Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.11.05. 12:01:17

Simán ki kellett volna kapnunk, a Depor sokkal jobban játszott...
Szerintem beszartak attól, hogy nincs Eto'o, és nem lesz senki, aki rúgdossa a gólokat. Mondjuk ebben igazuk lehet, mert nem nagyon megy a góllövés.

Jobb 5letem nincs, jöjjön már vissza Eto'o.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.11.05. 11:39:20

Enrique írta:Ez a tegnapi meccs, hát no comment...

INIESTA, Márquez, VALDÉS, és még talán Saviola (?) és Deco (?). Rajtuk kívül értékelhetetlen produkciót nyújtott mindenki. Mindenki.

Szomorú...
:roll:
Pontosan, midenki azt mondta, hogy Puyolnak ajánlanák a győzelmet, de azért tenni is kellett volna valamit, az nem lesz meg magától, a Depor nem fog kikapni azért.Ha az elmúlt időben nem is, legalább most hajthattak volna a srácok, ez így elég szomorú volt tegnap.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Matee :P
Jugador del Barça

2006.11.05. 11:36:51

Saviola valoban nemjátszott olyan jol...de legalább érezni lehetett hogy valami köze van a játékhoz...nemértem mért kellet giulyt berakni a helyére :evil: csak visszavetette a támadójátékot...minden labdával (márha letudta venni hátra fele indult meg...nah miind1...valoban senki nemjátszott nagyot tegnap talán iniesta kivételével...Valdestől meghát szép hogy kivédte a tizit de mivel A hátvédek aludtak nálunk így szinte feleslegesnek mondható...
"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
Andris
Adminisztrátor

2006.11.05. 11:36:08

Enrique írta:Ez a tegnapi meccs, hát no comment...

INIESTA, Márquez, VALDÉS, és még talán Saviola (?) és Deco (?). Rajtuk kívül értékelhetetlen produkciót nyújtott mindenki. Mindenki.

Szomorú...
Hát nem tudom, de szerintem Dinho jobb volt Saviolánál, és Deconál is.
Most már nagyon kritikus szemmel nézitek, tulzottan is.
nem a régi még, de már jól játszott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.11.05. 11:31:20

Ez a tegnapi meccs, hát no comment...

Szomorú...
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.11.04. 21:42:33

Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.04. 21:30:45

hol lesz az online fórumírás? mert követni szeretném a meccset:)
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.11.04. 18:49:48

Legjobb tudomásom szerint hatalmas adóssággal, folyamatos likviditási problémákkal küzd a galíciai egylet, ezért kénytelen - még ha ingyen is - mexabadulni a korábbi sztárjátékosoktól. (Pl. Tristán)

Ugyanakkor nagyon jó kis csapatuk van:

Megbízható kapus: a Racingtól igazolt izraeli Aouate

Jó hátvédek: Colloccini, Jorge Andrade (ő asszem sérült még), Lopo, Manuel Pablo, Capdevila

Erős középpálya: Sergio, Duscher, Valeron (sérült), a Valenciától kölcsönkapott uruguayi Estoyanoff, no meg a Barca nevelések :)

Csatársor kicsit meggyengült a korábbi években megszokottakhoz (Turu Flores, Makaay, Tristan, Luque, Munitis) képest: a Getafetől megszerzett Riki, valamint az egykori Recre-játékos Bodipo viszonylag jó igazolásnak tűnik,de senki ne várjon tőlük 20 gól feletti termést ebben az idényben.

Szóval szerintem a jó védekezésüknek, a kevés bekapott gólnak köszönhetően tudják majd ellensúlyozni a kevés találatukat, úgyhogy szerintem idény végén a 6-8 hely környékén végeznek majd.

Egy-egy meccsen azonban (ha mindenki egészséges) képesek meglepni bárkit, ha pl ebben a felállásban játszanak:

---------------------------------Aouate

M. Pablo - Jorge Andrade - Colloccini - Capdevila

------------------------ Sergio - Duscher

Estoyanoff----------------------------------------------------Riki

-------------------------------Valeron

--------------------------------Bodipo

Reméljük ma pont nem jön ki nekik a lépés...

