Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt amúgy én is néztem..pep71 írta:elég lesgyanús volt nekem Ronaldo góllja, de most kitérdekeeeel :DDD
Brutális meccs, toronymagasan a legjobb az EB-n, számunkra pedig eddig meseszerű!MessiNeymarSuarez írta:ILYEN NIIINCS !![]()
Dzsudzsi csattanós választ adott.visca el barca írta:zsuzsi szögletei meg szabadjai katasztrofálisak. nem csak ma, hanem mindig mikor ívelni kellene... általában az első emberben elakad... pintér meg elek borzalmas, ott kellene vmit variálni..
Szörnyű!visca el barca írta:zsuzsi szögletei meg szabadjai katasztrofálisak. nem csak ma, hanem mindig mikor ívelni kellene... általában az első emberben elakad... pintér meg elek borzalmas, ott kellene vmit variálni..
Igen, sajnos az első komolyabb helyzetükből be is találtak, míg nekünk kevesebb, de veszélyesebb támadásaink vannak. Jó látni, hogy abszolút partiban vagyunk, igy tovább a második félidőben is!BarcafanTomee írta:Kár a bekapott gólért...elkerülhető lett volna. Talán a rövidet is kicsit jobban kellett volna zárni. Hiába van többet a labda a portugáloknál, nem tudnak vele mit kezdeni. A veszélyesebb támadásaik a magyar csapatnak voltak.
ÉBRESZTŐ!!PCsabi írta:Majd keltsetek fel, köszi.
A Portugáloknál azért látszik hogy a biztosra próbálnak menni Williamal.visca el barca írta:MAGYARORSZÁG: Király – Lang, Juhász, Guzmics, Korhut – Pintér, Elek – Lovrencsics, Gera, Dzsudzsák – Szalai. Szövetségi kapitány: Bernd Storck
PORTUGÁLIA: Rui Patrício – Vieirinha, Pepe, Ricardo Carvalho, Eliseu – William Carvalho – Joao Mário, Moutinho, André Gomes – Nani, Cristiano Ronaldo. Szövetségi kapitány: Fernando Santos
Böde hatása.ferninho írta: Amúgy érdemes megnézni, hogy megy CR.... Vagy nagyon kell sz@rnia vagy ott komoly gondok vannak...
Nem mentség a kihagyott helyzetekre, de lehet látni milyen állapotban kell játsznia.
Amúgy érdemes megnézni, hogy megy CR.... Vagy nagyon kell sz@rnia vagy ott komoly gondok vannak...
Telefon átírta nem vettem észre.visca el barca írta:ott van baktalórántháza után pár kilométerrelFeast4 írta:Amúgy Fiola településről van valami?
A boka azért más, mint a térd, egyik ismerősömnek is volt részleges szakadása, műtéti beavatkozás nélkül kis idő múlva már focizhatott.Alfa írta:Azt mondták, hogy a kieséses szakaszban már pályára léphet. Bár én azt nem tudom, hogy hogyan lehet 1 hét alatt kipihenni egy részleges szalagszakadástFeast4 írta: Amúgy Fiola településről van valami?.
Azt mondták, hogy a kieséses szakaszban már pályára léphet. Bár én azt nem tudom, hogy hogyan lehet 1 hét alatt kipihenni egy részleges szalagszakadástFeast4 írta: Amúgy Fiola településről van valami?
visca el barca írta:ott van baktalórántháza után pár kilométerrelFeast4 írta:Amúgy Fiola településről van valami?
ott van baktalórántháza után pár kilométerrelFeast4 írta:Amúgy Fiola településről van valami?