Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.05. 11:16:49

barca99 írta:Meglepődtem ezen az elnöki vacsorán... :) Ribéry - Ibra - Messi. Leírva egészen fantasztikus, de nem tudom hogy jó ötlet-e egyszerre ennyit változtatni. Ha idén jönni Franck ( [-o< ), jövőre Ibra (bár nálam Torres lenne ebben a rendszerben a 'tökéletes' csatár), minden évben pezsdítenénk egy kicsit a kereten, mindig lenne egy új impulzus.

Ibrától én nem félek, egyrészt Katalónia egy nagyon különleges hely, különleges emberekkel, szerintem ez rá is jó hatással lenne. Másrészt az új környezet, új bajnokság, új kihívások jelentenének annyit neki, hogy azzal foglalkozzon, és ne mással.
Szeret középpontban lenni, de szerintem közel sem Ronaldo szinten. Henry is maga volt a támadó gépezet az Arsenalban, itt be tudott állni a sorba. És Ibrának is vagy most vagy jövőre, de az utolsó esélye, hogy komoly csapatba szerződjön és elérjen olyan célokat, amiket eddig nem sikerült, mert lassacskán ő is beölti a 30-at.
Tehát nem hinném, hogy eljönne ide, hogy ahogy elkezdődik az előszezon, ő máris azzal foglalkozik majd, hogy bomlassza a csapatot. :)
Sőt, még azt is megjegyezném, hogy csapat szinten nem lehet egy lapon emlegetni az Intert és a Barcát, tele saját nevelésekkel, spanyolokkal (nem is akármilyenekkel), idén ráadásul nem voltak fekete bárányok, jó volt az összhang... ha valaki bekerül egy ilyen közegbe, ráadásul motivált is, kizártnak tartom, hogy problémázzon. Mondjuk arra nem vennék mérget, hogy 3-4-5-... év múlva sem lenne vele probléma, de én őt sem írnám le úgy, ahogy néhányótok teszi.

Mellesleg nem lennék feltétlenül boldog, ha érkezne, de ha jobb lesz tőle a csapat... :)

Balhátvéd opciók egyre jobban tetszenek, Maxwell és Filipe is jó választásnak tűnik. Ha esetleg Abidallal nem számolnak, akkor mind a kettő jöhet.

Azt viszont remélem Pep is látja (vicces is lenne ha ő nem látná :D ), hogy ennek a csapatnak a legfontosabb része a kp, és nem akkor lennénk igazán bajban, ha Eto'o vagy Messi kiesne, hanem ha Iniesta vagy Xavi. A motor nélkül nagyon döcögős a gépezet, így remélem oda is érkezik valaki.
Mér az Henry-Eto'o-Messi trió nem elég félelmetes? Ők már legalább nyertek is valamit! (BL, bajnokság) Ibra olasz bajnok, Ribery német. Nem tom mitől gondolják egyesek h ők jobbak Henrynál és Eto'onál! Az eredményeik alapján biztosan nem. Sőt amit elértek, azt gyengébb bajnokságokban tették! Most miről akkor is beszélünk? :twisted: Nem tudom h egy olyan csapatba, ami mindent megnyert, a 3 támadója gólcsúcsot döntött minek kell ilyen erősítésekről beszélni (ha egyáltalán erősítések lennének)? :?
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.05. 11:16:20

