Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
pockos13
Barça C

2006.10.24. 16:50:42

Sziasztok!Sajnos vesztettünk és a játék se volt valami fényes de ez van Madridban ki lehet kapni ,a koncentrációval voltak gondok a kapu elött,ezen feltétlenül változtatni kell.Ronnie mélyen formája alatt van nagyon hiányzik neki Samu,ő szinte pótolhatatlan Gudi a cipőjét se viheti.Saviola a padról nézi a meccset szerintem hiba az ő gyorsaságára lett volna szügség.A védelem se villogott valami fényessen Zambi Thuram se muzsikált valami jól az első gólnál.Deco egyszerüen [auto_cenzúra] Xavi se irányitt úgy mint régen,sokat kell még javulni a csapatnak mert gondok lehetnek a későbbiekben.Jővő kedden a Chelsea ellen mindenképpen nyernünk kell hogy nyugodtan utazzunk Szofiába,a botlás végzetes lehet micsoda ciki lenne ha nemjutnánk a 16 közé,europa rajtunk röhögne.Utána már minden lehetséges jőhetnek a németek.Az első meccs nálunk lesz nemlehet gond a szentélyben mindenkinek feküdnie kell.VISCA EL BARCA!!!!!CATALONIA NOT SPAIN!!!!!
Chris
Capitá del Barça

2006.10.24. 13:21:59

megvan a badalona elleni keret:

Valdés, Jorquera, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Xavi, Giuly, Oleguer, Saviola, Zambrotta, Motta, Gio, Ezquerro, Jeffren és Olmo.

én azt hittem több ember kap pihenőt, de csak: Marquez, Thuram, Roni, Iniesta és Deco.
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 12:53:31

LG írta:Azért Oleguer már bizonyitott tavaly, mikor nem szabadott hibázni, akkor nem is hibázott :!: Azért mégis BLt nyertünk vele, és a döntőt lexámitva nagyon jo volt, még BL fordulo csapatába is bekerült, ami nem semmi, és El Mundo-n is mindig 4-eket kapott, vagy 3-okat kapott. Belletti meg akkor jo ha támadnunk kell, mert ahhoz nagyon ért, jol cselez gyors, de védekezésben vanna hiányai...
Zambrottárol meg perxe tudjuk h király volt olaszban, de mi a garancia, h spanyolban is az lex :?: Semmi. Perxe lehet h csak idö kell neki, h felvegye a ritmust, de akkor miért nem játxott nyáron a bari meccseken, meg a turákon :?:
azert nem jatszott mert eleg keson csatlakozott a csapathoz...de mondok egy jo peldat :D Tavaly mikor a Sevilla Megvette Enzo Maresca-t a Juvetol, akkor neki se ment kb januar-februarig, viszont azutan nagyon belejott...es mint lathattuk nagyon jol jatszott azuntan...sot az UEFA kupa dontoben paradesan jatszott...ugy hogy szerintem Zambival nem lesz problema...
Tiziano Crudeli fan :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.24. 12:04:49

Azért Oleguer már bizonyitott tavaly, mikor nem szabadott hibázni, akkor nem is hibázott :!: Azért mégis BLt nyertünk vele, és a döntőt lexámitva nagyon jo volt, még BL fordulo csapatába is bekerült, ami nem semmi, és El Mundo-n is mindig 4-eket kapott, vagy 3-okat kapott. Belletti meg akkor jo ha támadnunk kell, mert ahhoz nagyon ért, jol cselez gyors, de védekezésben vanna hiányai...
Zambrottárol meg perxe tudjuk h király volt olaszban, de mi a garancia, h spanyolban is az lex :?: Semmi. Perxe lehet h csak idö kell neki, h felvegye a ritmust, de akkor miért nem játxott nyáron a bari meccseken, meg a turákon :?:
xatary
Jugador del Barça

2006.10.24. 11:59:32

Szerda sport2 22 óra.
Előtte 20 órától pont a Madridot veri meg majd vmi kis csapat :)
kath23
Jugador del Barça

2006.10.24. 11:31:57

Tibi1982 írta:
kath23 írta:a Badalona-Barca meccset adja valamelyik csatorna?
asszem a sport einz, vagy a zwei adja :D
köszi :D
Visca el barca!
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 11:24:01

kath23 írta:a Badalona-Barca meccset adja valamelyik csatorna?
asszem a sport einz, vagy a zwei adja :D
xatary
Jugador del Barça

