Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem pont ebben a topicban,vagy az Offban én is leírtam ezeket az adatokatbarca99 írta:Mivel ma egy kicsit unalmasra sikeredett a napom, utánnanéztem vminek. 4300 körül van a regisztrált felhasználók száma, ebból 1260 az, akinek már legalább 1 hsz-e van. Sajnos tényleg az van, hogy vagyunk egy páran, akik rendszeresen írogatnak, de új emberek alig vannak. Tehát kedves újak, járjátok be ti is a "rögös" utat, a Barca C-től kezdve...![]()
Én sajnos nem leszek a szavazásbanSharkinho írta:Ok Game, én rád szavazok![]()
![]()
Egy szavazás az Offtopicban vagy az Üzenetek mindenkinek topicban?Perrero írta:asszongya h ha megkérdeznénk azt aki a forumon számit akkor nekem kéne lelépnem innen a forumrol, nem pedig neki
CSAK ISMÉTELNI TUDOM ÖNMAGAMAT...elprat írta:Kedves Lionel 19,sztem nem csak én, sokan így lehetünk ezzel:
megkérlek tedd már fel magad a portrék topicba ,annyira kíváncsi lennék rád...
Rendesen osztasz akit csak érsz,remélem arccal is vállalod![]()
![]()
![]()
Köszi
Menjetek mindketten Isten hírével...Perrero írta:érzelmes privátozgatásunk alatt lionel19el felmerült 1 kérdés... szeretném végre lezárni ezt a f.sságot... asszongya h ha megkérdeznénk azt aki a forumon számit akkor nekem kéne lelépnem innen a forumrol, nem pedig neki -megkaphatná az Eurobarca Mártírja- rangot...
szal k.rvára elegem van már a privizgetésből, szal várom, várjuk a véleményeket![]()
![]()
téged megint ki kérdezett, nem kell minden alkalommal provokálni nem kell gyökérnek lenni, nézz magadba inkább leszek gyerek mint ennyre hülye mint tePerrero írta:pápá, csak Vitot tudnám idézni... ha felnőssz gyere visszalionel19 írta:Egy pár napra elfogok tünni a fórumról, ne is várjatok. Elegem van már abból hogy nem lehet véleményem mert már jönnek a csöppet sem elfogul modik és bannal fenyegetnek.. akik meg rendesen fórumoznának azoknak nem lehet véleményük.. nah mind1 ezt nem irom mert megint megtalálnak a modik... csak gondoltam szólok ne is keressetek a héten tuti nem leszek...
hamár nála tartunk, Vitonak jobbulást
addig is próbálj meg a saját házad előtt is sepregetni.lionel19 írta:Egy pár napra elfogok tünni a fórumról, ne is várjatok. Elegem van már abból hogy nem lehet véleményem mert már jönnek a csöppet sem elfogul modik és bannal fenyegetnek.. akik meg rendesen fórumoznának azoknak nem lehet véleményük.. nah mind1 ezt nem irom mert megint megtalálnak a modik... csak gondoltam szólok ne is keressetek a héten tuti nem leszek...