Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 18:51:02

Még csak anyit hogy én utálom a cselzit de jobban örültem volna ha oda megy , talán mert az MU-t még jobban utálom... mind1 , inkább azért mert ha már erősek legyenek még erősebbek és játszunk velük a BL-ben egy nagy mecset , meg a ki Brazil is megérdemelne egy jobb csapatot.
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 18:42:20

gekkodan írta:Tamás!

Mikivel kell egyetértenem, ha rákenjünk az egészet a brazilra, ostobák vagyunk. Kettőn áll a vásár, egy háború sem ítélhető meg az alapján, mi volt a Casus Belli, ha utána rommá írtják egymást. Ki volt a nagyobb marha? Hitler? vagy Sztálin? Mindkettő egy állat volt.

Ebben a kérdésben pedig Calderon, Robinho ugyanannyira hibás. Az egyik lejáratta a játékosát, értékéhez méltatlanul csereüzlethez kötötte, a másik pedig ezek kiakadva olyat hisztizett, amihez a szerződése szerint nincs joga. Végül a kecske is jóllakott és a káposzta is, remélem legvégül mi is jóllakunk :lol:

Ámen!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.09.02. 18:42:15

Varga Tamás írta:Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
Olyat még nem éltem át, hogy helyettem hozni akartak valakit, nem adtam rá okot.
Ettől függetlenül Robinho a sáros, és egyedüli hibás. Ennyi. Ragozhatjátok, és hajtogathatjátok napestig.
Mert te így gondolod?Ez igen. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.09.02. 18:39:01

mind2 hibás, de ez szerintem már az elején érthető volt. de mi miért is vitázunk azon hogy a riválisnál ki és miért ment el :?: :idea:

csakabarca
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 18:35:52

Olyat még nem éltem át, hogy helyettem hozni akartak valakit, nem adtam rá okot.
Ettől függetlenül Robinho a sáros, és egyedüli hibás. Ennyi. Ragozhatjátok, és hajtogathatjátok napestig.
De miben hibás szerinted? El akart menni enyi , nincs itt semmi hiba , ez egy döntés és kész. Persze , minden döntésnek vannak előzményei.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 18:25:09

Dani!
Biztos Calderón sem egy ma született bárány, nem ő a legnagyszerűbb fickó a földkerekségen. De van ez a helyzet, amiről az újságokon keresztül értesültünk. Robinhóról nyilatkozott valamit Calderón, ilyet már ezerszer olvashattunk a sajtóban. Végül nem jött be Calderón számítása, és kijelentette, hogy Robinho maradhat, és még fizetésemelésről szóló szerződést is az orra elé nyomott. Ekkor Robi elkezdett szipogni, hüppögni, és beadta az unalmast. És Calderón csak jót tett vele, hogy elengedte. És a C-csapathoz száműztem volna, flaskahordónak, hogy helyrejöjjön a realitásérzéke.

Miki!
A vicces megjegyzésedet értettem, de volt már - nem is egyszer, elég sokszor -, hogy beláttam a tévedésem, vagy a hibás véleményem. Ez nem az a helyzet, mert nem így gondolom.
Ezzel együtt azt gondolom, hogy korrekt módon tudtunk egymással beszélgetni, vitatkozni. Te így gondolod, és úgy. Szívünk joga.
Béke legyen velünk a honlapon. :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.02. 18:17:21

gekkodan írta:Miki!

Azt gondolom ugyanaz a véleményünk. Majd Tamás is belátja, hogy ez a Robinhora kenés nem teljesen helytálló. Igen, egyetértünk.

Ámen
Arra lehet várni,h belássa :wink:

Tamás: tyúk= madrid, tojás= Robinho, akkor a tyúk volt előbb szharos :wink: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.02. 18:16:08

Tamás!

Mikivel kell egyetértenem, ha rákenjünk az egészet a brazilra, ostobák vagyunk. Kettőn áll a vásár, egy háború sem ítélhető meg az alapján, mi volt a Casus Belli, ha utána rommá írtják egymást. Ki volt a nagyobb marha? Hitler? vagy Sztálin? Mindkettő egy állat volt.

Ebben a kérdésben pedig Calderon, Robinho ugyanannyira hibás. Az egyik lejáratta a játékosát, értékéhez méltatlanul csereüzlethez kötötte, a másik pedig ezek kiakadva olyat hisztizett, amihez a szerződése szerint nincs joga. Végül a kecske is jóllakott és a káposzta is, remélem legvégül mi is jóllakunk :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 18:13:36

ozsimiki írta:
Mert :?: jah mert te kijelentetted,értem, akkor ez megdönthetettlen.
:lol: :cry:

Mi hoztunk fel érveket,az időrendi sorrend sem mellékes,te meg kijelented,meg annyit teszel hozzá,jaj mert élő szerződése van,gondolom te focistát csak akkor láttál eligazolni,ha lejárt a szerződése :roll:
Én ugyanannyi érvet olvastam a Te hsz-ben, mint amennyit én is elrejtettem mondanivalóm között. Csak Te az én véleményemet érvek nélkülinek tünteted fel, a Tieid pedig hemzsegnek az érvektől. Nem egy szemüvegen keresztül olvasod az emberek véleményeit, ergo: szelektálsz. Szíved joga. :lol:
Hogy mi volt előbb? A tyúk és a tojás története jut először az eszembe.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.02. 18:11:45

Miki!