2006.10.24. 11:16:37

Tavaly mindenki a védelmet szidta, h ilyen [auto_cenzúra] meg olyan [auto_cenzúra]. A vezetők is érzékelték és megvették a világ talán két legjobb bekkjét. Eddig rendben is van. De azóta szinte egyszer sem játszott ugyanabban a felállásban a védelem. Új embereket beépíteni főleg a védelembe nagyon nehéz dolog. Össze kell szokni, meg kell ismerni a másik mozgását, a tereket stb. Ehhez idő kell. Látszik, h egy pillanat alatt össze lehet őket zavarni. Mellesleg Marquez jól játszott volna a cselszki ellen? Persze volt egy-két jó szerelése, de a gólnál kit is fogott tulajdonképpen? Ha jól emlékszem a végén 3-4 gólt is rúghattak volna az oroszok!! Szóval sztem nem a védelemben kell keresni a hibát. El kellene kezdeni egy állandó védelmet játszatni és azt indokolt esetben cserélgetni (sérülés, eltiltás). Kellene 6-8 meccs és összeszoknának és nem lenne gond. Nálam sylvi-puyol-thuram-zambi lenne.
A középpálya már érdekes kérdés. Az ötlet, h Ini kezd sztem jó volt. A madridnak két abszolút védekező középpályása van, akik előre nullák. Maradt Guti és Robinho, akit azért a Deco-Xavi-Iniesta középpályának illene lefociznia. Ha megnézitek a labda nálunk volt végig (32%-68%) és majdnem kétszer annyi passzunk volt!!! Korán kaptunk egy buta gólt és utána mentünk az eredmény után. Ha a félidő vége előtt vmelyik helyzet bemegy, akkor egészen más lett volna a meccs, így sajnos egyre jobban kinyiltunk és egy kontra elég volt (mellesleg Valdes óriásit hibázott).
Szóval szerintem a frissesség hiányzik a csapatból. Tavaly is voltak "nyögvenyelős" meccseink. Volt amikor 3:0-ra nyertünk, de úgy h az utolsó 10 percben rúgtuk a gólokat.
Szóval szerintem fejben vagyunk lassúak, emiatt nem jönnek a gólok. Nézzétek meg az Osasuna meccset. Az elején lőttünk egyet, megnyugodtunk és kezdődött a parádé. Most is csak ez hiányzik. Frissíteni kellene a csapatot és mentálisan odafigyelni rájuk!!!!!
NE FELEJTSÜK EL, H EZT A CSAPATOT IMÁDJUK MINDANNYIAN !!!!!
kath23
Jugador del Barça

2006.10.24. 10:59:36

a Badalona-Barca meccset adja valamelyik csatorna?
Visca el barca!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 21:42:16

ez má zambrottát minősiti hogy sokan ..olegerbe látják a megoldást!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 20:38:33

Bodi írta:A jobb oldalon játszott,középen Thuram és Puyol volt.
Akkor sry, én úgy emlékeztem hogy a baloldalon nyomta.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.23. 20:36:03

FCB_gábor írta:
Bodi írta:Belletti sérült,tehát ő nem jöhet szóba,Oleuger viszont az olasznál is sokkal gyengébb,elég csak megnézni a Werder elleni meccset,fájt nézni,amit műveltek vele.
.
A Bremen ellen, ha jól emléxem nem jobb oldalon játszott Presas.
A jobb oldalon játszott,középen Thuram és Puyol volt.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 20:26:57

Bodi írta:Belletti sérült,tehát ő nem jöhet szóba,Oleuger viszont az olasznál is sokkal gyengébb,elég csak megnézni a Werder elleni meccset,fájt nézni,amit műveltek vele.
.
A Bremen ellen, ha jól emléxem nem jobb oldalon játszott Presas.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.23. 19:57:44

