Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gekkodan írta:Tamás!
Mikivel kell egyetértenem, ha rákenjünk az egészet a brazilra, ostobák vagyunk. Kettőn áll a vásár, egy háború sem ítélhető meg az alapján, mi volt a Casus Belli, ha utána rommá írtják egymást. Ki volt a nagyobb marha? Hitler? vagy Sztálin? Mindkettő egy állat volt.
Ebben a kérdésben pedig Calderon, Robinho ugyanannyira hibás. Az egyik lejáratta a játékosát, értékéhez méltatlanul csereüzlethez kötötte, a másik pedig ezek kiakadva olyat hisztizett, amihez a szerződése szerint nincs joga. Végül a kecske is jóllakott és a káposzta is, remélem legvégül mi is jóllakunk
Mert te így gondolod?Ez igen.Varga Tamás írta:Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
Olyat még nem éltem át, hogy helyettem hozni akartak valakit, nem adtam rá okot.
Ettől függetlenül Robinho a sáros, és egyedüli hibás. Ennyi. Ragozhatjátok, és hajtogathatjátok napestig.
De miben hibás szerinted? El akart menni enyi , nincs itt semmi hiba , ez egy döntés és kész. Persze , minden döntésnek vannak előzményei.Varga Tamás írta:Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
Olyat még nem éltem át, hogy helyettem hozni akartak valakit, nem adtam rá okot.
Ettől függetlenül Robinho a sáros, és egyedüli hibás. Ennyi. Ragozhatjátok, és hajtogathatjátok napestig.
Arra lehet várni,h belássagekkodan írta:Miki!
Azt gondolom ugyanaz a véleményünk. Majd Tamás is belátja, hogy ez a Robinhora kenés nem teljesen helytálló. Igen, egyetértünk.
Ámen
Én ugyanannyi érvet olvastam a Te hsz-ben, mint amennyit én is elrejtettem mondanivalóm között. Csak Te az én véleményemet érvek nélkülinek tünteted fel, a Tieid pedig hemzsegnek az érvektől. Nem egy szemüvegen keresztül olvasod az emberek véleményeit, ergo: szelektálsz. Szíved joga.ozsimiki írta:MertVarga Tamás írta:Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
Ettől függetlenül Robinho a sáros, és egyedüli hibás. Ennyi. Ragozhatjátok, és hajtogathatjátok napestig.jah mert te kijelentetted,értem, akkor ez megdönthetettlen.
![]()
![]()
Mi hoztunk fel érveket,az időrendi sorrend sem mellékes,te meg kijelented,meg annyit teszel hozzá,jaj mert élő szerződése van,gondolom te focistát csak akkor láttál eligazolni,ha lejárt a szerződése
Ez úgy ahogy teljesen korrekt vélemény. Mindkettő hibás,de Robi azért lett hibás,mert madrid hibázott,ez a nem mind1gekkodan írta:Miki!
Én nem jöttem a 'ti még nem dolgoztok' szöveggel, annyit mondtam, hogy a munkavállalónak vannak bizonyos feladatai: dolgozni és csendben maradni. El lehet menni és abban egyetértek Ákossal, hogy ehhez joga van, a City pedig kifizette. Nem állok annyira egyértelműen Tamás oldalán, ha visszaolvasol a nap első felében írt bejegyzéseimhez érve láthatod, hogy a Realt ugyanúgy elítélem. Őket elsősorban azért, mert megszivatták a brazilt, bevették egy nemlétező üzletbe és totál lerombolták az önbizalmát.
Nem mondanám azt, amit Tamás, hogy Calderon szimpatikus kezd lenni, mert továbbra is egy patkánynak tartom. Viszont ebben az ügyben nem gondolom, hogy csak Ő lenne a hibás. Ezt hangsúlyoztam ma többször. Robinho nem viselkedett megfelelően, mert hisztizett, balhézott és nyafogott. Calderon nem tisztelte a játékosát, de azt is megértem, hogy ebből a helyzetből így tud kijönni a legjobban, eladja egy kevésbé címesélyes csapathoz, nem erősíti a konkurenciát és még jó pénzt is keres.
Mindkettő hibája, a legnagyobbat mégi mi kaszálhatjuk belőle
MertVarga Tamás írta:Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
Varga Tamás írta:Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
egyetértek, a Real kezdte, Robinho folytatta(amúgy nem tűnt fel senkinek, már ha hihetünk az újságoknak, hogy a Real folyton emelte feljebb Robinho árát, ez szemétség volt tőlük, ezért nem igazolt a Chelseabe) de jó a City, mert jövőre irány Barcelonaozsimiki írta:VT,GEKKO : TÉVEDTEKha már ti így ki szoktátok jelenteni...
Lehet,h te maradnál olyan munkahelyen,ahol csak akkor kellesz,ha vkit nem tudnak megszerezni, de nem mindenki van vele így.
Amúgy meg nem lapértelüsék vannak csak annak bizonyítására,h Calderon be akarta vonni a CR sagaba,hanem maga Robika is ezt nyilatkozta,aki jóval többet tud a dolgokról mint te,meg mint mi,aki csak lapokból értesülünk, ugyanis ő átélte a szitut.
Persze amilyen csökönyös emberek vagytok,sosem ismeritek el,h a madrid kezdte a szharkavarást,és robi folytatta. Tudjátok vki megteheti,h nem egy melóhelyen tengeti le az életét,mert máshova is kell. Ezt a példát csak azért hozom fel ennyiszer,mert mindig a 'ti még nemdolgoztok' dumával jössz...
Mi az hogy ök ugyanezt csinálták robinhoval? Végül is eligazolt, az egy dolog hogy nem a chelsebe, de ez nem a real hibája!palesz77 írta:ebbe a Robinho dologba, csak za az undorító, hogy a Madrid elítélte a Mu-t, hogy nem adták oda nekik CR-t, de ők ugyanezt csinálták Robinhoval. Sok sikert neki és jövőre várom a Barcába szélsőnek