Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nah nem rossz ötlet! Arról tuti felismerlekGame90 írta:Akkor ne lepődj meg, ha egy ping-pong asztalt is viszek a taliraozsimiki írta:Game benne vagyok! Kicsit ütögetünk előtte ,és mehet utána élesben(kell a formámhoz,neked előnyőd van
)
Akkor ne lepődj meg, ha egy ping-pong asztalt is viszek a taliraozsimiki írta:Game benne vagyok! Kicsit ütögetünk előtte ,és mehet utána élesben(kell a formámhoz,neked előnyőd van
)
1. Az már halastó fíling, nem jön be... az igazi vadvíz, az érintetlen természet az igazi, nem az érintetlen fürdőkád...Game90 írta:Nem lenne egyszerűbb? Veszel egy pár halat, beteszed a fürdőkádba és kihorgászod![]()
Miki![]()
Talin valahogy megoldunk egy ping-pong meccset is
Hát jah. Bánya tavakon sem könnyű az élet. Nagyon le kell finomítani a dolgokat, h ne legyenek gyanúsak abban a kristály tiszta vízben...Los Banditos írta:Mi általában a bányatónál szoktunk pecázni.Bár, én inkább csak nyáron.Igaz hogy hetente telepítenek de ott sem olyan könnyű a horgászat.![]()
De általában hajnaltó lmaximum délig aztán haza mert utánna megáll a kapás.
Te merre-fele horgászol,Lio?lionelmessi19 írta:Kicsivel több mint 40 órát horgásztam egyhuzomban, olyan 4 óra parton alvással.
SENKI NE MENJEN HORGÁSZNI! AKI MÉGIS MEGKOCKÁZTATJA, ÓRIÁSIT FOG SZÍVNI! NE TEGYÉTEK, VÁRJATOK EGY-KÉT HETET!![]()
![]()
Ezt nem ígéremozsimiki írta:Ejh kis milliomoslionelmessi19 írta:Nekem van ez is, az is
Van mivel eltölteni az időt, ha nem horgászok...![]()
![]()
Ha Gyula elmegy évvégén,veszel asztalt nekem![]()
Ejh kis milliomoslionelmessi19 írta:Nekem van ez is, az is
Van mivel eltölteni az időt, ha nem horgászok...
Jó nekedGame90 írta:Még szerencse, hogy nem horgászok![]()
Inkább foci, kézi, kosár stb. Ja meg mostanában ping-pongozni is szoktam otthon
Perrero írta:kérdi a csávó, h nincs nagyobbom(direkt elötte néztem meg a pénztárcám -volt benne még 500as
)
mondom neki: van telefonod![]()
Ő: van
én: akkor add össze azon...![]()