Serie A / Coppa Italia
Az Internek nagyon kellett Sneijder. Azt mondom, kész a keretük.
Milito-Eto'o brutális páros, és ha így felzárkózik Maicon is a támadásokhoz, kíméletlen lesz az Inter.
A Milan egy vicc. Nem tudok amugy is mit hittek, a Juve,Inter,Milan 3masból magasan a leggyengébb a keretük, örülhetnek, ha 4.helyre odaérnek.
Ronaldinho egy nagy 0. Gattusot nem értem miért kellett visszaküldeni a pályára...
Milito-Eto'o brutális páros, és ha így felzárkózik Maicon is a támadásokhoz, kíméletlen lesz az Inter.
A Milan egy vicc. Nem tudok amugy is mit hittek, a Juve,Inter,Milan 3masból magasan a leggyengébb a keretük, örülhetnek, ha 4.helyre odaérnek.
Ronaldinho egy nagy 0. Gattusot nem értem miért kellett visszaküldeni a pályára...
-
- Director del Fútbol
Motta, Eto'o vs Dinho, Zambrotta
Előbbi kettőnek több kedve maradt focizni szvsz
Ebből nagyon komoly zacsi lehet Milan részről.
Előbbi kettőnek több kedve maradt focizni szvsz

Ebből nagyon komoly zacsi lehet Milan részről.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
tizi
Milito lövi... éééés beveri 
Ilyenkor jó, hogy megtettem az Intert. Mourinho nem buta.

Ilyenkor jó, hogy megtettem az Intert. Mourinho nem buta.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sneijderrel azért nagyot húzott az inter, jó igazolásuk volt. Samu pedig rengeteget mozog, ez a helyezkedés, gólnál is szépen csinálta, meg lesz az internek a győzelem. Közben Samu kiharcol egy tizit..
Egyik szemem.. és a másik is..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2009.08.29. 21:23:50-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Milan-Inter 0:1
Eto'o simán beilleszkedett, megy neki a játék. Miért adtuk el...
Eto'o simán beilleszkedett, megy neki a játék. Miért adtuk el...

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Motta (L) szépen megjátszották.
Eto'o vs. Ronaldinho
Na kíváncsi leszek a meccsre.
Egyébként az Interre kíváncsi leszek, kicsit megerősödtek.
Na kíváncsi leszek a meccsre.
Egyébként az Interre kíváncsi leszek, kicsit megerősödtek.
- Capon
- Llegenda del Barça
Így vankapitány írta:hatalmas GRATULÁCIÓ el Capitano!!!
ezért a fantasztikus pályafutásért nagyon járt ez az életműdíj!

Paolo Maldini az egyik legnagyobb játékos akit valaha láthattam játszani. Rám hatalmas benyomást tett. Nagy űrt hagy a fociban maga után mint játékos mint ember.
Hatalmas Grat neki a díjhoz

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Paolo megérdemelte szerintem is.
Más:
Hamár Juve énis nekik szorítok, remélem elsők lesznek, meg a Rómának, hogy érjenek oda a dobogóra. A zebráktól Amauri, Diego és Gigi a kedvencem.
Más:
Hamár Juve énis nekik szorítok, remélem elsők lesznek, meg a Rómának, hogy érjenek oda a dobogóra. A zebráktól Amauri, Diego és Gigi a kedvencem.

hatalmas GRATULÁCIÓ el Capitano!!!

Én is a Juve-val favorizálok. A Barca után őket szeretem a legjobban. A 90-es évek végén tönkreverték a fél világot. Zidane-nal, Davids-al, Deshamp-al és a még ereje teljében lévő Del Pero-val.Jó lenne ha a Juve megtörné az Inter dominanciáját ami már 2005 óta tart. Tényleg szeretni való játékosok vannak ott. Diego és Sissoko a két kedvencem.ozsimiki írta:Remélem meg is nyerik, csaló bandázás ide,v oda, ebben a Juveban rengeteg szerethető játékos van, és szimpatikus a keret. remélem nyernek.Mikaos írta:Megnéztem a Juve-Chievo első félidejét, és nagyon megerősödött a Juve középpályája. Szerintem ennek (is) köszönhető, hogy elég látványosan játszottak (egyébként 1-0-ra vezetnek). A csatársoruk világklasszis (Trezi, Piero, Amauri, Iaquinta), a kapusuk világklasszis, a középpályás soruk szerintem most világklasszis-közeli lett, és a védelem is nagyon rendben van.
Nem mondok vele újat, hogy talán a legnagyobb esélyesek a Serie A megnyerésére.
És hát persze nehogy már csak mi tudjuk felvenni a kesztyűt az Angol csapatokkal a BL-ben.

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... sszavonul/
Nedved is szögre akasztja a stoplist. Egy hatalmas, sikerekben gazdag karrier véget ért.
Remélem a pályán kivül is sikeres lesz a cseh.
Nedved is szögre akasztja a stoplist. Egy hatalmas, sikerekben gazdag karrier véget ért.
Remélem a pályán kivül is sikeres lesz a cseh.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szuperkupa meccsen szép gólt lőtt, el kell ismerni.
mostanin meg odaadták neki a büntetőt, bár már azt is el kell ismerni ha belövi ugye, volt rá elég precedens,h kihagyta. am Milito harcolta ki a büntetőt, ő is lőhette volna
mostanin meg odaadták neki a büntetőt, bár már azt is el kell ismerni ha belövi ugye, volt rá elég precedens,h kihagyta. am Milito harcolta ki a büntetőt, ő is lőhette volna

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
láttam a gólt...a szerencséset úgy gondoltam,hogy a másik "feka" csávó ahogy megszerezte a labdát,mert azért nem szerényen bambult el a laziós forma..miihii írta:
on....Lesz*rom ki lesz a bajnok,csak ne az inter legyen....elég uncsi már

- miihii
- KHAL
Ezt azért annyira nem nevezném szerencsés szitunak.Kapott egy indítást,amit bevert 10ről erőből.A makker gól nem ilyen sztem,szal nem biztos,h szerencsés így minősíteniZsolti írta:ja..egy büntetőből..a másik meg egy szerencsés szituból...Rivaldo11 írta: Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.
Ez eddig tényleg semmi extra.

Tessék
OFF vége

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Fernando
- Llegenda del Barça
Inkább úgy mondanám, hogy mára, de sztem ez is csak 1-1 felvillanás lesz Ricardo-tól.DaNiAlVeS8 írta:Szerintem ebbe az Interbe csak Quaresma miatt érdemes oda ülni a TV elé, legalább egy kis színt visz a játékba...dehát ízlések és pofonok![]()
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem meg is nyerik, csaló bandázás ide,v oda, ebben a Juveban rengeteg szerethető játékos van, és szimpatikus a keret. remélem nyernek.Mikaos írta:Megnéztem a Juve-Chievo első félidejét, és nagyon megerősödött a Juve középpályája. Szerintem ennek (is) köszönhető, hogy elég látványosan játszottak (egyébként 1-0-ra vezetnek). A csatársoruk világklasszis (Trezi, Piero, Amauri, Iaquinta), a kapusuk világklasszis, a középpályás soruk szerintem most világklasszis-közeli lett, és a védelem is nagyon rendben van.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Megnéztem a Juve-Chievo első félidejét, és nagyon megerősödött a Juve középpályája. Szerintem ennek (is) köszönhető, hogy elég látványosan játszottak (egyébként 1-0-ra vezetnek). A csatársoruk világklasszis (Trezi, Piero, Amauri, Iaquinta), a kapusuk világklasszis, a középpályás soruk szerintem most világklasszis-közeli lett, és a védelem is nagyon rendben van.
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
Szerintem ebbe az Interbe csak Quaresma miatt érdemes oda ülni a TV elé, legalább egy kis színt visz a játékba...dehát ízlések és pofonok

Daniel Alves da Silva a példakép...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem azt mondtam, hogy Ibra nem lesz itt eredményes. Remélem is, hogy az lesz. Az "eddig Eto'o sem mutatott semmi extrát" megjegyzésre reagáltam.
Messa: ezt a 10 ből 7 csatár berúgta vola kezdetű mondatot az avatáradon szereplő támadóval kapcsolatban is sokszor hallhattuk, olvashattuk az 1 méterről bekotort góljai után. Ezt akkor sem tartottam fairnek, és most, Samuval kapcsolatban sem.
Messa: ezt a 10 ből 7 csatár berúgta vola kezdetű mondatot az avatáradon szereplő támadóval kapcsolatban is sokszor hallhattuk, olvashattuk az 1 méterről bekotort góljai után. Ezt akkor sem tartottam fairnek, és most, Samuval kapcsolatban sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ja..egy büntetőből..a másik meg egy szerencsés szituból...majd meglátjuk miket mutat az "úgyis [auto_cenzúra]" ibra egy pár meccs múlva.. csak majd győzzed keresni az álladat a padlón..Rivaldo11 írta:Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.Zsolti írta:csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..
Ez eddig tényleg semmi extra.