200 :) :) :) :) :)
visca el barca
Presidente del Barça

2006.11.04. 18:17:18

érdekes lesz az mai összecsapas....
a depor minden évben csak épül lefele - idén pl. a fél keret olyan focistakbol áll h még életemben nem hallottam roluk - , ettol fuggetlenul az otthoni mérleguk nagyon jo...
remelem nem az lesz a koreo h vezetunk 1-0ra aztan lazsálás majd a 95. percben vmi hulye olt bekapunk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.04. 17:45:56

Ronaldinho #10 írta:nagyon remélem, hogy ma min. 1-0 -ra megverünk őket...
Nagyon kellene a győzelem! Minden miatt.....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.04. 17:13:12

nagyon remélem, hogy ma min. 1-0 -ra megverünk őket...
Kép
Kép
Atyec

2006.11.04. 10:29:48

windu írta:
lionelmessi19 írta:
Atyec írta:... Viszont akkor Messit át kell hozni jobb oldalra, ahol ő eddig csak meg meg fordult. Nem tudom vállalja-e.
Saviola? Hát igen. Jobbra Saviola, balra Messi?
Hát barátom, nem tudom h mire gondoltál, de azt írtad, h Messi csak meg meg fordul a jobb szélen.
Én ugy láttam, h mindig ott játszik, vagy nem? 8)
A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
és már játszott idén egy párszor ott, szóval megálja a helyét.

Jogos a kritika. Bal oldalt kivántam mondani, mint azt utolsó mondatomban helyesen tettem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.04. 07:50:26

Puyi távollétében gondolom Thuram bekerül ismét a védelembe,két szél még kérdéses,de szerintem Béla,és Sly fog kezdeni :!:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.11.03. 23:55:47

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
Hy!

Hát volt,h átment a másik oldalra,de nem közel se olyan jól nyomja ott,mint az eredeti helyén! Nem biztos,h jó lenne ha egész meccsen ott maradna :!: :roll:
Hát egyszer már végigjátszott egy meccset azon a poszton, asszem még 1. fordulóban.
Nekem tetszett, ahogy játszott. Ha igazi szélsőként játszana, akkor egy ballábasnak balon a helye. De azon nem fogunk összeveszni, h jobbon van a helye... 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.03. 23:50:59

FORCA BARCA
Hozni kell a meccset , Chelsea miatt, magunkért,Puyolért.
Visca el Barca!!!!!!!
windu
Jugador d'estrella

2006.11.03. 20:25:11

lionelmessi19 írta:
Atyec írta:Nos igen. Kicsit gáz van. Nem elég, hogy sok a "pici" ember, még igazi balszélső sincs. Rijkaard eddig sem erőltette a klasszikus szélső játékot, hisz nem a fejjátékra épit, de Eto kivállásával teljesen elveszi ezt a lehetőséget. Ne zavarjon meg senkit a múltkori két fejes gól, mikor a rövidre elvitték a védőket és a befutók fejeltek. Ezt gyorsan kiismerik az ellenfelek csak Recreativo sz'pta be most elsőre, ezentúl nem fognak meccsenként két ilyet fejeleni.
Szóval adódik, hogy Ronaldinho-nak kell középen lenni. Így volt ez 3 éve is. (Középen se Guily se Messi nem vált be. A baj, hogy erősen 1 lábas mind2 és még alacsonak is.) Viszont akkor Messit át kell hozni jobb oldalra, ahol ő eddig csak meg meg fordult. Nem tudom vállalja-e.
Hát barátom, nem tudom h mire gondoltál, de azt írtad, h Messi csak meg meg fordul a jobb szélen.
de szerintem a legjobb a következő:

Dinho, SAviola, Messi
Deco, Iniesta
Edmilka( szivem szerint Marquez)
Sylvinho, Puyol, Thuram, Belletti
Marquez-t én is nagyon szivesen látnám vkp-n
szerintem rijkaard azé nem rakja oda mer akkor elveszt egy kibba jó védőt
és ha a komoly meccseken a védelembe játszik akkor inkább azokat kell tartani vkpn akik a helyén játszanának
Zinedine Zidane
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.03. 18:30:50

lionelmessi19 írta:A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
Hy!