Igazából fölösleges leírnom mostmár a véleményemet,mert Mr Master megfogalmazta.
Egyedül talán Zambrotta esetében nem értek egyet.
Belletti sérült,tehát ő nem jöhet szóba,Oleuger viszont az olasznál is sokkal gyengébb,elég csak megnézni a Werder elleni meccset,fájt nézni,amit műveltek vele.
Zambrottanak be kell illeszkednie még,ehhez sajnos idő kell,de ha most megkapja a lehetőséget,akkor talán tavaszra világklasszis formát mutat majd nálunk is!
Gondolom senkiben nincs kétség,hogy mekkora játékos,mivel mindenki nézte a VB-t és a Juve-ban is láthattuk játszani.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.10.23. 19:42:37

Én pedig megjegyzem, h jól le lettem hurrogva, amikor egy-két meccsel a szezon kezdete után mondtam, h nagy [auto_cenzúra] van a csapat, és hogy elég formán kívüli játék várható a szezonban. Errefel lehurrogtak. Sajnos általában bejönnek a focis megérzéseim. Én bízom a csapatban. Valahogy KI KELL szenvedni a BL-továbbjutást, utána pedig karácsonykor elküldeni az egész csapatot nagyon de nagyon hosszú időre pihenni. Mindig is sikerült feljavulnunk a tavaszi szezonra. És Rijkaardnak az öltözőben igenis szónolnia kell majd és a szurokolóknak újra vissza kell pumpálniuk a motivációt a játékosokba. A jázékosoknak meg észhez kell térniük és meg kell találniuk az örömöt ajátékban. Ronaldinho pedig vagy csak mosolyogva tud játszani, vagy sehogy. Néha talán dacból, de ő túl jóllakott ahhoz, h bármi miatt is indulatos legyen és meg akarja mutatni az ellenfélnek, h ki az úr a háznál. Ez a dolog mentális része.
Taktikailag pedig nagyon megérződik henk mester hiánya. Tavaly működött a rotálás, de hogyan? Úgy, h a rangadókon a legjobb 11 ment ki a pályára. Kérdem én akkor miért nm játszott Marquez és Edmilson? Amikor a cselzi ellen játszottunk miért nm kezdett inkább Thuram? Mert a lassú mozgású cselzicsatárokkal szemben felvette volna a verseny. És azon a meccsen miért nem Marquez volt a vkp, amikor tudta jól rijkaard, h hihetetlenül pontosan passzol, jól indít és a harmadik számú kapust is meg tudja kínálni nm is akármilyen lövésekkel. A reál ellen amikor ott egy szélvész robinho és várható egy villámléptű reyes szereplése, miért nm a két gyorsabb védő mellett döntött? Miért játszott támadó felfogású középpáyával amikor tudta, h a tavalyi sikerünk épp aból született, h a madridnak nm volt védekező, ütköző középpályája? Miért játszatta Zambrottát, amikor védekezésben és támadásban sem tud semmit hozzátenni a csapat játékához? Ott van Oleguer és ott van Belletti, mindkettő ég a bizonyítási vágytól, h megmutassák, nekik igenis van helyük a kezdőben, nm is beszélve arról,h oleguer nm is védekezik rosszul, sőt.. Miért játszatta éppen egy real ellen éppen azt a silvinhot akiről köztudott, h nagyon benne van a játékban egy jó kedvben futballozó ronaldinho mellett, de emellett védekezésben nm sokat tesz hozzá? Ott lett volna még a lehetőség v broki beállítására is, aki messze jobb védőteljesítményt nyújt, mint brazil konkurenciája. Ráadásul, amikor az ellenfélnek két majdnem csiga védője van, akkor miért a torony jégembert rakja be a pályára és miért nm a szélvész saviolát? És szerintem ha Iniestát és Messit és Gudjohnssent hozta volna be csereként rijkaard, akkor biztos vagyok benne, h hárman sikerült volna úgy felpörgetni a játékot, h abból gólok sokaságas szülessen, ne ppedig azzal kezdjük, h támadólag felléppünk és a második percben kapunk egy gólt, aztán mit sem ért az egész. Tavaly miért tudta rijkaard (akarom mondani henk ten cate), hogy Ronaldinho egy egész hónapon keresztül az el clasivot kivéve nm játszott bajnoki meccset? Észre kéne már vennie, h a zseninek is kéne pihennie, mint ahogyan az egész csapatnak frissnek kell lennie egy madrid és cselzihez hasonló szuperderbikre. Nagyon bőlére eresztett hsz volt ez. Remélem lesznek, akiket nm riaszt el és megszívlelik a benne leírtakat, etán még egyet is értenek. Bár a legjobban én örülnék, ha egyet értene velem rijkaard és minden menne úgy, mint a karikacsapás.. Nm igaz, h nm kellett volna Henry...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mr. Master 2006.10.23. 20:04:44-kor.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 19:22:44

