Játékospiac

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.01. 12:25:21

Barcaforever írta:
Swineherd írta:"azért kötve hiszem, hogy a madridnak minden évben 2,5 szer több lenne a bevétele mint a Barcának"

Nálunk nem egy játékos van, aki rengeteg pénzt hoz a csapatnak! Amit Beckhamen keresünk, azzal rendezve is van szinte az egész csapat fizetése!
Ronaldo a siemens hivatalos arca és ezért a klub kap még egyszer annyit, mint, ha csupán a mezszponzori pénzt kapnánk. Hidd el nyugodtan, hogy hihetetlen bevételek vannak! Az audi a Madrid nevével adta ki az új A/6-ost, azt lehet mondani...
Owen példáúl 10 milla euró volt és 15 milla jött be belőle! A játékosok ára általában egy szezon alatt megtérül, sőt!
Nem láttad az új Hummert?Barca címer van az elején.És az új Infinity tetején is barca címer van.Sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt Decoval reklámozzák az M5ös BMW-t.Sőőőőőőőőőt Eto'o a vodafone,t-mobile,pannon gsm sőőőőőőt a matáv hivatalos arca is. van Bommel ára már akkor visszajött nekünk mikor még azt se tudtuk h a barcába jön. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :D Sőőőőt :lol:
Próbáltál nagyon vicces lenni :!: De én tényeket írtam! Mit gondolsz miből jön a pénz? Jah és szorozz be 500-at 100-110000-rel, ez a pártoló tagok által befizetett összeg!
SIEMPRE FIELES
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.08.01. 12:21:32

Swineherd írta:"azért kötve hiszem, hogy a madridnak minden évben 2,5 szer több lenne a bevétele mint a Barcának"

Nálunk nem egy játékos van, aki rengeteg pénzt hoz a csapatnak! Amit Beckhamen keresünk, azzal rendezve is van szinte az egész csapat fizetése!
Ronaldo a siemens hivatalos arca és ezért a klub kap még egyszer annyit, mint, ha csupán a mezszponzori pénzt kapnánk. Hidd el nyugodtan, hogy hihetetlen bevételek vannak! Az audi a Madrid nevével adta ki az új A/6-ost, azt lehet mondani...
Owen példáúl 10 milla euró volt és 15 milla jött be belőle! A játékosok ára általában egy szezon alatt megtérül, sőt!
Nem láttad az új Hummert?Barca címer van az elején.És az új Infinity tetején is barca címer van.Sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt Decoval reklámozzák az M5ös BMW-t.Sőőőőőőőőőt Eto'o a vodafone,t-mobile,pannon gsm sőőőőőőt a matáv hivatalos arca is. van Bommel ára már akkor visszajött nekünk mikor még azt se tudtuk h a barcába jön. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :D Sőőőőt :lol:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.08.01. 11:55:39

Swineherd írta:Mert ti aztán halmoztátok a címeket :lol: 6 év után egy, aztaaaaaaaa :lol:
Jolvan, csak azota teljesen kicserélodott a keret, meg nektek is. Meg is lett az eredménye :lol:
Morminho
Entrenador del Barça

2005.08.01. 09:59:47

Swineherd írta:Mert ti aztán halmoztátok a címeket :lol: 6 év után egy, aztaaaaaaaa :lol:
eddig volt reál széria, most kezdődik a Barca sikerhulláma :D
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.01. 09:37:46

Mert ti aztán halmoztátok a címeket :lol: 6 év után egy, aztaaaaaaaa :lol:
SIEMPRE FIELES
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.08.01. 09:03:19

Es az eredmények hol maradnak :?: :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.07.31. 20:43:24

Swineherd írta: A Lazio-tól meg ne irigyelj semmit szerintem....sajnos siralom...
dehogy irigylem, Isten őrizz. csak az piszkál, h a Roma hasonlóan kakiban van/volt anyagilag, és akkor egyáltalán nem jött elő a jóságos szamaritánus a képviselő urakból, bár sztem ez így van rendjén végülis, ha már a klubok önálló gazdálkodó egységek. meg a signore cragnottival sem igazán cserélnék, aki most sitten van a lazioban viselt dolgai miatt. monnyuk sztem perez faternak is megvan a helye odabennt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Balinho
Entrenador del Barça

2005.07.31. 20:32:11

Most őszintén te komolyan hiszed, hogy akkora adóósságot amit Sanz felhalmozott, teljesen törvényesen fizették ki ??? Meg az a komplexum megért annyit amennyit fizettek érte ??? Meghogy nem a király szeme fénye a real madrid ???
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.31. 20:31:06

Boixos, azért mostanában a barcának is alá lett piszkálva!
A Lazio-tól meg ne irigyelj semmit szerintem....sajnos siralom...
SIEMPRE FIELES
Boixos
Llegenda del Barça