xbalix írta:Na mondok valamit. Nem hiszem h idejön Ibra! (Hál istennek) Elmondom még 1X miért! Az ő fizetése a legtöbb a világon, én úgy tudom 12 millió euró évente. Nálunk Messi keres a legtöbbet úgy 9 millióval. Nos ha idejönne Ibra, akkor 12 milliónál nem akar kevesebbet keresni. Most hogy nézne már ki h ő 12 millát rak el 1 évben, Messi meg 9et? Messié lesz az aranylabda (99%) és attól h idejönne Ibra attól ő maradna a legjobb játékosunk. Most akkor hogy is lenne, Messi fizetését CSAK azért megemelik mert az a szemét bosnyák nem éri be kevesebb pénzzel?
Erre csak annyit mondok, ha a svédnek komolyan megfordult a fejében az átigazolás, és ő jobban szeretne idejönni, mint ahogy mi szeretnénk őt, akkor mondjon le egy kis pénzről, cserébe játszat egy olyan csapatban, ahol "reális" esélye van a következő szezonban 6(!) trófeát nyerni. Ezekkel pedig együtt jár a prémcsi, amivel meg is haladhatja az összeg az interes fizuját. Egyébként a fizukkal csak úgy dobálózunk, nem tudni mennyi a valóban kifizetett összeg a játékosok felé. Megy ott a zsebbe is, az tuti. Nekem sem szimpi ibra, de ne legyenek kétségeink, ő is röhögve meglőné a 30 pár gólt egy ilyen csapatban!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 11:12:43

kennyke04 írta: Félreértesz... Nem azzal van a baj, hogy nem rúgna annyit mint Eto, de annyival úgyse fog többet rúgni, hogy 30millioval drágább legyen...
Persze, hogy nem. De kit érdekel, hogy mennyivel több gól fog rúgni? Úgy értem, a 30 milla nem a góloknak szól, hanem a reklámértéknek. Lejjebb írtam, hogy ez a 30 milla plusz arra van, hogy míg Ibrát minden reklámhoz el tudod adni, addig Eto'ot...max egy Unicef reklámhoz. Sokkal nagyobb a reklámértéke a svéd-bosnyáknak, és ezt bele kell kalkulálni egy transzfernél.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.06.05. 11:10:26

mindorokke_barca írta:
Ibrahimovic felőlem jöhet ha Etoval nem tudnak megegyezni, de h Eto + 20-30millio egy fél évvel fiatalabb, sokkal kevesebb gólt jegyző csatárért az már nem kicsit luxus lenne... Akkor már inkább az általam kicsit túlsztároltnak tartott Benzema, de legalább nem csak 3-4év lehet benne (fizuról nem is beszélve...)
Egyáltalán nem birom az Ibra féle taplókat de azért nem kéne lejátszani előre a meccseket. Közel sem biztos, hogy ilyen körülmények között, ilyen támogatásban kevesebb gólt lőne. Főleg, hogy a következő mondatodban teljesen ellentmondasz magadnak. Benzema szerinted túl van értékelve de inkább ő mert fiatalabb? Amúgy 17 gólt lőtt a nem túl acélos francia bajnokságban. Különben is télen megmondta, hogy a világbajnkoságig biztos a Lyonnál marad, mert szerinte nem elég érett/képzett még egy nagy klubhoz.
Félreértesz... Nem azzal van a baj, hogy nem rúgna annyit mint Eto, de annyival úgyse fog többet rúgni, hogy 30millioval drágább legyen, és nem is fiatalabb, hogy megérje! És nem ellentmondok magamnak, csak ilyen támogatás mellett márha Ibrából kinézzük h hozza Eto szintjét, akkor Benzema is képes lehet rá ennyi erővel, és fele annyi lenne a fizetése gondolom mint a svédnek, és nem utolsó sorban nem kerülne annyiba és kétszer annyi ideje van még a foci világában. És igen, mindent összevetve inkább egy fiatal tehetség Benzema személyében(túlsztárolást az 50millio euro alatt nem engedjük sehova alatt értem) akinek még van ideje fejlődni és Etonál nem kerülne többe(ha nem kevesebbe...), mint egy beképzelt, pökhendi alakért odaadni egy Etot meg 30milliot akinek már több van mögötte mint előtte. Ha azt mondják Ibra- Eto csere, semmi plussz ráfizetés stb. akkor nincs vele problémám, de ennyivel nem jobb, h mi még rá is fizessünk. Nekik kéne inkább a játékosok eredményei alapján... Ibra nem lesz egy Larsson típusú játékos. Különben meg Ibrát nem engedik el, legalábbis eddig azt nyilatkozták, meg túl nagy az arca, hogy felférjen a BCN járatra :wink:, meg amúgy is marad Eto :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2009.06.05. 11:13:42-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.06.05. 11:10:09

