Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt h hülyeség!!!KaTo írta:a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????
Na akkor:Léfe írta:Egyrész ozsimiki legyen igazad. Csak az ilyen jóslást az idő vagy igazolja vagy nem. Én sem azt tartom bajnak, hogy van 1-2 döccenő, hanem a tendenciát. Amit okoknak irtam nem tudtad megcáfolni.
henk a fizikai edzéssel foglalkozott: ütközések, futás, erőnlét, konditerem, egyszóval kemény állóképesség amolyan őrmester volt: bszogatta a csapatot!!!lionelmessi19 írta:Nem is értem, h miért mondják néhányan azt, h henkekel együtt elment a kispadról az ész.
Három, azaz három volt futbalista legenda ül a barca kispadján.
ők a legnagyobbak közül valók tudás és eredmények szempontjából is.
sok mindent megéltek, szerintem kb. mindent tudnak a fociról
egyébként is, szerintetek miért Frank lett az edző, és miért nem henk, hogyha ő a nagy spíler?????
Szerintem nagyon nehezen találna a csapatjobb edzőt Rijkaardnal.
És olyat aki szabad, olyat semmiképpen sem.
Én ugy látom h nem az edzővel, vagy a taktikai háttérrel van a gond a csapatnál, hanem egyéni fomákkal, kondícióval és motivációval.
Ennek az oka pedig főként az, h dinhot folyton baszogatják minden oldalról, én már ennyitől rég tiszta ideg lennék, és semmiképp nem tudnék játszani. Valamint az is, h a vezetőség erőltette ezt a túrát nyáron felkészülés helyettt.
És ezek szépen lassan meg fognak oldódni.
Szerintem Henkkel vesztettük a távozók közül a legkevesebbet, bár én is szerettem.
főleg a mutatott játékhaze71 írta:Örülök, hogy ilyen könnyen meg tudod magyarázni. Kíváncsi vagyok, hogy mit tenne Laporta, hogyha megkérdezné Rijkaard-ot:Amerikával csak romlott a kondi,nem erősődőtt...ott marketingről szólt az egész túra..
Amúgy ez tényleg hullámvölgy,de én nem látom olyan mélnyek mind egyesek... Nem történt semmi olyan (még) amit ne lehetne jóvátenni!
1ponttal megy előttünk a Sevilla,játszanak még ők is a Reallal,Valenciával.. mi meg x eltünk a Depor otthonában,ahol eddig mindenmeccsét megnyerte!
Következő 3 meccset hoznunk kell: sorrendben otthon Zaragoza,idegenben Mallorca,és otthon Villarreal,és akkor ellépünk vmennyi ponttal a többiektől szerintem,mivel ebben a 3fordulóban több rangadót is játszanak a legnagyobb vetélytársaink![]()
Ha az egyik otthoni meccsünket nem tudnánk megnyerni ezek közül,az nagy luxus lenne!
FORZA BARCAAA!!!
-Miért játszunk hónapok óta ilyen rosszul?
-Ne törődjön vele főnök! Másodikak vagyunk és a vetélytársak most fognak rangadókat játszani!
Szerintem jól seggbe rúgná!
A barcának nem csak a helyezés a fontos, hanem a mutatott játék is...
Örülök, hogy ilyen könnyen meg tudod magyarázni. Kíváncsi vagyok, hogy mit tenne Laporta, hogyha megkérdezné Rijkaard-ot:Amerikával csak romlott a kondi,nem erősődőtt...ott marketingről szólt az egész túra..
Amúgy ez tényleg hullámvölgy,de én nem látom olyan mélnyek mind egyesek... Nem történt semmi olyan (még) amit ne lehetne jóvátenni!
1ponttal megy előttünk a Sevilla,játszanak még ők is a Reallal,Valenciával.. mi meg x eltünk a Depor otthonában,ahol eddig mindenmeccsét megnyerte!
Következő 3 meccset hoznunk kell: sorrendben otthon Zaragoza,idegenben Mallorca,és otthon Villarreal,és akkor ellépünk vmennyi ponttal a többiektől szerintem,mivel ebben a 3fordulóban több rangadót is játszanak a legnagyobb vetélytársaink![]()
Ha az egyik otthoni meccsünket nem tudnánk megnyerni ezek közül,az nagy luxus lenne!
FORZA BARCAAA!!!
