Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Subinho
- Director del Fútbol
ez így van! mindíg azt olvasom: nehéz lesz ez + az a meccs, de miért nekünk???? mi vagyunk jelenleg a világ legjobb csapata!!! féljenek tőlünk az ellenfelek!!! egyszerűen nem tudom magam ebbe belegondolni, mert mindíg a saját csapatomért izgulok, az egyetlenért, de milyen lehet pl. a milan, a cselszi, vagy a real szurkolójának lenni és izgulni azon, hogy JÖN A BARCELONA...
- Charlie
- Öreg Harcos
Sevilla elleni meccstől is féltem, de mondhatni nagy nehézségek nélkül átléptünk rajtuk. Chelsea-ék verhetők, a sajnálatos sérülések miatt is, nőttek is az esélyeink, de ebben a hónapban ők lesznek a legnehezebb ellenfél. Margithék természetesen favoritok otthon, nem lenne meglepetés, ha zakóznánk, bár ahogy elnézem a játékukat, meg hogy a világsztár edzőjük pont a legjobb játékosaikra pikkel, azt mondom, van esélyünk ott is a 3pontra. Hatalmas tett lenne a +9pont. Mondhatni a kötelező megvan a Sevilla legyűrésével, ha a Bl nem jól alakulna, akkor ott van még idő bőven javítani, és a klasszikus az, pedig 2 esélyes. De mindenhol jól állunk, sőt...
Egyelőre az ellenfélnek van oka félni, mint nekünk bárkitől is.
C.
Egyelőre az ellenfélnek van oka félni, mint nekünk bárkitől is.

C.
- Subinho
- Director del Fútbol
igen érdekes helyzet, mert ez a 3 csapat idén mind nagy igéretekkel vágott neki a szezonnak.
a barca 2 bajnoki és egy BL győzelem után most szeretné megvédeni a címeit. eddig elég gyengén muzsikált a gárda, de úgy látszik kijöttek a gödörből...
a cselszi sorozatban nyeri a bajnokságokat, de a bL-ben nem tett le még semmit az asztalra. nem hiába mondták: idén a BL a fontos!!! ezért volt csak 1-0 a reading ellen sztem. de igaz! cole és sheva nincs még eddig formában és cech is megsérült...ráadásul crespo is elment.
a real meg úgy gondolta, idén az ő évük lesz, de eddig nem nagyon megy nekik!!! a nagy nevek megint megvannak, csak a játék nem nagyon!!!
elméletileg nem lehetne gondunk ezekkel a csapatokkal, de erre a meccsre mind a 2 gárda hihetetlenül fel fogja magát szívni. én azt mondtam, h 2-1 ide lehet mind 2 meccs, de még egy 1-1 döntetlen sem rossz...
a barca 2 bajnoki és egy BL győzelem után most szeretné megvédeni a címeit. eddig elég gyengén muzsikált a gárda, de úgy látszik kijöttek a gödörből...
a cselszi sorozatban nyeri a bajnokságokat, de a bL-ben nem tett le még semmit az asztalra. nem hiába mondták: idén a BL a fontos!!! ezért volt csak 1-0 a reading ellen sztem. de igaz! cole és sheva nincs még eddig formában és cech is megsérült...ráadásul crespo is elment.
a real meg úgy gondolta, idén az ő évük lesz, de eddig nem nagyon megy nekik!!! a nagy nevek megint megvannak, csak a játék nem nagyon!!!
elméletileg nem lehetne gondunk ezekkel a csapatokkal, de erre a meccsre mind a 2 gárda hihetetlenül fel fogja magát szívni. én azt mondtam, h 2-1 ide lehet mind 2 meccs, de még egy 1-1 döntetlen sem rossz...
- noname
- Llegenda del Barça
A ruszkik elleni meccs érdekes lehet, de idén ők sincsenek eddig valami nagy formában: egy Readinget azért illett volna jobban megverni, ha már annyira nagyra tartják magukat.Mindenesetre, a tavalyinál sztem gyengébb a cselzi. Elment Gallas, Cole pedig sztem nincs olyan jó, jott Seva, aki szinte egész életében olaszországban játszott és nem fog egykönnyen hozzászokni az angolokhoz, elment Crespo...
Én egy kemény meccsen legalább egygólos győzelmet várok.
Én egy kemény meccsen legalább egygólos győzelmet várok.

A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
Bármennyire is bízom a csapatban, hiszen nagyszerű formában vagyunk (végre), és Ronaldinho is a régi, de megmondom őszintén, hogy azért picit féltem a csapatot, és nem mertem volna a legszebb álmaimban sem remélni, hogy ezt a hetet 9 ponttal ugorjuk majd át, mert azért az elég durva lenne, de legalábbis káprázatos bravúr!!! Most kezdek eléggé hinni benne, hiszen 3 pont már a zsebben, a vasárnap eléggé sanszos, itt még csak a Chelsea kavarhat be, bár Chech nélkül (akinek ez úton is mihamarabbi gyógyulást kívánok!), és némi formai hanyatlás mellett ők is verhetők, simán! Meglátjuk...
"Més Cuen un Club"
- noname
- Llegenda del Barça
Most végre kezd formába lendülni a csapat.Soha jobbkor!
A madrid ellen egy sima győzelmet várok, figyelembe véve h a madridnál most bajok vannak a sérülésekkel és kb. 3-4 év óta nincsenek formában.

