2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem az nem függ össze, hogy valakivel jóban vannak és hogy az a valaki önző-e a pályán, vagy sem. Én semmi kivetnivalót nem találtam benne. Sok sikert kivánok neki!kulcsar.l írta:Én azt érdekesnek tartom, hogy nem rég még szidta Wengert és Fabregast, most meg kijelenti, hogy ő a legjobb barátja.
Na de mind1...
Remélem gyorsan be tud illeszkedni a csapatba, és itt is joo teljesítményt tud nyújtani.
Legyen igazad Neked is, és a többieknek is, akik bíznak benne. Én egy kicsit félek tőle, hogy sikerül-e elkapnia a fonalat. Enyhén szkeptikus vagyok, de a jó teljesítményt díjazni fogom, minden meccs után. Amennyiben rászolgál. Viszont, ha csalódást okoz, akkor lesz nemulass.ozsimiki írta:Jó lesz a srác,eleinte féltem ettől a transzfertől,de azért elég meggyőző volt Arsenalba,sőt már Stuttgartban is, lehetséges,h itt csúcsosodik ki a pályája. Legyen úgy!
Még nincsenek kiosztva az új mezszámok.messideco írta:Vki nem tudja h hanyas mezszamot kapott?
off, de henry mindent tudlionelmessi19 írta:1. legközelebb alaposan olvasd el, amit írok. most a távoli lövéses dologról beszélek.Varga Tamás írta:Azért azt nehogy már le kelljen írnom, hogy tudjon passzolni. Azt egy kapusnak is tudni kell, meg Puyolnak is. Rendelkezzen Xavi tulajdonságaival, de az ilyen típusú játékosból nem kell 3 a középpályán, mert akkor megette a fene. Az halálos ítélettel érne fel, ha a középpálya Iniesta, Xavi, Hleb felállásban állna fel. Márpedig Ini és Xavi - szvsz - biztos kezdők, alapemberei a Barcelonának. A harmadik helyet a középpályán Yaya Touré vagy Keita fogja betölteni. Feltételezem, a 4-3-3-at fogja preferálni. Ha a 4-4-2-t, akkor esetleg elfér a pályán Hleb.
Kreativitása szvsz elmarad VdV-tól, de még Moutinhótól is.
Az pedig elég szomorú, hogy nem lövünk távolról. A sosem volt a Barca repertoárján kitétel, pedig hibás. Elég megemlíteni Bakero, Koeman, Laudrup, Sztoicskov nevét, akik nem ijedtek meg attól, hogy 16-20 méterről eleresszék a labdát. És az első két idényében Deco sem lacafacázott a 16-os környékéről. Lsd. Villarreal, Espanyol elleni góljait a 2005/06-os idényben.![]()
2. Nemérted, mit mondok. Nyilván minden játékosnak passzolni kell tudni. De Puyol, Eto'o, HENRY!! és még sorolhatnám, egyiküknek sem kell, és nem is tudnak (maximum a legritkább esetben) olyan ütempasszokat osztogatni, mint amilyet egy középpályástól elvárhatunk a Barcelonában.
A hosszú indításokról, és főleg a fordító jellegű keresztlabdákról nem is beszélve.
3. És ha figyeled a nyilatkozatokat Hleb leigazolása óta, nyilvánvalónak kéne lennie, hogy ő azért lett igazolva, hogy a két posztra legyen három emberünk, nagyjából hasonló stílussal és képességekkel. Ahogy eddig is megvolt ez többé kevésbé. De persze a négy kp-s megoldás is benne van, illetve az, hogy Hleb/Iniesta bal 'csatárt' játszik.
Arról sose volt szó, hogy 4-3-3ban a három középsőt játszanák a tkp-ink.
szerk.: majd el feledtem, moutinhonál azért lényegesen, vdv-nél is többet látok Hlebben, és mindenképpen jóval többet is tett már le az asztalra.
Reméljük allandó hozzászóló lesz, mert pont ilyen emberekből kéne több, az ominózus színvonal miatt. De szerencsétlen benéz az igazolások topicba, és infarktust kap.lionelmessi19 írta:Ritka korrekt hozzászólás, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy az első.
VdV-ról nemhiszem, hogy egy nagy csapatban tudna klasszis teljesítményt nyújtani, egyrészt a holland csapatban sem ment neki igazán, másrészt egy csapat, ahol mindenki hasonló képességű, mint Ő(Barca,Real), akkor ott még nehezebb kitűnni.depth írta:Egyelőre. VdV -ben azért én látom azt a pluszt, h ha elkerül egy nagy csapatba, akkor vezéregyéniség lesz. Már most is nagyos ügyes, de nem tud kibontakozni. Szvsz Moutinho meg még nem ez a szint.Benga írta:Tamás tisztelem a véleményedet, de Hleb klasszisokkal jobb, mint VdV vagy Moutinho.
A holland válogatott elég nagy csapat, ott se ment jobban nekidepth írta:Egyelőre. VdV -ben azért én látom azt a pluszt, h ha elkerül egy nagy csapatba, akkor vezéregyéniség lesz. Már most is nagyos ügyes, de nem tud kibontakozni. Szvsz Moutinho meg még nem ez a szint.Benga írta:Tamás tisztelem a véleményedet, de Hleb klasszisokkal jobb, mint VdV vagy Moutinho.
minek beszélünk Van der Vaartról ha még ajánlatot sem tettünk érteBenga írta:Azt próbáltam kifejezni, hogy VdV a Hamburgban sem tudott vezéregyéniséggé, húzőemberré válni ebben az idényben. A holland válogatott beli produkciója pedig...többet vártam tőle. Összességében egy nem túl jó idényt tudhat maga mögött. A Barcának most nem pont ilyen játékosokra van szüksége....Hleb legalább jól játszott. Nem?
1. legközelebb alaposan olvasd el, amit írok. most a távoli lövéses dologról beszélek.Varga Tamás írta:Azért azt nehogy már le kelljen írnom, hogy tudjon passzolni. Azt egy kapusnak is tudni kell, meg Puyolnak is. Rendelkezzen Xavi tulajdonságaival, de az ilyen típusú játékosból nem kell 3 a középpályán, mert akkor megette a fene. Az halálos ítélettel érne fel, ha a középpálya Iniesta, Xavi, Hleb felállásban állna fel. Márpedig Ini és Xavi - szvsz - biztos kezdők, alapemberei a Barcelonának. A harmadik helyet a középpályán Yaya Touré vagy Keita fogja betölteni. Feltételezem, a 4-3-3-at fogja preferálni. Ha a 4-4-2-t, akkor esetleg elfér a pályán Hleb.
Kreativitása szvsz elmarad VdV-tól, de még Moutinhótól is.
Az pedig elég szomorú, hogy nem lövünk távolról. A sosem volt a Barca repertoárján kitétel, pedig hibás. Elég megemlíteni Bakero, Koeman, Laudrup, Sztoicskov nevét, akik nem ijedtek meg attól, hogy 16-20 méterről eleresszék a labdát. És az első két idényében Deco sem lacafacázott a 16-os környékéről. Lsd. Villarreal, Espanyol elleni góljait a 2005/06-os idényben.
Egyelőre. VdV -ben azért én látom azt a pluszt, h ha elkerül egy nagy csapatba, akkor vezéregyéniség lesz. Már most is nagyos ügyes, de nem tud kibontakozni. Szvsz Moutinho meg még nem ez a szint.Benga írta:Tamás tisztelem a véleményedet, de Hleb klasszisokkal jobb, mint VdV vagy Moutinho.