Mikaos írta:Nem mondtam egy szóval sem, hogy kell ez, vagy örülök neki. Meg szerintem senki sem mondta (bár ez nem bizti). Arról van szó, hogy nem látom értelmét a "tüntető" ellenzésnek, én egyszerűen bízom Pep képességeiben, és ő tudja, hogy nekünk mire van szükségünk. Azt hiszem, ezt egy ilyen szezon után nem kell megkérdőjelezni.
Ha már Eto'onak mennie kell, akkor igenis örülnék Ibrának, vagy bármilyen más, minőségi csatárigazolásnak. Szóval szerintem rosszul értelmezed az "örülésünket", (a többiek nevében is mondom): az első az, hogy maradjon Eto'o, mivel ez a legolcsóbb megoldás, és bevált már. De jelen helyzetben nagyon sok a cikkezés róla, és úgysem mi döntjük el, hogy ki jön a helyére. Tehát miért ne játszhatnánk el a gondolattal, hogy Ibra itt van a csapatban, ha már mindenhol ez van a címlapon?
Rendben, igazad van, kicsit félreértettem és eltúloztam, de már nagyon zavart a sok találgatás és a svédnek a nevét sem szeretem kiejteni, számomra unszimpátia terén C Ronaldoval van egy szinten. Még annyit mellétéve, hogy Ibra már rúgott a magyar válogatottnak gólt, ami újabb rossz pont :D
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.05. 11:06:50

Na mondok valamit. Nem hiszem h idejön Ibra! (Hál istennek) Elmondom még 1X miért! Az ő fizetése a legtöbb a világon, én úgy tudom 12 millió euró évente. Nálunk Messi keres a legtöbbet úgy 9 millióval. Nos ha idejönne Ibra, akkor 12 milliónál nem akar kevesebbet keresni. Most hogy nézne már ki h ő 12 millát rak el 1 évben, Messi meg 9et? Messié lesz az aranylabda (99%) és attól h idejönne Ibra attól ő maradna a legjobb játékosunk. Most akkor hogy is lenne, Messi fizetését CSAK azért megemelik mert az a szemét bosnyák nem éri be kevesebb pénzzel?
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.05. 11:06:13

Eto-t ha tényleg nem akarja a mester, akkor biztos hogy Ibra jön, ez már tény. Több ok is van erre a cserére. Egyik hogy az Inter meg tudja fizetni a kamerunit, mert Ibrának csillagászati összeget adnak. Az viszont már nekem is böki a csőröm hogy mekkora különbség van eddig a két játékos piaci értéke között. Ezt el nem tudom képzelni hogy ilyen szezon unán nem ment fel az ára, miközben tavaly is már azt hallottuk hogy 35-40 körül adnák csak el. És akkor ibra menyi alapból? 65-70 milla? Nevetséges! :evil:
A másik meg hogy undorító ami történik, mert pl a spanyol bajnokság olyan kétcsapatos lesz (nem mintha most se lett volna az) mint még soha, elnézve hogy a real most már Silvára hajt.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 11:02:36

Kalap1988 írta: Én megbolondulok, ha elcserélik Eto'ot Ibrára. Miért kell ez? És barcások miért kell ennek örülni?
Nem mondtam egy szóval sem, hogy kell ez, vagy örülök neki. Meg szerintem senki sem mondta (bár ez nem bizti). Arról van szó, hogy nem látom értelmét a "tüntető" ellenzésnek, én egyszerűen bízom Pep képességeiben, és ő tudja, hogy nekünk mire van szükségünk. Azt hiszem, ezt egy ilyen szezon után nem kell megkérdőjelezni.
Ha már Eto'onak mennie kell, akkor igenis örülnék Ibrának, vagy bármilyen más, minőségi csatárigazolásnak. Szóval szerintem rosszul értelmezed az "örülésünket", (a többiek nevében is mondom): az első az, hogy maradjon Eto'o, mivel ez a legolcsóbb megoldás, és bevált már. De jelen helyzetben nagyon sok a cikkezés róla, és úgysem mi döntjük el, hogy ki jön a helyére. Tehát miért ne játszhatnánk el a gondolattal, hogy Ibra itt van a csapatban, ha már mindenhol ez van a címlapon?
baas11
Entrenador del Barça

