Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
John Obi MikelMaxi írta:Ez az a nigériai gyerek amelyik verseng a man untd-vel hogy engedjék el mert a cselsziben akar játszani?Morminho írta:A DÍJAK
Aranylabdás: Lionel Messi (argentin) 423 pont, 2. John Obi Mikel (nigériai) 130, 3. Taye Taiwo (nigériai) 48...
Ez az a nigériai gyerek amelyik verseng a man untd-vel hogy engedjék el mert a cselsziben akar játszani?Morminho írta:A DÍJAK
Aranylabdás: Lionel Messi (argentin) 423 pont, 2. John Obi Mikel (nigériai) 130, 3. Taye Taiwo (nigériai) 48...
ennek egyszerű prózai oka van:mert nem szeretem!Morminho írta:nem nagyon vagy kibékülve giulyvelZsolti írta:A középpálya közepét,magyarul a Van Bommel,Iniesta,Deco,Xavi négyest rotálni kellene,Giulyt eladni,Ezquerrot betenni a kezdőbe,Messit meg elsőszámú cserének!!!!mér
nem nagyon vagy kibékülve giulyvelZsolti írta:A középpálya közepét,magyarul a Van Bommel,Iniesta,Deco,Xavi négyest rotálni kellene,Giulyt eladni,Ezquerrot betenni a kezdőbe,Messit meg elsőszámú cserének!!!!
Hát igen most még nemhinném h odaférne a kezdobe, még nincs olyan kondia, a tartalékcsapatot meg kinotte.HAnonymus írta:Hát előbb utóbb bizti nem lehet majd, de most még bőven ki lehet, és pont most kéne hogy játsszon...
Ahhh...sztem Deconak és Xavinak megZsolti írta:A középpálya közepét,magyarul a Van Bommel,Iniesta,Deco,Xavi négyest rotálni kellene,Giulyt eladni,Ezquerrot betenni a kezdőbe,Messit meg elsőszámú cserének!!!!
De szerintem mind Saviolanál mind Riquelménél nagyobb tehetség!szvsz!Meg volt egyszer már olyan nyilatkozata Franknek hogy Messi az egyik kedvence!Enrique21 írta:BOLDOGSÁG![]()
![]()
![]()
Etoo,Messi,csatárkettös kell nekünk,nem Henry![]()
![]()
Csak az a baj,hogy a Riijkardtol tartok,mert Messi ugye ARGENTIN...
Remélem vágjátok,mire gondolok.
És akkor IniestaBadi írta:Rijkaard nem hülye, játszatni fogja, szerintem olyasmi lesz mint idén IniestaEnrique21 írta: Féligmeddig igazad van,mert tényleg játszott egy keveset,de az hogy itt marad 2010-ig,ahhoz Riijkardnak nem sok köze volt szerintem.De mind1nem is lényeges ez,csak játszon és szerezzen sok örömet nekünk
Szerintem is adjuk kölcsön, de olyan csapathoz ahol állandó játéklehetőséghez jutHAnonymus írta:Kövezzetek meg, de szerintem kölcsön kéne adni.Iniesta az idén 30 perceket játszott, és folyamatosan mindenhonnan azt hallom hogy ez tipikusan az a kor amikor játszani kell, játszani és játszani, hogy rutint szerezzen. Tehát szerintem ezt az egy évet valami outsider csapatban kellene lehúznia, és akkor jövőre talán már kezdőként is számíthatnánk rá. Az meg nem lenne akármi.
Rijkaard nem hülye, játszatni fogja, szerintem olyasmi lesz mint idén IniestaEnrique21 írta: Féligmeddig igazad van,mert tényleg játszott egy keveset,de az hogy itt marad 2010-ig,ahhoz Riijkardnak nem sok köze volt szerintem.De mind1nem is lényeges ez,csak játszon és szerezzen sok örömet nekünk