Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így vankapitány írta:hatalmas GRATULÁCIÓ el Capitano!!!
ezért a fantasztikus pályafutásért nagyon járt ez az életműdíj!
Én is a Juve-val favorizálok. A Barca után őket szeretem a legjobban. A 90-es évek végén tönkreverték a fél világot. Zidane-nal, Davids-al, Deshamp-al és a még ereje teljében lévő Del Pero-val.Jó lenne ha a Juve megtörné az Inter dominanciáját ami már 2005 óta tart. Tényleg szeretni való játékosok vannak ott. Diego és Sissoko a két kedvencem.ozsimiki írta:Remélem meg is nyerik, csaló bandázás ide,v oda, ebben a Juveban rengeteg szerethető játékos van, és szimpatikus a keret. remélem nyernek.Mikaos írta:Megnéztem a Juve-Chievo első félidejét, és nagyon megerősödött a Juve középpályája. Szerintem ennek (is) köszönhető, hogy elég látványosan játszottak (egyébként 1-0-ra vezetnek). A csatársoruk világklasszis (Trezi, Piero, Amauri, Iaquinta), a kapusuk világklasszis, a középpályás soruk szerintem most világklasszis-közeli lett, és a védelem is nagyon rendben van.
Nem mondok vele újat, hogy talán a legnagyobb esélyesek a Serie A megnyerésére.
láttam a gólt...a szerencséset úgy gondoltam,hogy a másik "feka" csávó ahogy megszerezte a labdát,mert azért nem szerényen bambult el a laziós forma..miihii írta:
Ezt azért annyira nem nevezném szerencsés szitunak.Kapott egy indítást,amit bevert 10ről erőből.A makker gól nem ilyen sztem,szal nem biztos,h szerencsés így minősíteniZsolti írta:ja..egy büntetőből..a másik meg egy szerencsés szituból...Rivaldo11 írta: Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.
Ez eddig tényleg semmi extra.
Inkább úgy mondanám, hogy mára, de sztem ez is csak 1-1 felvillanás lesz Ricardo-tól.DaNiAlVeS8 írta:Szerintem ebbe az Interbe csak Quaresma miatt érdemes oda ülni a TV elé, legalább egy kis színt visz a játékba...dehát ízlések és pofonok![]()
Remélem meg is nyerik, csaló bandázás ide,v oda, ebben a Juveban rengeteg szerethető játékos van, és szimpatikus a keret. remélem nyernek.Mikaos írta:Megnéztem a Juve-Chievo első félidejét, és nagyon megerősödött a Juve középpályája. Szerintem ennek (is) köszönhető, hogy elég látványosan játszottak (egyébként 1-0-ra vezetnek). A csatársoruk világklasszis (Trezi, Piero, Amauri, Iaquinta), a kapusuk világklasszis, a középpályás soruk szerintem most világklasszis-közeli lett, és a védelem is nagyon rendben van.
Nem mondok vele újat, hogy talán a legnagyobb esélyesek a Serie A megnyerésére.
ja..egy büntetőből..a másik meg egy szerencsés szituból...majd meglátjuk miket mutat az "úgyis [auto_cenzúra]" ibra egy pár meccs múlva.. csak majd győzzed keresni az álladat a padlón..Rivaldo11 írta:Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.Zsolti írta:csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..
Ez eddig tényleg semmi extra.