Ja, van benne valami. A szezon egyik első mérkőzésen a riporter valami olyasmit mondott asszem Neeskensről, hogy taktikailag milyen sokat nyert vele a Barca, mert ő rettentően felkészül a meccsekre és a mérkőzés alatt is figyeli a csapatot és az ellenfelet, majd különböző variációkat/taktikát talál ki akár a következő félidőre is. Akkor még jegyzetelt is rendesen egy füzetbe, de már nem látom ezt tőle. Ehhez képest nem igazán látom a kidolgozot taktikákat. Frank-nél sem látom már a füzetet ami tavaly szinte mindig nála volt.Subinho írta:én már sokszor írtam: nem reikarddal van itt a gond, mert ő mindíg is ilyen volt, hanem a segítőivel! annak idején henk összerakta a csapatot a köv. meccsre, mivel a fizikai edzésekért ő felelt! reikardnak csak a labdás gyakorlatoknál volt szerepe! most neeskens végzi az előkészületeket és reikard nem egy olyan csapatot vesz át utána tőle, mint henk után, ez szemmel látható! nem felejtettek el focizni a srácok, egyszerűen nem motiváltak és nem bírják fizikálisan! henk valószínű hajtotta őket, motiválta őket és felkészültek a köv. meccsre, míg neeskens lehet, h lazább, töb mindent rájuk hagy és senki nem fog keményebben edzeni magától, kell aki hajtsa őket!!! reikard meg taktikázhat, csak nem ugyanaz az alapanyag!!! remélem nincs igazam, mert henket nem lehetne visszahozni ide 6 lóval sem. az ajax vezetőedzője! ide már csak első embernek jönne vissza, nem kisegítőnek...
Már hezek óta ez megy. Próbáljuk magunkat és egymást meggyőzni róla, hogy semmi baj. Viszont a játék képe alapján semmi változás nem mutatkozik.ozsimiki írta:Amúgy ez tényleg hullámvölgy,de én nem látom olyan mélnyek mind egyesek... Nem történt semmi olyan (még) amit ne lehetne jóvátenni!
Amerikával csak romlott a kondi,nem erősődőtt...ott marketingről szólt az egész túra..Léfe írta:Többször irtam, hogy félek attól, hogy Henk hazament- most hallottam, hogy Edmilson is a bajok egyik forrásának ezt tartja. Bizony lehet ebbben valami.
Persze elkezdhetjük szorni az okosat, hogy ki igen ki meg nem, de a sikerszériát leülés szokta követni. Csak nehéz jó 3 év után beletörödni. Most
bizony jöhet-ne legyen igazam-egy gödör. Nem mindegy meddig és mekkora.
Nem lehet Etoo sérülésére fogni mindent. Elképzelhetetlen, hogy tele vannak lével és megvolt már szinte minden, nincs elég motiváció??? Néztem más csapatokat is a hétvégén, akik hétközben BL-t játszottak és mind frissebbnek tüntek mint mi. Tavaj ekkora fáradság még a sorozat végén sem volt. Ez bizony kondi kérdése. Pedig minden bajnoksá elött ment a csapat Amerikába vagy ha jol emlékezem a távolkeletre.
Minden szavaddal egyetértek. Miért van az, hogy az ellenfél kp-ai akár szabálytalanság árán sem engedik átvenni a labdát, ha meg az ellenfél jön, mi csak futkosunk a ladát birtokló után. Sem nem agresszív, sem nem attraktív, sem nem motivált a középpályásaink játéka. Pedig (majdnem) minden ott dől el. Idén még nem volt olyan meccs, ahol élveztem volna a Barca játékát. (A Levszkij és a Sevilla elleni meccset nem láttam) Mi lesz velünk. Számomra egyértelmű, hogy taktikai problémák vannak. Vajon minek kell történni, hogy változást láthassunk?grecki írta:Szerintem is a középpályás védekezéssel + góllövéssel van a legnagyobb probléma... Bezzeg, ha jött volna Vieira. Én már akkor is mondtam, hogy nem lenne szabad elherdálni a lehetőséget, hogy leigazoljuk a világ legjobb vkp-át. Az Interben mekkora császár már?! De itt mindenki azt mondta, hogy jó lesz az Edmilson+Motta kettős. Na mind1, ezen már fölösleges gondolkodni.
A másik, amit nem értek, hogy miért hagytunk fel a letámadós védekezésünkkel? Mert Henk találta ki, vagy mi? Az volt a leghatékonyabb fegyverünk. Nemcsak nagyon kevés gólt kaptunk miatta, de rengetexer elcsíptük a labdát és iszonyat sok gólt rúgtunk belőle. Most miért nem csináljuk???? Mindenki visszaáll a középpályára, Ronaldinho ácsorog vhol elöl, a Gudjohnsen/Saviola + Messi kettős meg hiába futkosik elöl, őket simán kijátszák. A Deco/Xavi/Iniesta trióból is hiányzik a hatékonyság mind védekezésben, mind támadásban. A védelem még úgy ahogy működik.
A recept szvsz:
- letámadás vissza
- rotáció kampec (ameddig nem megy a szekér)
- Márquez vkp
- Giulyt kiebrudalni
- MEXAKADNI A PÁLYÁN (mert ezt nem látom)
- gólt, gólt és gólt rúgni!!!!!