszanak a legnagyobb vetélytársaink

FORZA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Többször irtam, hogy félek attól, hogy Henk hazament- most hallottam, hogy Edmilson is a bajok egyik forrásának ezt tartja. Bizony lehet ebbben valami.
Persze elkezdhetjük szorni az okosat, hogy ki igen ki meg nem, de a sikerszériát leülés szokta követni. Csak nehéz jó 3 év után beletörödni. Most
Nem lehet Etoo sérülésére fogni mindent. Elképzelhetetlen, hogy tele vannak lével és megvolt már szinte minden, nincs elég motiváció??? Néztem más csapatokat is a hétvégén, akik hétközben BL-t játszottak és mind frissebbnek tüntek mint mi. Tavaj ekkora fáradság még a sorozat végén sem volt. Ez bizony kondi kérdése. Pedig minden bajnoksá elött ment a csapat Amerikába vagy ha jol emlékezem a távolkeletre.
Fecó
-
- Jugador del Barça
Ebben a pillanatban ertem haza La Corunabol amit a meccsen lattam , hogy eleg sokat veszekedtek a palyan Thuram allandoan de Dinho is becsmerelte Saviolat.Ez valoszinu azert van mert nem megy annyira de remeljuk ez nem tesz rosszat a csapat-moralnak.A sracok ki fognak maszni belole.Bizzunk bennuk nem kell oket szidni jok leszunk iden is csak kicsit nehezzeben lendulunk bele...
- Andris
- Adminisztrátor
nah, most szerencsére megúsztuk, csak a sevilla előzött be
de ez nem lesz mindig igy
vigyázni kell az ien ponthullajtásokkal
egyébként néztem az elmundo osztályzatait, és nálam dinho és messi is kettest érdemelne
ök jok voltak, max magukhoz képest nem annyira
de objektíven kéne dönteni
egyébként meg mindegy
csak ez talán nem tesz jót az önbizalmuknak
de ez nem lesz mindig igy
vigyázni kell az ien ponthullajtásokkal
egyébként néztem az elmundo osztályzatait, és nálam dinho és messi is kettest érdemelne
ök jok voltak, max magukhoz képest nem annyira
de objektíven kéne dönteni
egyébként meg mindegy
csak ez talán nem tesz jót az önbizalmuknak
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Minden szavaddal egyetértek. Miért van az, hogy az ellenfél kp-ai akár szabálytalanság árán sem engedik átvenni a labdát, ha meg az ellenfél jön, mi csak futkosunk a ladát birtokló után. Sem nem agresszív, sem nem attraktív, sem nem motivált a középpályásaink játéka. Pedig (majdnem) minden ott dől el. Idén még nem volt olyan meccs, ahol élveztem volna a Barca játékát. (A Levszkij és a Sevilla elleni meccset nem láttam) Mi lesz velünk. Számomra egyértelmű, hogy taktikai problémák vannak. Vajon minek kell történni, hogy változást láthassunk?grecki írta:Szerintem is a középpályás védekezéssel + góllövéssel van a legnagyobb probléma... Bezzeg, ha jött volna Vieira. Én már akkor is mondtam, hogy nem lenne szabad elherdálni a lehetőséget, hogy leigazoljuk a világ legjobb vkp-át. Az Interben mekkora császár már?! De itt mindenki azt mondta, hogy jó lesz az Edmilson+Motta kettős. Na mind1, ezen már fölösleges gondolkodni.
A másik, amit nem értek, hogy miért hagytunk fel a letámadós védekezésünkkel? Mert Henk találta ki, vagy mi? Az volt a leghatékonyabb fegyverünk. Nemcsak nagyon kevés gólt kaptunk miatta, de rengetexer elcsíptük a labdát és iszonyat sok gólt rúgtunk belőle. Most miért nem csináljuk???? Mindenki visszaáll a középpályára, Ronaldinho ácsorog vhol elöl, a Gudjohnsen/Saviola + Messi kettős meg hiába futkosik elöl, őket simán kijátszák. A Deco/Xavi/Iniesta trióból is hiányzik a hatékonyság mind védekezésben, mind támadásban. A védelem még úgy ahogy működik.
A recept szvsz:
- letámadás vissza
- rotáció kampec (ameddig nem megy a szekér)
- Márquez vkp
- Giulyt kiebrudalni
- MEXAKADNI A PÁLYÁN (mert ezt nem látom)
- gólt, gólt és gólt rúgni!!!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem is a középpályás védekezéssel + góllövéssel van a legnagyobb probléma... Bezzeg, ha jött volna Vieira. Én már akkor is mondtam, hogy nem lenne szabad elherdálni a lehetőséget, hogy leigazoljuk a világ legjobb vkp-át. Az Interben mekkora császár már?! De itt mindenki azt mondta, hogy jó lesz az Edmilson+Motta kettős. Na mind1, ezen már fölösleges gondolkodni.
