Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Chivu néhány órán belül a miénk lesz,most beszéltem vele MSN-en.varga tamás írta:Végre befejezhetnénk a tökölést Chivu ügyében, meg kell adni, amit a Roma kér, és hozzuk. Ha lecsúszunk róla.én seggbe billentem - képletesen - Txikit. Touré, Henry, Chivu = a jövőbe mutató erősítések, amelyek a csapat érdekét szolgálják. Gyerünk Txiki, ne tökölj!
ezért vetettem föl pár oldallal ezelőtt hogy esetleg meg lehetne próbálni, Luis enriquét másodedzőnek. azt hiszem van vmilyen edzőiképesítése. és sztem az sem baj hogy volt csapattársa pár játékosnak a mostani keretből, ez az internél is bejött sztem(Mihajlovicsra gondolok)zolinho15 írta:ja Nesskens nem veszi át azt a szerepet, amit henk ten végzett! Igy Frank idegeskedett egyfolytában az idény során!
Én is ezt monndom.Neeskens nem nagyon jött be,mondjuk ilyen igazolások is kellenek,de edző nélkül mit sem ér a team.zolinho15 írta:Én sztem Henk Ten hiányzik. Szertném ha visszakerűlne a csapatba, de hát ez reménytelen!
Ezt már régebben is lehozták, csak Henry érlkezésével gondolom az újságírok is több esélyt látnak Deco távozására, szóval megírták megint.kilibarca írta:Azt olvastam az Inter vinné Decot nem tudom mennyire igaz![]()
(topfoci)
Román.Rumig írta:He?Pepe írta:mert tudjátok az olasz játékosok kivételes esetben jönnek spanyolba.Igaz h már 4 éve Rómában játszik, de attól még nem vált olasszá!
Bouhlarouz még annó a Hamburgban nagyon jó kis játékos volt, aztán jött a VB a Portugálok elleni meccs és a favágó korszak. A cselszis pályafutását meg inkább hanyagoljuk...Game90 írta:Csak Bula ne jöjjön. Vidicnek viszont én is örülnék.Rivaldinho írta:Boulahrouz (rajta át nem menne senki, bár nem pont középső védő.. de a 3-4-3as felfogásban emberfogónak legjobb lenne)
Valahogy próbálunk megszabadulni Giulytől, a Romának viszont nem kell szélső játékos, inkább a pénz. Bár még így is jobb ajánlat ez, mint az Inter-é.El lenne intézve, ehelyett vacakolunk itt Giulykkel meg 12 milliókkal![]()
![]()
Á Sisokko már nem kellene hanem inkább még Abidal bár vele nem tudom hogy haladunk remélem jön...Szakacs írta:Teljes mertekben egyet ertek..s meg johetne Sissoko isLos Banditos írta:
Egyébként lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én Tourénak sokkal jobban örülök, mint Henrynek. Davids feelingem van az afrikaival kapcsolatban.![]()
:D De elobb a Chivu ugy vegere tegyenek pontot...
He?Pepe írta:mert tudjátok az olasz játékosok kivételes esetben jönnek spanyolba.
Teljes mertekben egyet ertek..s meg johetne Sissoko isLos Banditos írta:
Egyébként lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én Tourénak sokkal jobban örülök, mint Henrynek. Davids feelingem van az afrikaival kapcsolatban.![]()
Csak Bula ne jöjjön. Vidicnek viszont én is örülnék.Rivaldinho írta:Boulahrouz (rajta át nem menne senki, bár nem pont középső védő.. de a 3-4-3as felfogásban emberfogónak legjobb lenne)
Valahogy próbálunk megszabadulni Giulytől, a Romának viszont nem kell szélső játékos, inkább a pénz. Bár még így is jobb ajánlat ez, mint az Inter-é.El lenne intézve, ehelyett vacakolunk itt Giulykkel meg 12 milliókkal![]()
![]()