2005.07.31. 20:28:47

monnyuk a zapateronak nálam csak egy szimpatikus vonása van, h barca drukker. de nem is a vásárlások finanszírozása, ahol gázos dolgok lehetnek, hanem az a ciki, amikor az adófizetők pénzét tolják bele egy klubba, h a túlköltekezések miatti problémákból kihúzzák (mint nálatok, a figo és zidane megvéztele után). de Swineherd, igazán nem akarlak piszkálni, de a másik kedvenceidnél a laziónál ugyanilyen botrány van kialakulóban, mivel a római polgármesteri hivatal is alájuk akar nyúlni, úgy, ahogy a madridi pár éve a realnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.31. 20:24:59

"azért kötve hiszem, hogy a madridnak minden évben 2,5 szer több lenne a bevétele mint a Barcának"

SIEMPRE FIELES
Balinho
Entrenador del Barça

2005.07.31. 20:17:42

Swineherd írta:Hogy Zapater miatt tele lenne a gyatya??? Hát azt kétlem!
Egy ilyen ember jobb, ha marad a seggén!

Tavaly nyáron egyébként költöttünk 50 millát...
Tavaly elött meg plusszal zártuk az átigazolásokat, hisz Beckham jött egyedül és elmentek tőlünk tizen!
Kben meg csak a mezeladásokból bejönnek kemény 10 millák..nem kevés pénz jön a szponzoroktól, meg az ilyen túrákból sem!
Idén eddig tartunk 50 millánál, tehát abszolút reális...
Szerintem e mezeladások és szponzorok nagyjából hasonló összegeket hoznak nekünk is mint nektek ( kivétel volt eddig a mezszponzor) Egyébként Sanz után akkora anyagi csőd volt nálatok amit után nehéz minden évben 50 millió körül igazolni (ekkor adták el azt az edzőkomplexumot jócskán áron felül)
Én elhiszem hogy iszonyatos pénzeket kap a real de a játékosokat fizetni kell, emellett minden évben 50-60 milla játékosokra, akkora adósság után, tiszta eszközökkel...
A hatodik érzékem azt mondatja valami nem stimmel a képletben, és ha az adósságot nem vesszük azt azért kötve hiszem, hogy a madridnak minden évben 2,5 szer több lenne a bevétele mint a Barcának
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.31. 20:07:03

Hogy Zapater miatt tele lenne a gyatya??? Hát azt kétlem!
Egy ilyen ember jobb, ha marad a seggén!

Tavaly nyáron egyébként költöttünk 50 millát...
Tavaly elött meg plusszal zártuk az átigazolásokat, hisz Beckham jött egyedül és elmentek tőlünk tizen!
Kben meg csak a mezeladásokból bejönnek kemény 10 millák..nem kevés pénz jön a szponzoroktól, meg az ilyen túrákból sem!
Idén eddig tartunk 50 millánál, tehát abszolút reális...
SIEMPRE FIELES
Balinho
Entrenador del Barça

2005.07.31. 19:46:38

Boixos írta:
Swineherd írta:Minket vádoltok mindíg az érdekes gazdasági ügyletekkel, de 15 évre kapni 150 millát, hát nem sok helyen adnak! És nem kell kamatot fizetni???
azért az elég köztudott, h nem kicsit nyúlt alá a reálnak a fővárosi vezetőség, amikor igen nagy kakiban volt a klub. meg az építési vállalkozó perez bácsinak is nem egy kétes bugija volt, akár az előzőleg említettel összefüggésben is.
Zapater miatt most tele is a gatya !!! Ha lesz ott átvizsgálás akkor gondban lehet a real. Egyébként meg amennyiért a madrid igazol minden nyáron... Annyi pluszbevételük kizárt hogy legyen :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.07.31. 19:37:59

Swineherd írta:Minket vádoltok mindíg az érdekes gazdasági ügyletekkel, de 15 évre kapni 150 millát, hát nem sok helyen adnak! És nem kell kamatot fizetni???
azért az elég köztudott, h nem kicsit nyúlt alá a reálnak a fővárosi vezetőség, amikor igen nagy kakiban volt a klub. meg az építési vállalkozó perez bácsinak is nem egy kétes bugija volt, akár az előzőleg említettel összefüggésben is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Balinho
Entrenador del Barça

2005.07.31. 19:18:20

Swineherd írta:
Balinho írta: Mondjuk Portillo döntött meg minden ifjúsági gólrekordot, és amikor felkerült az A csapatba akkor őt tartottátok a jövő legnagyobb ígéretének. Egyébként meg ha Juanfranék akkor zsenik mint anno volt Pavón (az "új Nesta" Fl. Perez után szabadon) meg Mejia akkor játszanak csak
Rendben van, hogy nem ismered Juanfrant! De ő a nem éppen gyenge, a spanyol utánpótláscsapat messze lagjobb játékosa!
Tényleg nem ismerem Juanfrant, és el is hiszem hogy nagyon jó játékos lehet, de hogy alig-alig fog játszani abba biztos vagyok, üzletileg nem ér meg az hogy vele jobb legyen a real, mert az üzleti érdekek beckham csinos kis pofkáját követelik a kezdőbe, meg a sok-sok pénzért igazolt játékosoknak is játszani kell majd.
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.31. 19:12:24