2009.06.05. 11:01:43

Én tudom miért cseréljük el eto'o -t a Zsiráfra csak nem tudom leírni :)
Lényeg h sztem nagyon jól járnánk vele !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.05. 10:59:16

Meglepődtem ezen az elnöki vacsorán... :) Ribéry - Ibra - Messi. Leírva egészen fantasztikus, de nem tudom hogy jó ötlet-e egyszerre ennyit változtatni. Ha idén jönni Franck ( [-o< ), jövőre Ibra (bár nálam Torres lenne ebben a rendszerben a 'tökéletes' csatár), minden évben pezsdítenénk egy kicsit a kereten, mindig lenne egy új impulzus.

Ibrától én nem félek, egyrészt Katalónia egy nagyon különleges hely, különleges emberekkel, szerintem ez rá is jó hatással lenne. Másrészt az új környezet, új bajnokság, új kihívások jelentenének annyit neki, hogy azzal foglalkozzon, és ne mással.
Szeret középpontban lenni, de szerintem közel sem Ronaldo szinten. Henry is maga volt a támadó gépezet az Arsenalban, itt be tudott állni a sorba. És Ibrának is vagy most vagy jövőre, de az utolsó esélye, hogy komoly csapatba szerződjön és elérjen olyan célokat, amiket eddig nem sikerült, mert lassacskán ő is beölti a 30-at.
Tehát nem hinném, hogy eljönne ide, hogy ahogy elkezdődik az előszezon, ő máris azzal foglalkozik majd, hogy bomlassza a csapatot. :)
Sőt, még azt is megjegyezném, hogy csapat szinten nem lehet egy lapon emlegetni az Intert és a Barcát, tele saját nevelésekkel, spanyolokkal (nem is akármilyenekkel), idén ráadásul nem voltak fekete bárányok, jó volt az összhang... ha valaki bekerül egy ilyen közegbe, ráadásul motivált is, kizártnak tartom, hogy problémázzon. Mondjuk arra nem vennék mérget, hogy 3-4-5-... év múlva sem lenne vele probléma, de én őt sem írnám le úgy, ahogy néhányótok teszi.

Mellesleg nem lennék feltétlenül boldog, ha érkezne, de ha jobb lesz tőle a csapat... :)

Balhátvéd opciók egyre jobban tetszenek, Maxwell és Filipe is jó választásnak tűnik. Ha esetleg Abidallal nem számolnak, akkor mind a kettő jöhet.

Azt viszont remélem Pep is látja (vicces is lenne ha ő nem látná :D ), hogy ennek a csapatnak a legfontosabb része a kp, és nem akkor lennénk igazán bajban, ha Eto'o vagy Messi kiesne, hanem ha Iniesta vagy Xavi. A motor nélkül nagyon döcögős a gépezet, így remélem oda is érkezik valaki.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.06.05. 10:53:24

Mikaos írta:Hleb és Guddy helyett simán bevállalnék 2 ifjú Barcást. Szerintem már most vannak olyan szinten páran. Mármint rutinban nem, de a Barca játékát jobban ismerik, így nagyjából egalizálódna a dolog. Padot is szívesen vállalnák első (második) évükben.

Ibrahimovicsra már nagyon kiváncsi vagyok, egyre inkább kezdem megszokni, hogy Barca mezben fog lenni :D Moratti kijelentése inkább a titoktartást sugallja, mint a valóságot ("nincs transzfer").
És most már kezdem kapisgálni a + 30 milla értékét: Ibra-t el tudod adni minden reklámhoz, Eto'o-t nem. Így szépen kijön az a 30 milla különbség. Tehát csak látszólag tűnik soknak a pénz, valójában meg fog térülni a klubunk számára. Amúgy meg egy rendkívül sokoldalú játékosról van szó, aki egy hihetetlen erőt és dinamikát vinne a csatárjátékunkba.

Maxwell: Okés, bőven megfelel, hasonló stílusú, mint Sylvinho.

Mascherano: egyáltalán nem örülnék neki. Mindig aggódni kell, hogy ne kapjon piros lapot, hogyha eldurran az agya. Nem egy életbiztosítás, buta embernek tűnik emiatt. (Persze a tehetsége megkérdőjelezhetetlen)
Én megbolondulok, ha elcserélik Eto'ot Ibrára. Miért kell ez? És barcások miért kell ennek örülni? Nem egy Oleguert cserélnénk el, hanem a barca legjobb gólszerzőjét, a háromszoros bajnok és kétszeres bl győztes ( mindkét döntőben kulcsgólt szerző) Samuel Eto'ot!! Megérdemelne egy kis tiszteletet, főleg egy ilyen szezon után, az pedig sztem egy légióstól egyáltalán nem taplóság, hogy ekkora teljesítmény után nagyobb fizetést szeretne. Azt hiszem az idei év után, mikor gyakorlatilag Alvesen kívül szinte nulla komoly erősítéssel, a barca filozófiáját követve nyertünk meg mindent, szégyen lenne belebonyolódni ilyen játékosok leigazolásába és hatalmasat csalódnék a klubban. Eto'o hirtelen ember és talán meggondolatlan is, de nem nagyképű, nem arrogáns és nincsenek közel sem akkora sztár allűrjei mint Ibrának. A pályán pedig 100%-osan odateszi magát, sokkal többet dolgozik pl védekezésben mint a svéd. Maradjon csak az Interben, vagy menjen a reálba, mit érdekel engem. Ha csatárt igazolnánk, akkor már sokkal inkább örülnék egy nem alapembernek számító rutinos ( 28-29 éves) , erős testalkatú és jó helyzetkihasználással bíró játékosnak ( most hirtelenjében nem jut eszembe senki,de gondolkodom). Azért ilyenre gondolok, mert bojan per pill ennek pont az ellentétje és így jól kiegészíthetnék egymást, mint elsőszámú csatárcserék. Helyzetfüggő lenne, hogy egy-egy állásnál ki érkezhetne. Más: Egy szélsőhátvéd mindenképp kell, én a részemről egy olyanra szavazok, aki mindkét oldalt tud játszani ( akár Lahm,de egy kisebb "névnek" jobban örülnék), emellett Silvat szeretném a vázolt okok miatt. Ő még irányító középpályást is tud játszani, így gyakorlatilag egy személyben lenne Henry, iniesta és Xavi cseréje is, így kevesebb pénzből megúsznánk a dolgot. Ribery nem ennyire sokoldalú szvsz, neki a szél az egyértelmű terepe. Másra sztem nincs szükség.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.05. 10:50:37

Hát mégis mi? az egyezkedés...

nekem sem szívem csücske a svéd, de játéktudásban van ott ahol Eto'o, ettől még nem kellene, inkább maradjon Samu,viszont ha lesz üzlet, akkor azért ennyivel nem ér többet (+30milla) nevetségesen nagy difi ez, max ha 5-10,de még akkor is sokat mondtam.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2009.06.05. 10:47:03

Titi!Véleményed szerint mi kezdődött el??Mármint a Moratti-Laporta ügyben!
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.05. 10:43:14

Nekem nem hangzik túl logikusan, h Henry győzködi Ribery-t, hogy jöjjön a Barcában, lévén, h az ő posztján játszik. Én biztos nem szeretnék egy riválist magam mellé kapni, ráadásul fiatalabbat, talán még jobbat is, bár a müncheni játékából azért nem szabad kiindulni. Játékos fejjel gondolkodva nem hiszem, h nagyon csábítja Henry.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 10:39:40

Hleb és Guddy helyett simán bevállalnék 2 ifjú Barcást. Szerintem már most vannak olyan szinten páran. Mármint rutinban nem, de a Barca játékát jobban ismerik, így nagyjából egalizálódna a dolog. Padot is szívesen vállalnák első (második) évükben.

Ibrahimovicsra már nagyon kiváncsi vagyok, egyre inkább kezdem megszokni, hogy Barca mezben fog lenni :D Moratti kijelentése inkább a titoktartást sugallja, mint a valóságot ("nincs transzfer").
És most már kezdem kapisgálni a + 30 milla értékét: Ibra-t el tudod adni minden reklámhoz, Eto'o-t nem. Így szépen kijön az a 30 milla különbség. Tehát csak látszólag tűnik soknak a pénz, valójában meg fog térülni a klubunk számára. Amúgy meg egy rendkívül sokoldalú játékosról van szó, aki egy hihetetlen erőt és dinamikát vinne a csatárjátékunkba.

Maxwell: Okés, bőven megfelel, hasonló stílusú, mint Sylvinho.

Mascherano: egyáltalán nem örülnék neki. Mindig aggódni kell, hogy ne kapjon piros lapot, hogyha eldurran az agya. Nem egy életbiztosítás, buta embernek tűnik emiatt. (Persze a tehetsége megkérdőjelezhetetlen)
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.05. 10:39:23

baas11 írta:nézz át az nso-ra ,most hozták le ....
Itt van, hozom én: :)
NSO: Az Inter és a Barca elnöke elmondta, csak barátilag vacsoráztak együtt

Ez az utolsó bekezdés el lett találva:
NSO írta:Úgy tűnik tehát, hogy egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni a spanyol és az olasz klub közötti esetleges játékosmozgásokról, de annyi biztos, hogy a Kaká-ügy is csak egy baráti vacsorával kezdődött néhány napja, ma pedig már többen fogadnának arra, hogy a brazil futballista a Real Madridban folytatja, minthogy Milánóban marad.
Gallianit is felhívta a Corriere Dello Sport kedden este és azt mondta, hogy: Én Madridban? Nyaralni vagyok...
A poén csak az, hogy le is fotózták és le is videózták akkor amikor egy fekete Audival gurult ki egy madridi szálloda parkolójából. :wink:

Mondhatnak itt is sokmindent...itt már elkezdődött valami.

Van IBRA-ügy, vagy nincsen IBRA-ügy :?: :)
Válaszát küldje el a 1792-es 300%-os emeltdíjas sms számra, a győztesnek kisorsolunk egy Kiszel Tünde naptárat Donatellával aki Barca mezben feszít rajta! Igaz, hogy így úgy néz ki mint Oleguer de na... :wink:

Én már szavaztam... (szerintem igenis van IBRA-ügy!)

SZERK:

Manuel! Máskor csak a spanyol cikket másold be és akkor mellé a google fordítót, mert így eszméletlenül széthúzza a fórumot a linked! Köszönöm előre is. :)

SZERK2:

Ha megnézed akkor manuel google fordítós linkje húzza szét! Ki is vettem inkább a képet, csak linknek tettem be! :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.05. 10:49:22-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.05. 10:37:42

Hu bazz Hlebnek jól leadtuk az árát... Mennyit buknánk rajta? 9 millió eurót? Jééézusom! :D Inkább maradjon és próbáljon meg vmit alkotni, ne legyen már ilyen könnyű dolga! :evil:

off
Titinho ha jól nézem te húztad szét a topikot... Köszi! :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2009.06.05. 10:39:56-kor.
baas11
Entrenador del Barça

2009.06.05. 10:27:41

currahee írta:
manuel írta:Nyilatkozatok:

Laporta:Ez egy vacsora volt jó barátok között. Semmilyen döntés nem született.
Moratti: Nem hiszem, hogy lesz csere. "

Moratti nyilatkozatával ellentétben azonban azt jelzi, hogy a Blaugrana is kész, hogy megvásárolja a svédet egy teljes készpénzes fizetés mellett.

