szerintem Silva jövetelére egyre kisebb az esély. nem tudom pontosan, hogy lehet-e a selejtezők után újra játékosokat regisztrálni a BL csoportkörében, de ha nem, akkor David már biztosan nem lép pályára tavaszig a BL-ben, és azért a vezetőség nem hiszem, hogy ezt akarja. viszont a Valencia csak megnyerte a Copát, tehát mehetnek az UEFA-kupában, oda viszont ha benevezik, akkor gondolom már semmiképpen se kerülhet a BL-be, ha esetlegesen megvesszük.
egyébként Guddyval mi a helyzet? gondolom az a hír, hogy felbontották a szerződését, kamu volt, viszont ő kb. a 4. számú csatár lenne Samu (hál'Istennek, h marad), Henry és Bojan mögött, aki tavaly azért bizonyított, Guddyval ellentétben. erre viszont nem kéne tartani, ahhoz azért elég sokat keres...
pedig ő egyike volt azon keveseknek az Abramovics előtti Chelsea-ből, akiket kedveltem, jó kis játékos volt, de neki a Premiership fekszik, ez van. épp ezért nagyon bíztam benne, hogy Henke utóda lehet, de beláttam, hogy Henkéből egy van, és ő utánozhatatlan

. szerintem el kéne engedni, ha legalább €5M-t adnak érte...