Azt gondolom ugyanaz a véleményünk. Majd Tamás is belátja, hogy ez a Robinhora kenés nem teljesen helytálló. Igen, egyetértünk.

Ámen

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.02. 18:10:39

gekkodan írta:Miki!

Én nem jöttem a 'ti még nem dolgoztok' szöveggel, annyit mondtam, hogy a munkavállalónak vannak bizonyos feladatai: dolgozni és csendben maradni. El lehet menni és abban egyetértek Ákossal, hogy ehhez joga van, a City pedig kifizette. Nem állok annyira egyértelműen Tamás oldalán, ha visszaolvasol a nap első felében írt bejegyzéseimhez érve láthatod, hogy a Realt ugyanúgy elítélem. Őket elsősorban azért, mert megszivatták a brazilt, bevették egy nemlétező üzletbe és totál lerombolták az önbizalmát.

Nem mondanám azt, amit Tamás, hogy Calderon szimpatikus kezd lenni, mert továbbra is egy patkánynak tartom. Viszont ebben az ügyben nem gondolom, hogy csak Ő lenne a hibás. Ezt hangsúlyoztam ma többször. Robinho nem viselkedett megfelelően, mert hisztizett, balhézott és nyafogott. Calderon nem tisztelte a játékosát, de azt is megértem, hogy ebből a helyzetből így tud kijönni a legjobban, eladja egy kevésbé címesélyes csapathoz, nem erősíti a konkurenciát és még jó pénzt is keres.

Mindkettő hibája, a legnagyobbat mégi mi kaszálhatjuk belőle :)
Ez úgy ahogy teljesen korrekt vélemény. Mindkettő hibás,de Robi azért lett hibás,mert madrid hibázott,ez a nem mind1 :wink: Tamás meg úgy állítja be,h szegény madrid,csúnya robinho...ami egyáltalán nincs így. akkor ebben egyetértünk,igaz?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.02. 18:08:35

Mert :?: jah mert te kijelentetted,értem, akkor ez megdönthetettlen.
:lol: :cry:

Mi hoztunk fel érveket,az időrendi sorrend sem mellékes,te meg kijelented,meg annyit teszel hozzá,jaj mert élő szerződése van,gondolom te focistát csak akkor láttál eligazolni,ha lejárt a szerződése :roll:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.09.02. 18:06:26

jólvan, de nem egy real felfogású munkahejed van gondolom, ahova zsúfolják a sztárokat, nem mondhatod, hogy Robinho rossz szezont tudhat maga mögött, ez volt az eddigi legjobb szezonja, zseniális volt. Nem ő tehet róla, hogy a Real CR-t le akarta igazolni. ő marha jó volt, de a Real telhetetlen és jobbat akar ennél is, én megértem
Deus
Boixos Nois

2008.09.02. 18:05:11

ZS10 írta:Robinho egyébként Barca szurkoló, jövőre balszélre kíváló lenne! :D

Te most viccelsz? :lol: Méghogy barca szurkoló? :oops:
KépKép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.02. 18:04:44

Miki!

Én nem jöttem a 'ti még nem dolgoztok' szöveggel, annyit mondtam, hogy a munkavállalónak vannak bizonyos feladatai: dolgozni és csendben maradni. El lehet menni és abban egyetértek Ákossal, hogy ehhez joga van, a City pedig kifizette. Nem állok annyira egyértelműen Tamás oldalán, ha visszaolvasol a nap első felében írt bejegyzéseimhez érve láthatod, hogy a Realt ugyanúgy elítélem. Őket elsősorban azért, mert megszivatták a brazilt, bevették egy nemlétező üzletbe és totál lerombolták az önbizalmát.

Nem mondanám azt, amit Tamás, hogy Calderon szimpatikus kezd lenni, mert továbbra is egy patkánynak tartom. Viszont ebben az ügyben nem gondolom, hogy csak Ő lenne a hibás. Ezt hangsúlyoztam ma többször. Robinho nem viselkedett megfelelően, mert hisztizett, balhézott és nyafogott. Calderon nem tisztelte a játékosát, de azt is megértem, hogy ebből a helyzetből így tud kijönni a legjobban, eladja egy kevésbé címesélyes csapathoz, nem erősíti a konkurenciát és még jó pénzt is keres.

Mindkettő hibája, a legnagyobbat mégi mi kaszálhatjuk belőle :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.09.02. 18:05:40-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 18:01:52

Így van, amit Robinho mond, az a szentírás.
Kép
palesz77

2008.09.02. 18:00:18

ozsimiki írta:VT,GEKKO : TÉVEDTEK :D ha már ti így ki szoktátok jelenteni...