Silvanus írta:Egy-két emberrel már majdnem vitába szálltam itt a múlt héten, mert meg voltam győződve arról, hogy a Real nekünk most sem lesz ellenfél, ők óva intettek. Bárki is volt, a becsület úgy diktálja, hogy elnézést kérjek tőlük, és azt mondjam: igazuk volt!!!

Hittem, hogy Ronaldinho formán kívülisége már csak meccsek kérdése, és elmúlik. Hittem, hogy a Godjonssen képes lesz Eto'o-t pótolni, és él a lehetőséggel. Hittem, hogy a védelem Zambrottával, és Thurammal olyan bomba erős lesz, hogy az csak na... szóval sok mindenben hittem, de a múlt héten sajnos volt egy Chelsea elleni, és egy Real elleni vereségünk, ami sokmindenre rávilágított, és engem is felébresztett az álomból!!!

Ronaldinho nagyon messze van tavalyi önmagától, de én továbbra is bízom benne, és tudom, hogy előbb-utóbb a segítségünkre lesz. Godjonssen egy rakás [auto_cenzúra], benne nem bízom, SAVIOLÁT A CSAPATBA!!! Zambrottával nem tudom mi van, de rossz volt nézni, hogy Robinho mit művelt vele, nagyon remélem, hogy összekapja magát, mert ennél még az is jobb, ha Belletti jön és takarít!!! Thuram... hát neki szerintem csak több lehetőség kéne, ennyi!!! Nincs játékban, mit várunk tőle?! Ahogy Ezquerro sincs játékban, és pedig őt sem kéne elfelejtenünk!!! A csapategység ettől még jó marad, de valóban ennél sokkal-sokkal több kell majd a jövőben, és bizony fájó ezt mondanom, de jó lesz odafigyelni, mert azért a BL-ben bizony veszélyben vagyunk!!!

Forcá Barca!!!

ebből a hittem es dologból a foradalom jutt most eszembe...
haze71
Entrenador del Barça

2006.10.23. 19:21:54

A mai fociban két féle képpen lehet sikert elérni. Vagy csinálunk egy olyan csapatot, amelyik biztos hátsó alakzattal rendelkezik valamint egy olyan középpályával, amelyiknél elsődleges a védelem megerősítése és egy olyan ékpárral, amelyik az előrevágott labdákkal valamint a kontrákkal eredményt tud elérni. (Például a Cselszki) A másik megoldás, hogy a támadásra és a labdatartásra helyezzük a hangsúlyt és a labdabiztos és motívált támadó felfogású, kreatív középpályások és szuprcsatárok beveszik az ellenfél kapuját. (Ez volt tavaj a BArca) Az előbbit csak akkor tudja legyőzni az utóbbi, ha teljes odaadással és akarással küzdenek, hiszen rombolni és kontrázni sokkal könnyebb. Ezért vagyok elkeseredve, mert esélyét sem látom annak, hogy ez a mostani Barca le tudjon győzni olyan vele azonos képességű csapatokat, akik a biztos védekezésre rendezkednek be. Sajnos itt már nem pillanatnyi formahanyatlásról van szó. Ennek a taktikának a lényege, hogy a 11 játékosból szinte mindenkinek a maximumot kell nyújtania. és most csak Messi az, aki képességeinek megfelelően teljesít.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.10.23. 18:30:02

valdes

zambi marquet puyol syl

motta

xavi iniesta

messi saviola ronaldinho

ezt kipróbálnám hétvégén.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kath23
Jugador del Barça

2006.10.23. 18:27:38

ozsimiki írta:
kath23 írta:
PCPocok írta: gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jól
De Thuram sajna eddig még nem mutatott semmit!!! Bizti tud ö jobb is lenni ,de a védelemben 2 helyen is változtatni az már felelösség! 2 uj ember a védelemben!!! :?:
Miaz hogy nem mutatott semmit? Egyedül tegnap nem nyomta jól!
Azelőtt amikor pályán volt,csak dicsérni lehetett :!:
hát engem akkor sem gyözött meg eddig!! de hajrá!! minden Barca játékost tisztelek!!!
Visca el barca!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.23. 17:41:33

Egy-két emberrel már majdnem vitába szálltam itt a múlt héten, mert meg voltam győződve arról, hogy a Real nekünk most sem lesz ellenfél, ők óva intettek. Bárki is volt, a becsület úgy diktálja, hogy elnézést kérjek tőlük, és azt mondjam: igazuk volt!!!

