Barça Igazolások 2007-08
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nemtom', hogy az asr.hu honnan szedi ezt az infot, de az inter hivatalos lapján még csak egy fél szó sincs chivurol...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van, csak Milánóban és nem BARCELONÁBAN!Slither írta:Még semmi sem biztos, nem azt írják, hogy Chivu hivatalosan már az Interré, hanem csak azt állítják, hogy valószínűleg egy sikeres tárgyaláson volt túl Milánóban.

-
- Jugador d'estrella
Ha rosszmájú akarok lenni aztmondom Txiki ezt elk...ta
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
-
- Capitá del Barça
Cristian Chivu kész az Interbe igazolni, miután az utolsó pillanatban elutasította a Barcelona ajánlatát.
A milánói csapat vezetői mindent megtettek, hogy elhalásszák a spanyol rivális elől Chivut és ezt egy 9 millió fontos ajánlattal nyomatékosították is. A tárgyalásoknak volt egy olyan pontja, amikor már úgy tűnt, hogy Chivu aláír a Barcába, azonban Massimo Moratti felbukkant és benyújtotta a döntő ajánlatát.
Chivut Giovanni Becalival együtt látták Milánóban és úgy tudni, hogy sikeres tárgyaláson vannak túl, ami azt jelenti, hogy négy éves szerződést kötnek a védővel és évi 3 millió fontot keres majd a játékos.
Ennyi
asroma.hu
A milánói csapat vezetői mindent megtettek, hogy elhalásszák a spanyol rivális elől Chivut és ezt egy 9 millió fontos ajánlattal nyomatékosították is. A tárgyalásoknak volt egy olyan pontja, amikor már úgy tűnt, hogy Chivu aláír a Barcába, azonban Massimo Moratti felbukkant és benyújtotta a döntő ajánlatát.
Chivut Giovanni Becalival együtt látták Milánóban és úgy tudni, hogy sikeres tárgyaláson vannak túl, ami azt jelenti, hogy négy éves szerződést kötnek a védővel és évi 3 millió fontot keres majd a játékos.
Ennyi

asroma.hu
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hogy ne legyen egyszerű az élet! Egy teganap esti (20:30) hír szerint Chivu Interhez megy, és ma lesz a bejelentése!
http://www.sport.ro/stiri/10292/CHIVU-A ... INTER.html

http://www.sport.ro/stiri/10292/CHIVU-A ... INTER.html
-
- Jugador d'estrella
Hát majd izgulunk azon hogy a riválisaink(és itt nem csak spanyol csapatra kell gondolni)ne erősödjenek, hiszen a többi óriásklub(MU,Chelsea,Real,Inter stb.)még alig igazolt valakit.Szerintem idén is lesz min rágódni,annyira nem lesz uncsi....Mihu írta:Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...![]()
: Az egész átigazolást lerendezték 1 hét alatt méghozzá az átigazolási szezon első hetében és ennyi
![]()
Min fogunk izgulni a nyár további részében ?
![]()
![]()
![]()

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
-
- Director del Fútbol
Nem vagyok elájulva Henry leigazolásától. Szerintem lesz balhé a támadók között bőven...
Tourét nem ismerem, csak a vb-n láttam játszani, de az elefántcsontparti meccsekből szinte semmire sem emlékszem. Majd kiderül, hogy jobb választás-e, mint Albelda, mindenesetre nagy szükség volt egy ilyen típusú játékosra.
Akinek viszont feltétlenül örülnék, az Chivu.
Tourét nem ismerem, csak a vb-n láttam játszani, de az elefántcsontparti meccsekből szinte semmire sem emlékszem. Majd kiderül, hogy jobb választás-e, mint Albelda, mindenesetre nagy szükség volt egy ilyen típusú játékosra.
Akinek viszont feltétlenül örülnék, az Chivu.
Mijjj szomorú nyarunk lesz akkorHenry írta:Pont énis ezen filóztamMihu írta:Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...![]()
: Az egész átigazolást lerendezték 1 hét alatt méghozzá az átigazolási szezon első hetében és ennyi
![]()
![]()
![]()
![]()
Tök gyorsan történt minden...
Ha az igazolások megvannak, s utána mi lesz? :O Uncsi nyár? nemááá!
attól félek h pangás lesz itt...
UI: ez a második hsz -om... eltűnt az első... fórum bug vagy modi...

- Henry
- Jugador del Barça
Pont énis ezen filóztamMihu írta:Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ha az igazolások megvannak, s utána mi lesz? :O Uncsi nyár? nemááá!

attól félek h pangás lesz itt...
UI: ez a második hsz -om... eltűnt az első... fórum bug vagy modi...
- Mihu
- Director del Fútbol
Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...

-
- Jugador d'estrella
Pénteken meg jöhetne a tesoja Yayanak:Kolo TouréScorpio írta:Nem lenne rossz hét! Péntekre is keresünk valakit akkor!nicandro írta:Na Toure-t is bemutatjuk holnap![]()
Az lenne jó ha aztán szerdán Chivut Csütörtökön pedig Abidalt is bemutatnánk![]()
![]()

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem lenne rossz hét! Péntekre is keresünk valakit akkor!nicandro írta:Na Toure-t is bemutatjuk holnap![]()
Az lenne jó ha aztán szerdán Chivut Csütörtökön pedig Abidalt is bemutatnánk![]()
![]()

Na Toure-t is bemutatjuk holnap
Az lenne jó ha aztán szerdán Chivut Csütörtökön pedig Abidalt is bemutatnánk

Az lenne jó ha aztán szerdán Chivut Csütörtökön pedig Abidalt is bemutatnánk

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igen, jól mondod! Azért jó tudni, hogy a védelem is megfelelő egy esetleges támadásnál!Zozzy 5 írta:Chivura nagyobb szükség lesz, de ha henry hozza azt, amit tud, akkor Chivu egy kicsit háttérbe fog szorulni a meccsekenDe nem baj, pont az lenne a jó, ha a védelemnek nem kellene sokat szerepelni...
-
- Llegenda del Barça
Chivura nagyobb szükség lesz, de ha henry hozza azt, amit tud, akkor Chivu egy kicsit háttérbe fog szorulni a meccseken
De nem baj, pont az lenne a jó, ha a védelemnek nem kellene sokat szerepelni...

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én is jobban örülök Chivu szerződésének! Bár kezdek barátkozni Henry igazolásával is!Bojan Krkic írta:Én nemtudom mért de valahogy jobban örülnék Chivu érkezésének mint Henryének.Henry is nyagy kutya de én szerintem Chivura nagyobb szükségünk van.Rivaldinho írta:Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Azthiszem,hogy ezt mindenki így gondolja!De az az érzésem,Titi elöbb hozza vissza az árát a közeljövőben a nevével ellátott mezekkel......ez egy nagy húzás volt,és nagy üzlet is...... 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ott a pont...Bojan Krkic írta: Én nemtudom mért de valahogy jobban örülnék Chivu érkezésének mint Henryének.Henry is nyagy kutya de én szerintem Chivura nagyobb szükségünk van.
-
- Jugador d'estrella
Én nemtudom mért de valahogy jobban örülnék Chivu érkezésének mint Henryének.Henry is nyagy kutya de én szerintem Chivura nagyobb szükségünk van.Rivaldinho írta:Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Henry
- Jugador del Barça
na az már kafa hír!Rivaldinho írta:Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam