Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erős a keret, de könnyen lehet, hogy rövid lesz. főleg ha a "szöszi" elhúz.menczel írta:
erős a keret, de könnyen lehet, hogy rövid lesz. főleg ha a "szöszi" elhúz.menczel írta:attól hogy az uefaában pályára lép még játszhat a blben velünk. de mivel aug közepe van silváról tegyetek le. mindegy mert igyis is bivalyerös a csapat, max a mu képes vele egyenrangu ellenfél lenni.
és nagyon ajánlom annak a gusztustalan szöszinek hogy elhuzzon (gudy)
bocsássatok meg hogy ekkora hülyeséget kérdezek de ki az az RMDanka00792 írta:Szerintem ez éppen jó -lenne-. Kell Silva, mert még a végén jön a "Barca szindróma" és a fél csapat lesérül.Drukker írta:Elbizonytalanodtam hogy kell-e nekünk Silva mert sok név kerülne akkor a padra és RM szindróma alakulhat ki:(![]()
![]()
Jobb lesz ez igy.
Benga írta:Hát ez elég logikus mivel utána eléggé nehéz lenne megvenniük...barcafan0911 írta:Most olvastam hogy arsenal még az átigazolási időszak lejárta elött meg akarja venni yaya touret
Szerintem ez éppen jó -lenne-. Kell Silva, mert még a végén jön a "Barca szindróma" és a fél csapat lesérül.Drukker írta:Elbizonytalanodtam hogy kell-e nekünk Silva mert sok név kerülne akkor a padra és RM szindróma alakulhat ki:(![]()
![]()
Hát ez elég logikus mivel utána eléggé nehéz lenne megvenniük...barcafan0911 írta:Most olvastam hogy arsenal még az átigazolási időszak lejárta elött meg akarja venni yaya touret
Joaquin idén nem sokat csinált. Azt is mondhatjuk hogy nagyjából semmit. Én szerintem 7-8 misinél többet nem ér a jelen állapotában, talán ha jövőre jobb szezonja lesz De az nem normális aki most 10nél többet adna érte. Persze hogy Villát és Silvát akarják eladni ha el kell vkit mert értük kapják a legtöbbet...barca99 írta: A kérdés, hogy mennyire kell nekik a pénz. Amíg Silváért és Villáért sorban állnak a klubok és min. 25 millió szerepel az árcédulán, addig Joaquin jó, ha a felét éri.
A kérdés, hogy mennyire kell nekik a pénz. Amíg Silváért és Villáért sorban állnak a klubok és min. 25 millió szerepel az árcédulán, addig Joaquin jó, ha a felét éri.norbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=815172
A Valencia inkább eladja Jouaquint de maradjon Silva és Villa
Eaglebarca írta:Szintén az Elmundo Deportivo honlapján van egy cikk Diego Capelről, aki ideális alternatíva lehetne, ha nem jön össze a Silva ügylet.
Én személy szerint jobban örülnék capelnek mint silvának
A kivásárlási ára "elvileg" 15,6 millió euró, amit persze kedvenc Del Nido elnökünk tuti feljebb srófolna. Én neki is örülnék, Silvához hasonló kvalitásokkal rendelkezik (fiatal, gyors, sokat fejlődhet) és vérbeli balszélső.
A cikk írója szerint lehet, hogy azért nem merült fel eddig a neve (bár Pep első kívánságlistáján szerepelt), mert Pep nagy hangsúlyt helyez a 16-os közeli játékra, Messit is inkább erre ösztönzi. Capel viszont a szélen tudja nagyon jól meghúzni és onnan beadogatni. Hát igen, olyan sok jól fejelő játékosunk azért nincsen. Bár Henry a PL-ben elég jól nyomta fejjel is, de nálunk eddig ebből nem sokat mutatott..
Hála istennek h marad én örülök nekiNastradamus írta:Mondjuk érthető a részükről, mert Joa formán kívül játszik régóta! Én egyre jobban úgy érzem, hogy maradni fog Silva...max majd jövőre!norbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=815172
Mondjuk érthető a részükről, mert Joa formán kívül játszik régóta! Én egyre jobban úgy érzem, hogy maradni fog Silva...max majd jövőre!norbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=815172