Hittem, hogy Ronaldinho formán kívülisége már csak meccsek kérdése, és elmúlik. Hittem, hogy a Godjonssen képes lesz Eto'o-t pótolni, és él a lehetőséggel. Hittem, hogy a védelem Zambrottával, és Thurammal olyan bomba erős lesz, hogy az csak na... szóval sok mindenben hittem, de a múlt héten sajnos volt egy Chelsea elleni, és egy Real elleni vereségünk, ami sokmindenre rávilágított, és engem is felébresztett az álomból!!!

Ronaldinho nagyon messze van tavalyi önmagától, de én továbbra is bízom benne, és tudom, hogy előbb-utóbb a segítségünkre lesz. Godjonssen egy rakás [auto_cenzúra], benne nem bízom, SAVIOLÁT A CSAPATBA!!! Zambrottával nem tudom mi van, de rossz volt nézni, hogy Robinho mit művelt vele, nagyon remélem, hogy összekapja magát, mert ennél még az is jobb, ha Belletti jön és takarít!!! Thuram... hát neki szerintem csak több lehetőség kéne, ennyi!!! Nincs játékban, mit várunk tőle?! Ahogy Ezquerro sincs játékban, és pedig őt sem kéne elfelejtenünk!!! A csapategység ettől még jó marad, de valóban ennél sokkal-sokkal több kell majd a jövőben, és bizony fájó ezt mondanom, de jó lesz odafigyelni, mert azért a BL-ben bizony veszélyben vagyunk!!!

Forcá Barca!!!
"Més Cuen un Club"
PCsabi
aka Game90

2006.10.23. 16:18:50

Nem rossz ez a felállás, DE: nemhiszem, hogy Zambrotta balhátvédet fog játszani. Ott van Gio meg Sylvinho is. Deco helyett meg Iniestát tenném most be. Csatárposzton meg egyértelmű, hogy Saviola.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
cruyff
Entrenador del Barça

2006.10.23. 14:33:54

Nálam az ideális felállás:

---------------------------------Valdes--------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
---Puyol---------Thuram-------------------Marquez---------Zambrotta--------
-------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------Edmilson---------------------------------------------
---------------Xavi---------------------------------Deco---------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------Ronaldinho--------------------------------------------
----------Messi-----------------------------------------Eto'o-----------------------
------------------------------------------------------(jelenleg házon kívül)-----
------------------------------------------------(Saviola/Gudjohnsen)-----------
--------------------------------------------------------------------------------------
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 14:30:26

kath23 írta:
PCPocok írta:
kath23 írta:Thuram? Marquez!!!!!
Gudjohnsen? Saviola!!!!!
gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jól
De Thuram sajna eddig még nem mutatott semmit!!! Bizti tud ö jobb is lenni ,de a védelemben 2 helyen is változtatni az már felelösség! 2 uj ember a védelemben!!! :?:
Miaz hogy nem mutatott semmit? Egyedül tegnap nem nyomta jól!
Azelőtt amikor pályán volt,csak dicsérni lehetett :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kath23
Jugador del Barça

2006.10.23. 14:12:16

PCPocok írta:
kath23 írta:Thuram? Marquez!!!!!
Gudjohnsen? Saviola!!!!!
gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jól
Visca el barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.23. 14:09:53

nagy kérdés h meddig tart ez a hullam völgy. azt kizártam tartom hogy sok-sok héten keresztul ilyen pocsékul focizzanak kulcsjatekosaink...
a bajnokság hosszu, lehet nyugodtan botlani (persze nem muszáj...) de azert a bl--ben nem szabad ilyen gyeng meccseket jatstani...foleg nem a kisesése rendzerben...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt