Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a májrákkal nyugodtan tudott focizni,elvileg nem fáj vagy ilyesmi. a kemo teszi általában tönkre az embereket.ziipp írta:A hétvégén játszott végig egy hajtós meccset a spanyol első osztályban.
Ebből arra lehet következtetni, hogy még nincs abban a stádiumban, hogy gyógyíthatatlan legyen, de ebben csak reménykedhetünk egyelőre.
Ha joindulatu lenne, szerintem nem mutenek 2 napra ra....Szakacs írta:Spanyolul igaz nem tudok, viszont Romanul igen, ami szinten latin eredetu nyelv, es a romanok a jo indulatura is tumort mondanak es a rosszra is.Sztem a spanyolban is igy van....ziipp írta: Sajnos, a tumour = tumor, azaz rosszindulatú daganat. Műtik is azonnal. Ha kezdeti stádium, akkor jó okkal bizakodhatunk!
Gyogyulj meg Abi minnel hamarabb!
Spanyolul igaz nem tudok, viszont Romanul igen, ami szinten latin eredetu nyelv, es a romanok a jo indulatura is tumort mondanak es a rosszra is.Sztem a spanyolban is igy van....ziipp írta: Sajnos, a tumour = tumor, azaz rosszindulatú daganat. Műtik is azonnal. Ha kezdeti stádium, akkor jó okkal bizakodhatunk!
Ilúvatar írta:Agyam eldobom. Ilyen nincs.... Ettől a földönfekvő-csukafejes miatt lett májrákja?
Nem hiszem hogy ennyi ido alatt attet keletkezett,rendesen figyelik oket....GYOGYULJ MEG ABIDAL!!!Enjoy írta:Atyaég, ez szörnyű hír...![]()
Reménykedjünk, hogy nem terjedt át más belső szervekre, neadjisten csontvelőre![]()
Szorítok Abiért nagyon, remélem nem nyomja le ez a b...zi rák![]()
Komolyan ezen kell vitatkozni most?Rinku írta:Nem én írtam ki ez az orbitális hülyeséget, hogy reméled, ez kamu... Ezt komolyan gondolod, hogy valaki csak úgy írna ilyet, hogy a nyomorúságos papírfecnijét ezzel adja el?...Rewolution5 írta:szerk.: rinku- valamit benéztél