albicelesteX írta:Hivatalos most már hogy a madrid 7-ese elbúcsúzik.Én is búcsúzok tőle,mert nagy ellenfél volt,nagy sportember/ember.Minden helyzetben példásan viselkedett.Köszönöm a Clásico-kat,a versenyhelyzeteket.A legjobbakat kívánom neki.Egy Ikon volt a madrid ikonja.Gracias Raúl González Blanco!Nélküled üresebb lesz a Liga!!!
nekem óriási kedvencem volt Raúl! emléxem éveken keresztül azért drukkoltam, h ő lője a Madrid góljait, viszont azok a gólok ne érjenek pontot (

)
nem tudom elfogadni, h azt a fehér 7-es mezt, ami egybeforrt a nevével egyből odaadják a primadonnának... egyszerűen felfordul a gyomrom, amikor azt kell látnom majd, h a madridi 7-esen nem Raúl neve lesz látható... és Pérez-módra ennek is üzleti okai vannak: a cr7-es márka le van védetve, ahogy tavaly óta a cr9 is, így egyszerre két márkából is bevételt remélnek... Raúlhoz hozzánőtt a 7-es, mint Puyolhoz a 5-ös, Xavihoz a 6-os...
nem azt mondom, h le kellett volna védetni, de az lett volna a min. , h egy ekkora játékos miatt pár évig nem használták volna tiszteletből...
ha nem lett volna Casillas visszapillantós mondókája, akkor őt is ide venném, de így mindössze Raúl az, akire egy rossz szavam se lehet a Real utóbbi másfél évtizedéből!
http://www.youtube.com/watch?v=vUmkN0PvLzQ
Raúl fénykorában olyan passzokra volt képes, amelyekre manapság talán csak Xavi képes... ő több volt góllövő csatárnál, sokkal több...