Balinho írta: Mondjuk Portillo döntött meg minden ifjúsági gólrekordot, és amikor felkerült az A csapatba akkor őt tartottátok a jövő legnagyobb ígéretének. Egyébként meg ha Juanfranék akkor zsenik mint anno volt Pavón (az "új Nesta" Fl. Perez után szabadon) meg Mejia akkor játszanak csak
Rendben van, hogy nem ismered Juanfrant! De ő a nem éppen gyenge, a spanyol utánpótláscsapat messze lagjobb játékosa!
SIEMPRE FIELES
Balinho
Entrenador del Barça

2005.07.31. 19:10:01

Swineherd írta:Portillo-t azért nem venném zseninek! Juanfrant és Jurado-t annál inkább...
Mondjuk Portillo döntött meg minden ifjúsági gólrekordot, és amikor felkerült az A csapatba akkor őt tartottátok a jövő legnagyobb ígéretének. Egyébként meg ha Juanfranék akkor zsenik mint anno volt Pavón (az "új Nesta" Fl. Perez után szabadon) meg Mejia akkor játszanak csak
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.07.31. 19:09:47

Nézd! A kapcsolatok mindenhol számítanak, ez a kölcsön ügy pedig csak ezen múlik. Barcelonai, katalán bankok természetes, hogy ezt megteszik.

A Madrid ügye pedig nem véletlen, hogy kétes, bár ezt nem látom át annyira, nem néztem utána...
Annyit tudok, hogy eladott a klub egy területet, vagy komplexumot a városvezetésnek, irreálisan magas összegért, ezért dolgozta le a Real az adósságait.
De ezt nem mondom 100%-ra. :roll:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.07.31. 19:06:32

Tudja a frász, ennyit is nehezen bogarásztam ki. mmint a 150M-t. És nem vagyok pénzügyi szakember, szal a 15öt csak kapcsiból írtam.

De ha te is veszel fel 10misit mondjuk egy házra, azt se 5 év alatt kell törleszteni... :roll:
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.31. 19:06:07

Balinho írta:
Swineherd írta:
Zsolti írta:ezt itt és most fejezzük is be!!!
lehet jön,lehet nem.mindenesetre megvagyunk nélküle is,ugyanis van egy ifjú zsenink,aki szintén igyé vót!és jobb lesz akárkinél,mér ronaldinhonál is!
Ezt én nem venném biztosra! Nagy zseni a gyerek, de volt már ilyen több is...
Volt bizony de ez itt nem a real madrid, hogy eltékozoljuk az ilyen tehetségeket. És Messivel nem bánunk el ahogy ti Portilloval
Portillo-t azért nem venném zseninek! Juanfrant és Jurado-t annál inkább...
SIEMPRE FIELES
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.07.31. 19:05:28

Én elég sokat olvasom mindegyiket, szinte biztos vagyok benne, hogy az Henry ügy földobása csak a lapeladási statisztikáknak kell.

Egyébként pedig az a véleményem, hogy a madridi hírekröl nem feltétlenül kell a katalán lapokat olvasni, fordtva pedig még kevésbé a madridi újságokat.

Én tényleg csak a Barcáról tudok nyilatkozni, de kétes dolgokban még SOHA nem olvastam igazat az As-böl. A Marcából pedig ritkán.

De a Mundót sem kell félteni...

Nálam a Sport a No.1, mivel a legkevésbé adja a játékosok szájába, hogy pl: Barcába/Madridba akarsz igazolni, nem találnak ki híreket, hanem valami alapja mindig van annak amit íranak.

De ez kizárólag az én tapasztalatom. :roll:
Balinho
Entrenador del Barça

2005.07.31. 19:04:41

Swineherd írta:
Zsolti írta:ezt itt és most fejezzük is be!!!
lehet jön,lehet nem.mindenesetre megvagyunk nélküle is,ugyanis van egy ifjú zsenink,aki szintén igyé vót!és jobb lesz akárkinél,mér ronaldinhonál is!
Ezt én nem venném biztosra! Nagy zseni a gyerek, de volt már ilyen több is...
Volt bizony de ez itt nem a real madrid, hogy eltékozoljuk az ilyen tehetségeket. És Messivel nem bánunk el ahogy ti Portilloval
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.31. 19:04:29

Minket vádoltok mindíg az érdekes gazdasági ügyletekkel, de 15 évre kapni 150 millát, hát nem sok helyen adnak! És nem kell kamatot fizetni???
SIEMPRE FIELES
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.07.31. 19:04:05

korai még ezt kijelenteni, egyenlőre Ronaldinho a világ legjobbja és ő is csak 24. Még simán fejlődni is fog..
Lezárt