Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
After flying home from Russia this morning, the first team trained at midday, with Thiago and Adriano joining despite still carrying injuries. Thiago is on the road to recovery after tearing ligaments in his right knee on September 29 against Sevilla.shutterisland írta:mikor láthatjuk már újra ?
nekem kicsit hiányzik az a lezser elegancia, amivel játszik.
mást cáfolható lényeg mi volt benne, már ne haragudj?!shutterisland írta:ha a mozgáskultúrájára és játékstílusára értem, akkor nem túlzás, nekem ronaldinhot idézi, és elég sűrűn.
természetesen nyilván másban még nem lehet őket érdemben összehasonlítani, de a könnyedsége tetszik.
mindegy, kiragadtad a lényeget.
azaz flegmaság?shutterisland írta:mikor láthatjuk már újra ?
nekem kicsit hiányzik az a lezser elegancia, amivel játszik.
Igen, Thiago is éppen olyan könnyedén játszik mintha semmiféle tétje nem lenne az egésznek. És a mozgásuk is nagyon hasonló. Óriási lehetőségek rejlenek a srácban, ha ezeket sikerülne teljesen felszínre hozni, nem lepődnék ha pár év múlva meg lenne a következő aranylabda jelöltünk.shutterisland írta:ezek a zseniális mozdulatok, és hanyag elegancia emlékeztetnek valakire.
igen, rá.