Láttam már a videót, nagyon dúrva, főleg a 4.Vito írta:Top 5 by Mutter

Rivaldinho

Mexes most hosszabbított.
Láttam már a videót, nagyon dúrva, főleg a 4.Vito írta:Top 5 by Mutter
De igen,igaz az ügy .Ez a hír nem mostanában, hanem 1 héttel kb. a szezonzáró meccs előtt.sleepy69 írta:Sziasztok
Hallottam valami Materazzis hírt is. Állítólag ő is kiszemelt. Ennek mennyi az igazságtartalma? Nem tud vki vmit?
És a Sevillából kit hoznál el?uki írta:háát nem tudom...sztem Andrade nem akkor durranás. A Sevilla-ból meg elcsábítani valakit nehezebb lenne mint a Chivu ügy. Nagyon egyben akarják tartani a Sevilla-t, pedig onnan lehetne mazsolázni.
Andrade/Sevilla/Chivu párhuzamot nem értem.uki írta:háát nem tudom...sztem Andrade nem akkor durranás. A Sevilla-ból meg elcsábítani valakit nehezebb lenne mint a Chivu ügy. Nagyon egyben akarják tartani a Sevilla-t, pedig onnan lehetne mazsolázni.
hát azért nem ér chivu évi 4,5 millio eurot+prémiumot, szvszZozzy 5 írta:Na, ennyi volt...Ez van...Spóroljunk, spóroljunk, aztán koppanunk. Szép volt...Los Banditos írta:Cristian Chivu kész az Interbe igazolni, miután az utolsó pillanatban elutasította a Barcelona ajánlatát.
A milánói csapat vezetői mindent megtettek, hogy elhalásszák a spanyol rivális elől Chivut és ezt egy 9 millió fontos ajánlattal nyomatékosították is. A tárgyalásoknak volt egy olyan pontja, amikor már úgy tűnt, hogy Chivu aláír a Barcába, azonban Massimo Moratti felbukkant és benyújtotta a döntő ajánlatát.
Chivut Giovanni Becalival együtt látták Milánóban és úgy tudni, hogy sikeres tárgyaláson vannak túl, ami azt jelenti, hogy négy éves szerződést kötnek a védővel és évi 3 millió fontot keres majd a játékos.
asroma.hu
Egyébként sem lehet mozgó avatarVito írta:kedves Mikorka Kálmán!
kérlek szépen, hogy vedd ki, vagy kicsinyítsd le az avatarod, mert a fórum így használhatatlan.
köszönettel:
Mitfizetzky Likamér
én is. vagy Piqure esetleg Militora...Zozzy 5 írta:Most akkor úgy mentek oda, hogy ha összejön akkor jó, ha meg nem, akkor egye fene, van más is?Shandor írta:"Nem aggódnak (a Barca) az Inter és a Real állítólagos érdeklődése miatt, hiszen szintén kitűnő alternatívájuk van arra az esetre, amennyiben az üzlet nem jönne létre." asroma.hu
Sztetek ki az a kitűnő alternatíva?![]()
Egyébként én Andradéra tippelek.
Most akkor úgy mentek oda, hogy ha összejön akkor jó, ha meg nem, akkor egye fene, van más is?Shandor írta:"Nem aggódnak (a Barca) az Inter és a Real állítólagos érdeklődése miatt, hiszen szintén kitűnő alternatívájuk van arra az esetre, amennyiben az üzlet nem jönne létre." asroma.hu
Sztetek ki az a kitűnő alternatíva?
IgazVito írta:nem is értem, hogy egy Inter hogy a francba lehet konkurenciája a Barcanak. még egy ótvaros saját stadijuk sincs. ()