Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem itt még a fórum egy apró hibájáról van szó, ezért küldte el kétszer. Ha megnézed ugyanabban az időpontban írta őket.Slither írta:1. Elég 1-szer megkérdezni.
2. Ha vki tud vmit, akkor úgyis beírja, nem kell türelmetlenkedni.
Huh, para helyzet van mostTeeeB0R írta:Most olvastam, hogy állítólag félhivatalosan elfogadták a Barca ajánlatát. Giuly is benne van a pakliban, és állítólag az Inter készül egy újabb ajánlattal, ami jobb mint a Barcaé. De ezek állítólagos dolgok. Ma este 7-kor ültek össze tárgyalni. És lehet, hogy a Madrid is beszáll a versenybe, de Bonzetti állítása, hogy hátrányban van az Interrel szemben. Reméljük a legjobbakat. Holnapra eldöl, szerintem. Ennyi.
Itt ahonlapon már majdnem mindenkinek adtunk még egy esélyt: Franknek, Decónak. Pont a Barcelona egyik legendás játékosának ne adnánk? Ez nem lenne szép. És Johan II távozásához Johan I-nek is lenne egy kis szava. Sztem.zolinho15 írta:ja Nesskens nem veszi át azt a szerepet, amit henk ten végzett! Igy Frank idegeskedett egyfolytában az idény során!
MottaSzakacs írta:Csak ne az Iniesta-Xavi-Deco harmasbol adjunk valakit...Rivaldo11 írta:Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.![]()
Legyen így!
Csak ne az Iniesta-Xavi-Deco harmasbol adjunk valakit...Rivaldo11 írta:Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.![]()
Legyen így!
ÁMENRivaldo11 írta:Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.![]()
Legyen így!
Nem aszt nem ír csak aszt olvastam, hogy érdeklödnek iránta.Scorpio írta:Csak sikerüljön az igazolás! Összeget lehet tudni?fcbarcelonazsombi írta:Newcastle United érdeklödik Giuly íránt.Hajrá szarkák sok sikert.
Szerintem sokat nem fogunk kapni erte d ha belegondolunk nem is kerult sokba es amit kellett megtette nallunkScorpio írta:Csak sikerüljön az igazolás! Összeget lehet tudni?fcbarcelonazsombi írta:Newcastle United érdeklödik Giuly íránt.Hajrá szarkák sok sikert.
Milito sem rossz, de Chivu sokkal jobb, őt kéne megszerezni és, tényleg nem lecsúszni róla, főleg pár milla miattGuardiola írta:Chivu egy idoben tul sokat serult en kicsit felek tolle... Militot szerettem volna latni a vedelembe dehat rolla lecsusztunk...Slither írta:Chivu is és Abidal is kell. Puyol lesérült, Thuram öregszik. Marquez rossz formában van, Oleguer megegyszerűen gyengemindenképpen kell egy középső védő: Chivu.
Chivu egy idoben tul sokat serult en kicsit felek tolle... Militot szerettem volna latni a vedelembe dehat rolla lecsusztunk...Slither írta:Chivu is és Abidal is kell. Puyol lesérült, Thuram öregszik. Marquez rossz formában van, Oleguer megegyszerűen gyengemindenképpen kell egy középső védő: Chivu.