Lehet,h te maradnál olyan munkahelyen,ahol csak akkor kellesz,ha vkit nem tudnak megszerezni, de nem mindenki van vele így.
Amúgy meg nem lapértelüsék vannak csak annak bizonyítására,h Calderon be akarta vonni a CR sagaba,hanem maga Robika is ezt nyilatkozta,aki jóval többet tud a dolgokról mint te,meg mint mi,aki csak lapokból értesülünk, ugyanis ő átélte a szitut.

Persze amilyen csökönyös emberek vagytok,sosem ismeritek el,h a madrid kezdte a szharkavarást,és robi folytatta. Tudjátok vki megteheti,h nem egy melóhelyen tengeti le az életét,mert máshova is kell. Ezt a példát csak azért hozom fel ennyiszer,mert mindig a 'ti még nemdolgoztok' dumával jössz...
egyetértek, a Real kezdte, Robinho folytatta(amúgy nem tűnt fel senkinek, már ha hihetünk az újságoknak, hogy a Real folyton emelte feljebb Robinho árát, ez szemétség volt tőlük, ezért nem igazolt a Chelseabe) de jó a City, mert jövőre irány Barcelona
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.02. 17:54:40

VT,GEKKO : TÉVEDTEK :D ha már ti így ki szoktátok jelenteni...

Lehet,h te maradnál olyan munkahelyen,ahol csak akkor kellesz,ha vkit nem tudnak megszerezni, de nem mindenki van vele így.
Amúgy meg nem lapértelüsék vannak csak annak bizonyítására,h Calderon be akarta vonni a CR sagaba,hanem maga Robika is ezt nyilatkozta,aki jóval többet tud a dolgokról mint te,meg mint mi,aki csak lapokból értesülünk, ugyanis ő átélte a szitut.

Persze amilyen csökönyös emberek vagytok,sosem ismeritek el,h a madrid kezdte a szharkavarást,és robi folytatta. Tudjátok vki megteheti,h nem egy melóhelyen tengeti le az életét,mert máshova is kell. Ezt a példát csak azért hozom fel ennyiszer,mert mindig a 'ti még nemdolgoztok' dumával jössz...
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 17:53:43

lehet, hogy jobban tenném, ha befognám a számat, de azért leírom az én szerény és rövid véleményem :wink: :

Szerintem sem a Real vezetősége, sem pedig Robinho nem viselkedett korrektül. hangsúlyozom: SZERINTEM.

Robinho már a City játékosa, ha tetszik neki, ha nem.
és itt lehet pontot tenni az ügy végére :wink:
csabimo
Capitá del Barça

2008.09.02. 17:42:21

palesz77 írta:ebbe a Robinho dologba, csak za az undorító, hogy a Madrid elítélte a Mu-t, hogy nem adták oda nekik CR-t, de ők ugyanezt csinálták Robinhoval. Sok sikert neki és jövőre várom a Barcába szélsőnek :D
Mi az hogy ök ugyanezt csinálták robinhoval? Végül is eligazolt, az egy dolog hogy nem a chelsebe, de ez nem a real hibája!
Abramovics aki eddig szórta a pénzt, most elkezdett sz.rozni pár million :roll:
A real meg két szék közé ült mert Ronaldo nem jött, robinho elment, és a b terv is csödött mondott...Grat nekik :wink:
Fejo
Jugador del Barça

2008.09.02. 17:41:42

fcjoc írta:szerintem meg pont az hogy calderon csinálta rosszul amikor nem tett robinho elé egy zsíros kis szerződést.
Letette! Egész pontosan egy 5 millió eurós szerződést tettek le elé.
Kép
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.02. 17:39:48

WP, Robinho, ide vagy oda, nem fognak 4-be kerülni és van ott még pár csapat aki nagyon komolyan odavághat nekik. Gondolok itt a Tottenhamre és társaira. Tavaly is vezettek még Eriksson keze alatt a rajtnál, nem kell megijedni a tabellától:)[/quote]

Hát nem tudom a Spurs egy olyan csapat ahol lehetne Pelé és Maradona a csatár kettős és mögötte lenonn és a többiek akkor is kikapnának.Ki tudja miért... Nem vitatom jó az x a Chelsea ellen de ciki kikapni a borotól ilyen játékosokkal... Se a City se a Totthonam nem lesz a bl-t vagy uefa-t érő helyeken. Véleményem szerint...
ZS10
Jugador d'estrella

2008.09.02. 17:39:20

Robinho egyébként Barca szurkoló, jövőre balszélre kíváló lenne! :D
palesz77

2008.09.02. 17:35:46

ebbe a Robinho dologba, csak za az undorító, hogy a Madrid elítélte a Mu-t, hogy nem adták oda nekik CR-t, de ők ugyanezt csinálták Robinhoval. Sok sikert neki és jövőre várom a Barcába szélsőnek :D
Lezárt