Hát volt,h átment a másik oldalra,de nem közel se olyan jól nyomja ott,mint az eredeti helyén! Nem biztos,h jó lenne ha egész meccsen ott maradna :!: :roll:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.11.03. 18:14:28

Atyec írta:Nos igen. Kicsit gáz van. Nem elég, hogy sok a "pici" ember, még igazi balszélső sincs. Rijkaard eddig sem erőltette a klasszikus szélső játékot, hisz nem a fejjátékra épit, de Eto kivállásával teljesen elveszi ezt a lehetőséget. Ne zavarjon meg senkit a múltkori két fejes gól, mikor a rövidre elvitték a védőket és a befutók fejeltek. Ezt gyorsan kiismerik az ellenfelek csak Recreativo sz'pta be most elsőre, ezentúl nem fognak meccsenként két ilyet fejeleni.
Szóval adódik, hogy Ronaldinho-nak kell középen lenni. Így volt ez 3 éve is. (Középen se Guily se Messi nem vált be. A baj, hogy erősen 1 lábas mind2 és még alacsonak is.) Viszont akkor Messit át kell hozni jobb oldalra, ahol ő eddig csak meg meg fordult. Nem tudom vállalja-e.
de szerintem a legjobb a következő:

Dinho, SAviola, Messi
Deco, Iniesta
Edmilka( szivem szerint Marquez)
Sylvinho, Puyol, Thuram, Belletti
- József Attila
Ozzy
Barça C

2006.11.03. 17:28:34

Hülyeséget beszélek a keret már megvan :D :D csak nem vettem észre a fő oldalon na mind1 HAJRÁ BARCA!!
Ozzy
Barça C

2006.11.03. 17:25:25

Hát igen reméljük hogy megfogjuk nyerni nagyon várom már sőt biztos hogy meg fogjuk nyerni! :lol: De viszont Rijkard nak nagyon meg kell gondolnia a keretet!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.11.03. 16:54:28

Komáim!
A következő "falat": Deportivo La Coruna-F. C. Barcelona!
Sport1, szombat 22:00 óra!
Krojfotok.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2006.11.03. 16:47:37

Skacok, kihullott a fejemből, hogy most szombaton melyik csapattal fogunk focizni?
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.03. 16:26:49

Atyec írta:A BL topicban kérdeztem már, de úgy látszik ott Mourinho mindent elnyom, hogy Ronaldinho miért nem passzol 10-ből 8x, mikor a középpályát kell átjátszani és evidensen van társ? Nekem úgy tünik, hogy sokszor, túl sokszor rajta akadnak meg az ellentámadások. A tipikus forgatókönyv, hogy érkezik egy védő és ahelyett, hogy visszapaszolna, megpróbálja legyűrni, de addigra már 2-3-an is vannak rajta. A dolog vége szabálytalanság általában, de így mindenki visszaért az ellenfélnél. Tavaly ősszel nem így mente ez.
Egyikünk se közeli ismerőse,h erre választ adhatna,de ami könnyen elképzelhető,h nagyon nem volt formában,utóbbi két meccsen viszont kezdi visszanyerni a tavaszi,meggyőző formáját :!: :wink:

Bízz benne te is,és meglátod,ismét elvarázsolja a szurkólóit :!: :twisted:
Kép
Atyec

2006.11.03. 15:34:35

A BL topicban kérdeztem már, de úgy látszik ott Mourinho mindent elnyom, hogy Ronaldinho miért nem passzol 10-ből 8x, mikor a középpályát kell átjátszani és evidensen van társ? Nekem úgy tünik, hogy sokszor, túl sokszor rajta akadnak meg az ellentámadások. A tipikus forgatókönyv, hogy érkezik egy védő és ahelyett, hogy visszapaszolna, megpróbálja legyűrni, de addigra már 2-3-an is vannak rajta. A dolog vége szabálytalanság általában, de így mindenki visszaért az ellenfélnél. Tavaly ősszel nem így mente ez.
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.03. 15:03:58

Egyetertek, Saviolat kene vegre beallitani, de hat kitudja ...
Véleményem szerint biztosan jatszani fog Saviola de hogy kezdokent e?
Visca el Barca!!!!!!
Lezárt