A másik, amit nem értek, hogy miért hagytunk fel a letámadós védekezésünkkel? Mert Henk találta ki, vagy mi? Az volt a leghatékonyabb fegyverünk. Nemcsak nagyon kevés gólt kaptunk miatta, de rengetexer elcsíptük a labdát és iszonyat sok gólt rúgtunk belőle. Most miért nem csináljuk???? Mindenki visszaáll a középpályára, Ronaldinho ácsorog vhol elöl, a Gudjohnsen/Saviola + Messi kettős meg hiába futkosik elöl, őket simán kijátszák. A Deco/Xavi/Iniesta trióból is hiányzik a hatékonyság mind védekezésben, mind támadásban. A védelem még úgy ahogy működik.
A recept szvsz:
- letámadás vissza
- Márquez vkp
- Giulyt kiebrudalni
A recept szvsz:
- letámadás vissza
- Márquez vkp
- Giulyt kiebrudalni
-
- Llegenda del Barça
egy újabb tragikus meccs.
nemtom nemtom.
azok közé az emberek közé tartozom, akik vevők a magyarázatokra (pláne, ha kedvenc csapatomról van szó), de ez már nekem is sok. illetve kevés.
lement a szezon 1/4-e és egyelőre semmi sem emlékeztet a tavalyi CSAPATra.
tudom: nincs Eto'o, nincs csatár, szinte teljesíthetetlen októberen vannak túl,
a szerdai mészárszék és a demoralizáló döntetlen még a csapatban van, tegnap a Barca ikonját, így a csapatot is hatalmas targédia érte...
túl sok a HA, MERT, DE. még nekem is.
VV, Messi, Iniesta, Puyol, Marquez. ők azok, akik meccsről-meccsre hozzák a
megfelelő szintet, de a többiek és főleg a csapatjáték egyelőre katasztrófális.
tavaly könnyedén léptek át minden nehézségen. -ha úgy volt, akkor 4-0ra nyertek, ha úgy volt, akkor a végén rúgtak gólt és úgynyertek, de idén pont az ellenkezője van eddig.
a csapat két leggyengébb pontja nekem Giuly és EDMILSON!
vkp létére tegnap jó, ha 3 kirúgást lefejelt, úgy jön át az ellenfél a középpályán, mint kés a vajon. szídták itt szerdán Motta-t, dícsérték Edmilson-t, de szerintem Motta akkor is sokkal jobban játszott. szabálytalan volt. és? Emerson, Essien is azt szokta csinálni! hatásosan.
biztos vagyok benne, hogy azelején felsorolt dolgok is benne vannak a rosszabb szériában, sőt tudjuk,hogy 2 év szuperteljesítmény után kikerülhetetlen a hullámvölgy, de a fejekben gyorsan rendet kellene tenni és (lehet, hogy csak nekem mániám, de) úgy látom, hogy a csapatjáték
folymatosan a túl bő keret levét issza...
talpra kell állni, hogy nehogy túl késő legyen tavaszig a lazsa.
nemtom nemtom.
azok közé az emberek közé tartozom, akik vevők a magyarázatokra (pláne, ha kedvenc csapatomról van szó), de ez már nekem is sok. illetve kevés.
lement a szezon 1/4-e és egyelőre semmi sem emlékeztet a tavalyi CSAPATra.
tudom: nincs Eto'o, nincs csatár, szinte teljesíthetetlen októberen vannak túl,
a szerdai mészárszék és a demoralizáló döntetlen még a csapatban van, tegnap a Barca ikonját, így a csapatot is hatalmas targédia érte...
túl sok a HA, MERT, DE. még nekem is.
VV, Messi, Iniesta, Puyol, Marquez. ők azok, akik meccsről-meccsre hozzák a
megfelelő szintet, de a többiek és főleg a csapatjáték egyelőre katasztrófális.
tavaly könnyedén léptek át minden nehézségen. -ha úgy volt, akkor 4-0ra nyertek, ha úgy volt, akkor a végén rúgtak gólt és úgynyertek, de idén pont az ellenkezője van eddig.
a csapat két leggyengébb pontja nekem Giuly és EDMILSON!
vkp létére tegnap jó, ha 3 kirúgást lefejelt, úgy jön át az ellenfél a középpályán, mint kés a vajon. szídták itt szerdán Motta-t, dícsérték Edmilson-t, de szerintem Motta akkor is sokkal jobban játszott. szabálytalan volt. és? Emerson, Essien is azt szokta csinálni! hatásosan.
biztos vagyok benne, hogy azelején felsorolt dolgok is benne vannak a rosszabb szériában, sőt tudjuk,hogy 2 év szuperteljesítmény után kikerülhetetlen a hullámvölgy, de a fejekben gyorsan rendet kellene tenni és (lehet, hogy csak nekem mániám, de) úgy látom, hogy a csapatjáték
folymatosan a túl bő keret levét issza...
talpra kell állni, hogy nehogy túl késő legyen tavaszig a lazsa.