Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazad van, csak Milánóban és nem BARCELONÁBAN!Slither írta:Még semmi sem biztos, nem azt írják, hogy Chivu hivatalosan már az Interré, hanem csak azt állítják, hogy valószínűleg egy sikeres tárgyaláson volt túl Milánóban.
Hát majd izgulunk azon hogy a riválisaink(és itt nem csak spanyol csapatra kell gondolni)ne erősödjenek, hiszen a többi óriásklub(MU,Chelsea,Real,Inter stb.)még alig igazolt valakit.Szerintem idén is lesz min rágódni,annyira nem lesz uncsi....Mihu írta:Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...![]()
: Az egész átigazolást lerendezték 1 hét alatt méghozzá az átigazolási szezon első hetében és ennyi
![]()
Min fogunk izgulni a nyár további részében ?
![]()
![]()
![]()
Mijjj szomorú nyarunk lesz akkorHenry írta:Pont énis ezen filóztamMihu írta:Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...![]()
: Az egész átigazolást lerendezték 1 hét alatt méghozzá az átigazolási szezon első hetében és ennyi
![]()
![]()
![]()
![]()
Tök gyorsan történt minden...
Ha az igazolások megvannak, s utána mi lesz? :O Uncsi nyár? nemááá!
attól félek h pangás lesz itt...
UI: ez a második hsz -om... eltűnt az első... fórum bug vagy modi...
Pont énis ezen filóztamMihu írta:Abba nem gondoltok bele hogy mi lesz a jövő vagy az azutáni hetet követően? Dög unalmas nyarunk lesz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pénteken meg jöhetne a tesoja Yayanak:Kolo TouréScorpio írta:Nem lenne rossz hét! Péntekre is keresünk valakit akkor!nicandro írta:Na Toure-t is bemutatjuk holnap![]()
Az lenne jó ha aztán szerdán Chivut Csütörtökön pedig Abidalt is bemutatnánk![]()
![]()
Nem lenne rossz hét! Péntekre is keresünk valakit akkor!nicandro írta:Na Toure-t is bemutatjuk holnap![]()
Az lenne jó ha aztán szerdán Chivut Csütörtökön pedig Abidalt is bemutatnánk![]()
![]()
Igen, jól mondod! Azért jó tudni, hogy a védelem is megfelelő egy esetleges támadásnál!Zozzy 5 írta:Chivura nagyobb szükség lesz, de ha henry hozza azt, amit tud, akkor Chivu egy kicsit háttérbe fog szorulni a meccsekenDe nem baj, pont az lenne a jó, ha a védelemnek nem kellene sokat szerepelni...
Én is jobban örülök Chivu szerződésének! Bár kezdek barátkozni Henry igazolásával is!Bojan Krkic írta:Én nemtudom mért de valahogy jobban örülnék Chivu érkezésének mint Henryének.Henry is nyagy kutya de én szerintem Chivura nagyobb szükségünk van.Rivaldinho írta:Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam
Ott a pont...Bojan Krkic írta: Én nemtudom mért de valahogy jobban örülnék Chivu érkezésének mint Henryének.Henry is nyagy kutya de én szerintem Chivura nagyobb szükségünk van.
Én nemtudom mért de valahogy jobban örülnék Chivu érkezésének mint Henryének.Henry is nyagy kutya de én szerintem Chivura nagyobb szükségünk van.Rivaldinho írta:Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam
na az már kafa hír!Rivaldinho írta:Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam