Meglepődtem ezen az elnöki vacsorán...

Ribéry - Ibra - Messi. Leírva egészen fantasztikus, de nem tudom hogy jó ötlet-e egyszerre ennyit változtatni. Ha idén jönni Franck (

), jövőre Ibra (bár nálam Torres lenne ebben a rendszerben a 'tökéletes' csatár), minden évben pezsdítenénk egy kicsit a kereten, mindig lenne egy új impulzus.
Ibrától én nem félek, egyrészt Katalónia egy nagyon különleges hely, különleges emberekkel, szerintem ez rá is jó hatással lenne. Másrészt az új környezet, új bajnokság, új kihívások jelentenének annyit neki, hogy azzal foglalkozzon, és ne mással.
Szeret középpontban lenni, de szerintem közel sem Ronaldo szinten. Henry is maga volt a támadó gépezet az Arsenalban, itt be tudott állni a sorba. És Ibrának is vagy most vagy jövőre, de az utolsó esélye, hogy komoly csapatba szerződjön és elérjen olyan célokat, amiket eddig nem sikerült, mert lassacskán ő is beölti a 30-at.
Tehát nem hinném, hogy eljönne ide, hogy ahogy elkezdődik az előszezon, ő máris azzal foglalkozik majd, hogy bomlassza a csapatot.

Sőt, még azt is megjegyezném, hogy csapat szinten nem lehet egy lapon emlegetni az Intert és a Barcát, tele saját nevelésekkel, spanyolokkal (nem is akármilyenekkel), idén ráadásul nem voltak fekete bárányok, jó volt az összhang... ha valaki bekerül egy ilyen közegbe, ráadásul motivált is, kizártnak tartom, hogy problémázzon. Mondjuk arra nem vennék mérget, hogy 3-4-5-... év múlva sem lenne vele probléma, de én őt sem írnám le úgy, ahogy néhányótok teszi.
Mellesleg nem lennék feltétlenül boldog, ha érkezne, de ha jobb lesz tőle a csapat...
Balhátvéd opciók egyre jobban tetszenek, Maxwell és Filipe is jó választásnak tűnik. Ha esetleg Abidallal nem számolnak, akkor mind a kettő jöhet.
Azt viszont remélem Pep is látja (vicces is lenne ha ő nem látná

), hogy ennek a csapatnak a legfontosabb része a kp, és nem akkor lennénk igazán bajban, ha Eto'o vagy Messi kiesne, hanem ha Iniesta vagy Xavi. A motor nélkül nagyon döcögős a gépezet, így remélem oda is érkezik valaki.