A madrid ellen egy sima győzelmet várok, figyelembe véve h a madridnál most bajok vannak a sérülésekkel és kb. 3-4 év óta nincsenek formában.

A Fifa egy szégyen
- Subinho
- Director del Fútbol
jaja, nem nagyon volt formában a csapat és eto'o is megsérült, de ha megtartjuk ezt a formát, akkor 1 esélyes lesz a 2 rangadó!!!
a cselzivel szoros 2-1 ide, a margóval hasonló mód, de az könnyebben...
én úgy módosítanám: HA MÁR VÉGRE SIKERÜLT FORMÁBA JÖNNI ÉS MEG IS TARTJÁK EZT A SRÁCOK, AKKOR NINCS SENKITŐL FÉLNI VALÓNK!!!
még a Getafe-től sem!!!

a cselzivel szoros 2-1 ide, a margóval hasonló mód, de az könnyebben...
én úgy módosítanám: HA MÁR VÉGRE SIKERÜLT FORMÁBA JÖNNI ÉS MEG IS TARTJÁK EZT A SRÁCOK, AKKOR NINCS SENKITŐL FÉLNI VALÓNK!!!
még a Getafe-től sem!!!

-
- Llegenda del Barça
minden elismerésem azoké a csatornáké, akik nem tudtak megegyezni a közvetítésről! nem probléma, h egy ilyen dögunalmas meccset 91ezren láttak élőben a világon
a játék nagyon jó, a gólok szépek voltak. pláne messié volt "gyönge"! szeretem látni, amikor egymásnak szaladnak a fehérmezes hátvédek a gyerek mögött és fingjuk sincs, h hol a labda. persze aztán megtalálják, a hálóban. remélem, a hétvégén is így fognak járni a hasonló színű kollégáik.
azért a sev gólja sem volt csúnya.

a játék nagyon jó, a gólok szépek voltak. pláne messié volt "gyönge"! szeretem látni, amikor egymásnak szaladnak a fehérmezes hátvédek a gyerek mögött és fingjuk sincs, h hol a labda. persze aztán megtalálják, a hálóban. remélem, a hétvégén is így fognak járni a hasonló színű kollégáik.
azért a sev gólja sem volt csúnya.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Megvan a 3 pont,megérdemelten a tizenegyes jogos volt a szabadrúgás hatalmas volt de Messi gólja sem volt utolsó.Viszont ami még a győzelenél is fontosabb,a vezérünk újra formában lendült ami nagy segítség lesz a következő emccsekre.A védelünk is jó volt és a Chelsea ellen már reményeink szerint ott lesz.
A bajnokságban eddig mivagyunk az egyetlen olyan csapat amelyik veretlen és eddig álomkezdéssel 6 meccsen 16 pontot szereztünk!
Visca el Barça!Visca Catalonia!
A bajnokságban eddig mivagyunk az egyetlen olyan csapat amelyik veretlen és eddig álomkezdéssel 6 meccsen 16 pontot szereztünk!
Visca el Barça!Visca Catalonia!
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Tök jó hogy nyertünk 3-1-re,és már 3 ponttal vezetjük a bajnokságot!!!Kár hogy nem láthattuk a meccset!Csak így a reklám és a cselszkij ellen is!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Valaki legyen oly szíves és mondja meg annak a barca oldalnak a címét ahol fent vannak a gólok... tudjátok, így szépen sorban egymás alá vannak írva a meccsek, és melléjük pedig a gólok belinkelve...
múltkor betettem a kedvencek közé, de vmi gyökér kitörölte
múltkor betettem a kedvencek közé, de vmi gyökér kitörölte

arriva arriva andele andeleee!!!
speedee gonzalez MESSI & Ronaldinho
visca el barca
gyönyörü lehetett!!
azt hiszem kedden 18-tol a sportklub a BARCATV-n adja malyd a meccset de nem biztos!!
FELÉBREDT AZ OROSZLÁN!!
speedee gonzalez MESSI & Ronaldinho

visca el barca
gyönyörü lehetett!!
azt hiszem kedden 18-tol a sportklub a BARCATV-n adja malyd a meccset de nem biztos!!

FELÉBREDT AZ OROSZLÁN!!
VISCA EL BARCA
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
El sem hiszem,hogy nyertünk..Ronaldinho az olvasottak alapján ismét a régi volt és Messi is betalált..Nagyon zsír!
A közvetítést meg köszi,a gólok videóit meg várom!
FoRcA BaRcA!
A közvetítést meg köszi,a gólok videóit meg várom!
FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Majd holnap adok linket.gPROject írta:Messssi! Na végre, megnyugodhatok.![]()
Kár, hogy ezeket a gólokat -valószínű- sosem látjuk.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na vaze ma jól fogunk aludni

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na Srácok! Ki kellett várni,és lám,Ronnie ismét nagyot játszik,és van 1 olyan érzésem,h nem fogja abbahagyni a köv meccseken sem
Szép volt Fiúk!
Szép volt BARCA!!!

Szép volt Fiúk!
Szép volt BARCA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.