Barça Igazolások 2007-08
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Az már hivatalos, illetve sajtótájékoztatón elmondták, hogy Chivu és ügynökével rábólintottak a Barca ajánlatára, már csak Roma-nak kell elfogadnia, amit holnap meg is tehet... az ilromanista-n olvastam
- Marci
- Capitá del Barça
Szerintem itt még a fórum egy apró hibájáról van szó, ezért küldte el kétszer. Ha megnézed ugyanabban az időpontban írta őket.Slither írta:1. Elég 1-szer megkérdezni.
2. Ha vki tud vmit, akkor úgyis beírja, nem kell türelmetlenkedni.
Én pl törölni akartam egy hsz-t de nem tudtam.
Kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek majd az új igazolások! Remélem játszhat majd egyszerre Ronadlinho, Messi, Eto'o és Henry! Ha Ronni középre kerülne, és a kreatív trió egyik tagjának helyére (az én tippem Deco) Tourét állítanánk akkor még el is tudom képzelni.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Henry
- Jugador del Barça
Huh, para helyzet van mostTeeeB0R írta:Most olvastam, hogy állítólag félhivatalosan elfogadták a Barca ajánlatát. Giuly is benne van a pakliban, és állítólag az Inter készül egy újabb ajánlattal, ami jobb mint a Barcaé. De ezek állítólagos dolgok. Ma este 7-kor ültek össze tárgyalni. És lehet, hogy a Madrid is beszáll a versenybe, de Bonzetti állítása, hogy hátrányban van az Interrel szemben. Reméljük a legjobbakat. Holnapra eldöl, szerintem. Ennyi.

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Most olvastam, hogy állítólag félhivatalosan elfogadták a Barca ajánlatát. Giuly is benne van a pakliban, és állítólag az Inter készül egy újabb ajánlattal, ami jobb mint a Barcaé. De ezek állítólagos dolgok. Ma este 7-kor ültek össze tárgyalni. És lehet, hogy a Madrid is beszáll a versenybe, de Bonzetti állítása, hogy hátrányban van az Interrel szemben. Reméljük a legjobbakat. Holnapra eldöl, szerintem. Ennyi.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
1. Elég 1-szer megkérdezni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.06.25. 22:03:44-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Itt ahonlapon már majdnem mindenkinek adtunk még egy esélyt: Franknek, Decónak. Pont a Barcelona egyik legendás játékosának ne adnánk? Ez nem lenne szép. És Johan II távozásához Johan I-nek is lenne egy kis szava. Sztem.zolinho15 írta:ja Nesskens nem veszi át azt a szerepet, amit henk ten végzett! Igy Frank idegeskedett egyfolytában az idény során!
-
- Capitá del Barça
A kp itt készpénz akar lenni, nem pedig középpályás.
Istenem

Istenem

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem. Egyébként elírtam, mert a pontos hír az, hogy sikerült tisztázni, hogy kp-t adunk-e, vagy esetleg Giulyt is bevonjuk az üzletbe. A lényegen nem változtat, állítólag jó esélyeink vannak.
De majd kiderül, bizakodjunk.
De majd kiderül, bizakodjunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
MottaSzakacs írta:Csak ne az Iniesta-Xavi-Deco harmasbol adjunk valakit...Rivaldo11 írta:Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.![]()
Legyen így!

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak ne az Iniesta-Xavi-Deco harmasbol adjunk valakit...Rivaldo11 írta:Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.![]()
Legyen így!

Tiziano Crudeli fan 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
ÁMENRivaldo11 írta:Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.![]()
Legyen így!

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hm. A Roma honlapján az áll, hogy igen közel vagyunk Chivuhoz. Mi vagyunk a legesélyesebbek a szerződtetésére, mert sikerült tisztázni, hogy kp-t adnánk a játékosért.
Legyen így!

Legyen így!
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
Nem aszt nem ír csak aszt olvastam, hogy érdeklödnek iránta.Scorpio írta:Csak sikerüljön az igazolás! Összeget lehet tudni?fcbarcelonazsombi írta:Newcastle United érdeklödik Giuly íránt.Hajrá szarkák sok sikert.
Szerintem sokat nem fogunk kapni erte d ha belegondolunk nem is kerult sokba es amit kellett megtette nallunkScorpio írta:Csak sikerüljön az igazolás! Összeget lehet tudni?fcbarcelonazsombi írta:Newcastle United érdeklödik Giuly íránt.Hajrá szarkák sok sikert.

-
- Capitá del Barça
Newcastle United érdeklödik Giuly íránt.
Hajrá szarkák sok sikert.

- barca0417
- Entrenador del Barça
Milito sem rossz, de Chivu sokkal jobb, őt kéne megszerezni és, tényleg nem lecsúszni róla, főleg pár milla miattGuardiola írta:Chivu egy idoben tul sokat serult en kicsit felek tolle... Militot szerettem volna latni a vedelembe dehat rolla lecsusztunk...Slither írta:Chivu is és Abidal is kell. Puyol lesérült, Thuram öregszik. Marquez rossz formában van, Oleguer megegyszerűen gyengemindenképpen kell egy középső védő: Chivu.

Chivu egy idoben tul sokat serult en kicsit felek tolle... Militot szerettem volna latni a vedelembe dehat rolla lecsusztunk...Slither írta:Chivu is és Abidal is kell. Puyol lesérült, Thuram öregszik. Marquez rossz formában van, Oleguer megegyszerűen gyengemindenképpen kell egy középső védő: Chivu.
Sziasztok!Szerintem még nincs vége az igazolásoknak.Biztos hogy kell nekünk Chivu?inkább Abidal!Szerintem.Zambrottát kellene adni érte meg némi pénzt így inkább ne.Zambrotta maradjon csak nálunk.Deco Inter?Talán .Szerintem ő se megy sehova akárcsak E'to.Nem is értem miért kellene valakinek is menni olyan sok mérközés van 1 évben .Ebben a szezonban jó lenne valamit nyerni mert a mult szezon siralmasra sikerült.Most mikor mienk europa legjobb csatársora igenis nagy célokkal kell nekivágni az évnek.A bajnoki cimet mindenképpen vissza kell szerezni a realtol,meg a BL-t is haza kellene hozni.Türhetetlen hogy 1 ilyen kaliberü csapat semmit se nyerjen.Ez az év a mienk kell hogy legyen,különben megint csak a pént szorjuk ki az ablakon.