Állitólag Mourinhó ma kérte Morattitól hogy hozza el neki Etótt.Vagyis Ibrának fel is út, le is út.Ezek szerint.
ezt te honnan szedted?? ez tuti kamu!!
egyrészt Eto'o nem akar elmenni akkor mért lenne értelme próbálkozni?? (esetleg akkor ha nem sikerülne a hosszabítás...)
na meg sztem mourinho ha csatárt akar még akkor inkább drogbát fogja megpróbálni elhozni londonból.....szvsz.
nézz át az nso-ra ,most hozták le ....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.05. 10:19:43

Cooltiszo írta:Biztosra veszem, hogy szóba került Ibra. Maxwell megsértése nélkül: miatta nem lett volna elnöki találkozó, Faxon beszélget a két stáb és max a végén Txikiék elmennek Milánóba. Ez nagyobb jellegű lehetettet, aminek a valóságalapja az, hogy Eto'o helyzete közel sem tisztázott (ha nem hosszabbít biztos hogy elmegy, a hosszabbítást mindkét fél akarná, de ha a feltételek messze vannak egymástól akkor ott vagyunk ahol a part szakad), Ibra pedig megunta Itáliát. Semmi se biztos itt még, de azt hinni, hogy el se hangzott a nevük badarság. Ez nem jópofizás, hanem ÜZLET és klubérdek, plusz egy valamit nem szabad elhinni: nyári átigazolási időszakban a nyilatkozatokat (mennyi tagadás után jött már másnap a mosoly mezzel a kézben....)
jó biztos h szóbakerült Ibra neve; én nem is modntam h nem.
de nem tudom akkor sem ezt az egészet.... csak akkor tudom elképzelni h jön a svéd ha eto'o megy. de nem értem h mért menne ien szezon után... jó persze lehet h sejtenek vmit h nem lesz megegyezés; de sztem még el sem kezdtek egyeztetni Samuval!
esetleg azt még el tudom képzelni h Laporta ezt az egészet azért csinálta h tényleg megalapozza Ibra esetleges szerződtetésést, ha Eto'o nem jönne össze akkor kész legyen a "helyettesítési terv"... ez elképzelhető számomra is.

engem csak az bánt h nem akarom h idejöjjön a svéd! lehet h ezzel sokan nem értenek egyet, de én nagyon nem bírom az arcát! aláírom h kiválló focista meg nagy spíler és tökéletes középcsatár; de nagyon nem bírom az aroganciáját a beképzeltségét meg ahogy viselkedik. egy igazi bunkó!! meg amiket tud művelni a pályán ien megnyílvánulások, színészekdések.... oan mint cr csak kicsit más szemszögből, stílussal de ugyanaz a kettő!!
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.05. 10:12:13

manuel írta:Nyilatkozatok:

Moratti nyilatkozatával ellentétben azonban azt jelzi, hogy a Blaugrana is kész, hogy megvásárolja a svédet egy teljes készpénzes fizetés mellett.

Állitólag Mourinhó ma kérte Morattitól hogy hozza el neki Etótt.Vagyis Ibrának fel is út, le is út.Ezek szerint.
ezt te honnan szedted?? ez tuti kamu!!
egyrészt Eto'o nem akar elmenni akkor mért lenne értelme próbálkozni?? (esetleg akkor ha nem sikerülne a hosszabítás...)
na meg sztem mourinho ha csatárt akar még akkor inkább drogbát fogja megpróbálni elhozni londonból.....szvsz.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.05. 10:10:32

currahee írta: dehogy néz ki ugy h Ibra itt fog kikötni.... Eto'o marad és nincs semmilyen Ibra kérdés!!! (pont Laporta jópofizna h megszerezze a svédet mikor ő kedveli Samut és szeretné ha maradna)
sokkal inkább el tom képzelni Maxwell esetét, mert őt már korábban hónapokkal megszellőztette a sajtó.

