Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perreronak üzenem, hogy utólag is gratulálok a "fordulóhoz"Perrero írta:mivel ez üzenetek mindenkinek topik, ezért minden vitonak és antiimperialistának üzenem, h kaptak 1 privit
Ha már Kordánál tartunk. Viktor elmehetne közvetíteniozsimiki írta:Oké! Annyira nem fontos,csak Game szerint Te is játszod Korda Gyúri bá sportját,és épp játszottam,gondoltam megkérdem![]()
U.i.: az is benne volt,hogy elnyerjek kisebb zsét Tőled,amit a saját piádra fizettem volna ki![]()
Oké! Annyira nem fontos,csak Game szerint Te is játszod Korda Gyúri bá sportját,és épp játszottam,gondoltam megkérdemPerrero írta:ozsimiki írta:Perrero!
Póker: hol szoktál jáccani? Jelenleg nyomom sportingbet pókerprogiján a Magyar 400as free-t,1000en kezdtünk, most 30an vagyunk már csak![]()
Szóval kedvenc termed? Mekkora tétenstb...
szólok majd Csöppynek h irjon, én csak szökőévente jáccok, ő a függő
Neked más függőségeid vannakPerrero írta:
szólok majd Csöppynek h irjon, én csak szökőévente jáccok, ő a függő
Sir John Willard, a kitűnő archeológus, a nemzetközi egyiptomi ásatás vezetője holtan esik össze, amikor Menherra fáraó sírkamráját felnyitják.Perrero írta:John Willard, tud meg ki használta ezt a nevet...
Csak egy egészpicitozsimiki írta: Hm.....be vagy rúgva![]()
![]()
![]()
![]()
Végülis szülinap van....
Amúgy örülök,hogy így látod,Tisztelet mindenképp kijár,mégha mostanában nincs is,vagy nincsenek is a toppon
Hm.....be vagy rúgvalionelmessi19 írta:Miki! Köszönöm Neked is! És bár alapvetően nem szeretem, amit mostanában a pályán nyújtanak, azért Gyula esetében soha nem fogom lefelejteni azt, h mit tett értünk (említve csak pl a Milan elleni bombagólt) , illetve Gudjohnsenben is mindig tisztelni fogom azt a hajtást, akaraterőt, amivel hozzánk jött, és ami egyre jobban tükröződik egyébként a játékán, bár egyre kevesebbet lép pályára!ozsimiki írta:Isten Éltessen Lio![]()
![]()
Számodra Gyula & Guddy mentes Barcás éveket kívánok![]()
![]()
![]()
![]()
Miki! Köszönöm Neked is! És bár alapvetően nem szeretem, amit mostanában a pályán nyújtanak, azért Gyula esetében soha nem fogom lefelejteni azt, h mit tett értünk (említve csak pl a Milan elleni bombagólt) , illetve Gudjohnsenben is mindig tisztelni fogom azt a hajtást, akaraterőt, amivel hozzánk jött, és ami egyre jobban tükröződik egyébként a játékán, bár egyre kevesebbet lép pályára!ozsimiki írta:Isten Éltessen Lio![]()
![]()
Számodra Gyula & Guddy mentes Barcás éveket kívánok![]()
![]()
![]()
![]()
Hát igen. Sokat szoktam harcolni a kisebbségben lévők jogaiért. Ezért foglalkozok annyit CsongorralVito írta:
Van egy álmom. Van egy álmom: egy napon minden völgy fölemelkedik, minden hegy és halom lesüllyed, az egyenetlen egyenessé lesz és a dombvidék síksággá! Mert megjelenik az Úr dicsősége, látni fogja minden ember. Ez a mi reménységünk. Ezzel a hittel térek vissza Délre. "
Balint Luther King