Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hellovisca el barca írta:hű haver irigyellek....remelem a vendegszektorba mész...alföldi zoltán írta: sajnos holnap nem lathatom a meccset mert ugy tunik megyek porto benficara
Jelenleg Béla jobb Zambinál,és ha nem lendül formába az olasz,akkor maradjon csak Béla a kezdőben! Kedden isvisca el barca írta:a szombati meccsrol - mivel régen volt már- csak egyetlenegy rövid észrevétel.
a két szélso hatvedunk oriasit jatszott. foleg belletti teljesitmenye volt elismerésre mélto
gianlucanak nagyon fel kell kotnie a gatyáját ha ezek utan a csapatba szeretne kerulni...
már ne haragudj ,de semmi erős nem volt a védelmünkben.kath23 írta:Végre egy erös védelem!!!!
ez tetszett nekem!!!
Bellettinek minden elismerésem még sérülten is!!!
Végre láttam támado szellemet is!!!![]()
most má jöhet a chelsea!!!
Ezt én is megfigyeltem,és kitudja? Lehet,h ha hasonló kaliberű csapatokkal találkozunk tavaly ilyenkor,mint a Chelsea,akkor akkor is megégünk ellenük,de ezt nem lehe tudni,mindenesetre érdekes.Bodi írta:Remélem ezzel a győzelemmel megindul a Barca szekere!
Tavaly 7 fordulón keresztül szenvedtünk,aztán a 8. fordulóban kb hasonló játékkal nyertünk 3-0-ra az Osasuna ellen,innentől kezdve pedig gondolom mindenki emlékszik,hogy mit műveltünk...
A 3-0-ás győzelem a 8. fordulóban megvan,várom a tavalyihoz hasonló folytatást!![]()
Eto'o sajnos nincs,de a meccsek nagy részét be kell húzni valahogy februárig,onnantól kezdve meg jöhet a tavalyi Barca!!!!
hát miről beszélsz gyerek ?Ordog írta:jópofa ez a Rijkaard... ilyen szól, hogy a rotációt megszünteti, erre Zambi a köv meccsen kimarad:DDD
Igazodjon ki rajta valaki:DD Végülis egy Recre ellen hazai pályán még B csapattal is vernünk kell őket! szoa no problem!
Bőven!rhynn írta:Cannavaro srága meg 11-es.
Szerintem erősen megérdemelt volt.
Teljesen egyetértek a véleményel és a változtatásokkal is.antiimperialista írta:A második félidőben végre lehetett látni olyan dolgokat, amik a tavalyi Barcára emlékeztettek. Ez jó, de még ennél is jobb, hogy végre újra láthattam többször is a legendás fogsortVégre úgy játszott Ronaldinho, ahogy tud, ahogy neki kell!
A kezdőben eszközölnék 3 változtatást:
GudjohnsenSaviola
DecoIniesta
EdmilsonMarquez (helyette pedig Thuram hátul)
Így jó is lenne. Ha Gudjohnsen kezd a Chelsea ellen, megtépem magam (már készülök rá, mert kezdeni fog)
Tippjátékban ugyanezt tettem meg én isGúnár írta:Nos megint eljött egy meccs.
Nyerni kell, és szerintem nyerni is fogunk, a tippem:
2:0 és 3 pont nekünk