Mascherano is egy nagy pletyka csak. minek ide egyrészt egy védekező középpályás?!??!?! amikor ott van Yaya meg Sergio!!
ha kp.t vesznek akkor vmi irányító, támadó jellegűt.
Biztosra veszem, hogy szóba került Ibra. Maxwell megsértése nélkül: miatta nem lett volna elnöki találkozó, Faxon beszélget a két stáb és max a végén Txikiék elmennek Milánóba. Ez nagyobb jellegű lehetettet, aminek a valóságalapja az, hogy Eto'o helyzete közel sem tisztázott (ha nem hosszabbít biztos hogy elmegy, a hosszabbítást mindkét fél akarná, de ha a feltételek messze vannak egymástól akkor ott vagyunk ahol a part szakad), Ibra pedig megunta Itáliát. Semmi se biztos itt még, de azt hinni, hogy el se hangzott a nevük badarság. Ez nem jópofizás, hanem ÜZLET és klubérdek, plusz egy valamit nem szabad elhinni: nyári átigazolási időszakban a nyilatkozatokat (mennyi tagadás után jött már másnap a mosoly mezzel a kézben....)
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.05. 10:07:48

Nyilatkozatok:

currahee
Jugador d'estrella

2009.06.05. 10:03:21

manuel írta:Persze!!!Barátti vacsora mi???? Mostmár tényleg nagyon úgynézki hogy Ibra itt fogkikötni.Mondjuk én Maxwellnek és Macheranónak is örülnék Ibra mellett.
dehogy néz ki ugy h Ibra itt fog kikötni.... Eto'o marad és nincs semmilyen Ibra kérdés!!! (pont Laporta jópofizna h megszerezze a svédet mikor ő kedveli Samut és szeretné ha maradna)
sokkal inkább el tom képzelni Maxwell esetét, mert őt már korábban hónapokkal megszellőztette a sajtó.

Mascherano is egy nagy pletyka csak. minek ide egyrészt egy védekező középpályás?!??!?! amikor ott van Yaya meg Sergio!!
ha kp.t vesznek akkor vmi irányító, támadó jellegűt.
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.05. 09:48:00

Titinho írta:
Lebuktak... :)
Tegnap este tényleg együtt vacsoráztak egy Barcelonai étteremben, bár ahogy a két elnök mondta: "Ez csak egy baráti vacsora volt." :wink:
Persze!!!Barátti vacsora mi????Mostmár tényleg nagyon úgynézki hogy Ibra itt fogkikötni.Mondjuk én Maxwellnek és Macheranónak is örülnék Ibra mellett.
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.05. 09:43:47

Lebuktak: :) ITT EGY KÉP LAPORTA ÉS MORATTI VACSORÁJÁRÓL!
Tegnap este tényleg együtt vacsoráztak egy Barcelonai étteremben, bár ahogy a két elnök mondta: "Ez csak egy baráti vacsora volt." :wink:

Hát nemtudom...lehet, hogy mégis megtörténik az Eto'o-Ibra csere?

Mindenesetre annak nagyon örülök, hogy Ibra mellett (állítólag) szóba került Maxwell átigazolása is! (kb. egy hónapja is felmerült már a katalán újságokban) Nagyon bírom az ő játékát, de már az Ajaxban is tetszett. Most éppen kapóra jött, hogy Mourinho ebben az évben mellőzte is, tehát simán el lehetne hozni. 27 éves, brazil... Jöhet. :)

Viszont az El Mundo arról is ír, hogy állítólag Txikiék egy 5 millió eurós ajánlatot tettek a Deportivonak Filipéért, aki 23 éves és szintén brazil. (ezekkel a brazilokkal tényleg Sylvinho-t akarják pótolni) Ezen az 5 millión felül még 2 Barca Athletic játékost is adna a Barca. Ha Maxwell nem jönne, akkor ő is jó lenne. :wink:

Ribéry-ben pedig bízok, hogy minket választ, úgy látszik, hogy Silváról lecsúszunk, bár idén már nem is nagyon merült fel még a neve sem sajna. :? Én jobban örülnék Silvának mint Ribérynek de ez van. Pep és Txiki tudja mit csinál és ez a lényeg.

Adíos muchachos!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.05. 10:48:19-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt