Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig még hasznára tudna válni a csapatnak. Nyilván nem lenne kezdő játékos, de sokat tanulhatnának tőle a fiatalok és csereként 20-30 percet még simán bírna, és ha nagyon kell egy egész meccset is.LPKeke írta:Juninho, nem illik ide, nincs már olyan korban és szerintem csak a szabadrúgásaival tűnt ki a Lyonból, szabadot meg sokan tudnak lőni nálunk.TheBlade írta:
Összefoglalva a keret (zárójelben a cserék)
Kapusok: Valdes (Pinto, Oier)
Védők: Alves – Puyol – Marquez – Abidal (Saltor, Milito, Piqué, Henrique, Sylvinho/Cáceres)
Középpályások: Xavi – Iniesta – Touré (Juninho, Busquets, Keita, Hleb)
Támadók: Messi – Eto’o – Henry (Silva, Bojan, Pedro)
Juninho, nem illik ide, nincs már olyan korban és szerintem csak a szabadrúgásaival tűnt ki a Lyonból, szabadot meg sokan tudnak lőni nálunk.TheBlade írta:
Összefoglalva a keret (zárójelben a cserék)
Kapusok: Valdes (Pinto, Oier)
Védők: Alves – Puyol – Marquez – Abidal (Saltor, Milito, Piqué, Henrique, Sylvinho/Cáceres)
Középpályások: Xavi – Iniesta – Touré (Juninho, Busquets, Keita, Hleb)
Támadók: Messi – Eto’o – Henry (Silva, Bojan, Pedro)
Gudinak már nincs mit bizonyítania és ő is több lehetőséget akar magának, Hlebnek én is adnék esélyt, az "óreg" meg szerintem levezet még néhány évet máshol, tavaly is a Celtic érdeklődött iránta.szbalint88 írta:
Etoo maradjon, Silva 2. opciónak tökéletes, Gudji el, Hlebnek esélyt kell még adni, bal védő tényleg nehéz tészta, Abidal maradjon, az öreg sztem visszavonul (én a helyében biztos most tenném meg), ide kell vmi nagy megérzés, mint Toure-nál volt
Etoo maradjon, Silva 2. opciónak tökéletes, Gudji el, Hlebnek esélyt kell még adni, bal védő tényleg nehéz tészta, Abidal maradjon, az öreg sztem visszavonul (én a helyében biztos most tenném meg), ide kell vmi nagy megérzés, mint Toure-nál voltLPKeke írta:Megindult bennem az ihlet,leírom.
Samu: az lenne a legjobb megoldás, ha plusz 2-3 évet hozzácsapnánk a szerződéséhez. Így maradna, ha mégis el kéne adni, formahanyatlás, sérülés, stb, akkor biztosítva lenne hogy pénzt kapunk érte. Azért sem szabad eladni,mert szerintem Ibrának is kell majd egy kis idő mint Henrynak és ezt nem kockáztathatjuk, plusz még ott van Bojan aki csak fejlődik és előbb-utóbb ott kopogtat az ajtón kezdőként.
Rybery: sokoldalú bla-bla-bla...szóval kellene, de van más lehetőség is: Silva. csodálom h senki sem hozta még fel. Tavaly állítólag közel kerültünk hozzá, most miért nem lehetne? Nagyon beütött a pénzügyi válság a Valenciánál (abbahagyták a stadionépítést, el kell adni játékosokat hogy tudjanak működni). könnyebb lenne őt megszerezni mint a franciát és nem lenne túl nagy gond a beilleszkedéssel sem. Sajnos így szerintem Henry szenvedné el a mellőzést, de hosszú a szezon és ő is már túl van a csúcson és különbenis, nincs olyan oladlunk mint a jobb és nagyon egyoldalúak lettünk az elmúlt egy évben és taktikai szempontból jó lenne ott az új játékos.
A középpályára is kell vérfrissítés, Gudjózsi nem marad az biztos, oda kell egy támadó szellemű kp és itt szerintem Gai Assulin is képbe kerülhet és annyi meccsen szóhoz tud majd jutni mint Gudi.
Védelem: középső védő nem kell, igaz Cacerestől többet vártam és lehet el kéne küldeni kölcsönbe, Henrique-t meg bevetni. Saltor jöjjön cserének, balra meg nem tudom mi legyen. 2 opció: silvinho el, abidal marad és vkit, mondjuk lahmot tudnám csak elképzelni ide. Vagy abidal el és silvi marad,csak ezzel az a gond hogy ő is öregszik és max 1 évig tudnám elképzelni és ő a támadásokban jó és nem a védekezésben, ezért jobb lenne ha abidal maradna, bár kétségeim vannak a képességeivel kapcsolatban, mert ebben a szezonban semmit nem csinál igazán.
Kapus: Valdes bizonyított, annak ellenére hogy tudjuk milyen lepkékre képes, Pinto bevált, Jorquera nagyon nem érzi szerintem jól magát 3.-ként, el kéne engedni.
szerintem ennyi elég is lenne, igaz ott ez a keirrison gyerek, de egy összefoglalóból ne induljunk ki.
milan ,mu,real,chelsea,pool,barca...currahee írta:és ki ez az 5-6 szuperklub??? és mégis milyen játékosmozgást jósolsz??tudomka958 írta:vegyük észre:europában kezd kialakulni 5-6 szuperklub amelyik felszívja az igazi sztárokat! ez sokba kerül,de sokat is hoz...
nem maradhatunk ki a sorból!
erre kiváncsi vagyok....
na meg szted mégis melyik a világ legjobb csapat?? itt nincsenek sztárok??
mert ha nem is volt sok az, akkor most már ez az idény után egyre több van a Barca keretében!!!
Ribery igenis kell,mert ő a középpályára és a támadószekcióba is beleillene, sokoldalú és stílusos...az már más kérdés hogy tavaly Hlebre is ezt mondtuk többen. Torresről meg ne álmodjunk, most írt alá hosszabbítást.zeus021 írta:Végre egy jó hír...
Remélem nemcsak a spanyol sajtó agyszüleménye, hogy Pep mindenáron meg akarja szerezni Riberyt. Sztem ez hatalmas igazolás lenne és talán nem is kéne, már más a keretbe. Bár, de mégis egy szélső hátvéd cserének.
Eto'o távozása esetén (ami remélem nem következik be) meg csak annyit, hogy én nem próbálkoznék ibrahimovic-csal, hanem inkább Fernando Torrest próbálnám visszacsábítani spanyol honba, bocsánat katalán honba. Ő sem kerülne drágábba mint az előbb említett ibra és sztem ő még bele is illene a barca filozófiájába.
azért nem panaszkodhatunk a keretre. A középpálya és a csatársor sztem a világon a legjobb és még pár évig így is marad. Csatlakozom az előttem szólókhoz és sztem is csak a védelem széleit kéne megerősíteni, mármint oda kellenének kiegészítő emberek.tudomka958 írta:
mert akkor nem rúgunk labdába!
ezen a nyáron szinte minden sztár klubot fog váltani(kivéve a mieinket) ha ebből nem profitálunk ,úgy hogy bl-győztesek vagyunk akkor 2-3 évig nem lesz könnyű erősíteni!
azt azért ne magyarázzuk már be magunknak,hogy minden poszton a legjobbak játszanak...
hmm... hát azt kell h mondjam h nem sokat értessz ehhez az egészhez...tudomka958 írta:mert akkor nem rúgunk labdába!
ezen a nyáron szinte minden sztár klubot fog váltani(kivéve a mieinket) ha ebből nem profitálunk ,úgy hogy bl-győztesek vagyunk akkor 2-3 évig nem lesz könnyű erősíteni!
azt azért ne magyarázzuk már be magunknak,hogy minden poszton a legjobbak játszanak...
mert akkor nem rúgunk labdába!currahee írta:ezt nem értem h mért írtad.... én nem hiszem h elmegy ibra az interből de ha fog akkor a madrid lesz szvsz.tudomka958 írta:akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majd
fognia az el classicon...
ébresztő,ha jövőre nem akarunk keseregni!!!
ébresztő....??? mégis mért? te lecserélnéd Eto't ibrára???
minek a svéd ha samu marad?
másik dolog h ha nézted az idényben a meccseket v csak tudod az eredményeket akkor mégis mért kéne a te gondolataid szerint átvariálni a keretet....
egy két kiegészítő ember kell meg egy balszélső és csákó!!
és ki ez az 5-6 szuperklub??? és mégis milyen játékosmozgást jósolsz??tudomka958 írta:vegyük észre:europában kezd kialakulni 5-6 szuperklub amelyik felszívja az igazi sztárokat! ez sokba kerül,de sokat is hoz...
nem maradhatunk ki a sorból!
ezt nem értem h mért írtad.... én nem hiszem h elmegy ibra az interből de ha fog akkor a madrid lesz szvsz.tudomka958 írta:akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majd
fognia az el classicon...
ébresztő,ha jövőre nem akarunk keseregni!!!
akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majdcurrahee írta:az Eto'o-s dolgot nem tom elhinni. mármint h nem kéne Samu Pepnek. az vmi kamu lehet csak h bszogassák megint szegény kamerunit....
jah és ehhez hozzácsatolva v ebből következve mivel Samu marad Ibra nem jön!!!
és nincs miről beszélni!! Ibra ha elmegy az interből akkor tuti a madridba fog menni.
amugyis Ibra nevét vki itt hozhatta fel mint érkező Eto'o helyére... ennek az egész dolognak egy cseppnyi valóságtartalma nincsen!!
De minek?????Ha Eto'o elmegy akk igen,de ha nem akk sztem menjen ahova akar,csak ne a Barcába.....tudomka958 írta:a zseni és az őrült csak egy határvonal...bandihawk írta:Ibrahimovich? Hogy őszinte legyek nem szívesen látnám Barca mezben. Nem azért mert nem jó játékos, mert valóban jó. De szerintem ő az a játékos aki belülről rombolná a barcát. Nem szándékosan, de ő egy pökhendi, beképzelt, hisztis játékos, aki az etikai kódexet csak hallásból ismeri. A játékosok most a nyugalmat hozták föl elsősorban a siker főszereplőjének. Ibrával ez megszűnne. Gondoljunk csak arra, hogy hisztizett, amikor Mourinho nem cserélte le. Ez nem a barca filozofiája.
de erre a zsenire szükségünk lenne!
sztem ő nem őrült, inkább egy beképzelt b_nkó, már elnézést. Ide most nem ilyen mentalitású emberek kellenek. Egyébként maximálisan elismerem a képességeit, a posztján szinte egyedülálló, de akkor se. Halkan megjegyzem még, hogy spanyolhonban nem feltétlenül marad ennyiszer néma a bíró sípja ha vki ennyit könyököl...tudomka958 írta:a zseni és az őrült csak egy határvonal...bandihawk írta:Ibrahimovich? Hogy őszinte legyek nem szívesen látnám Barca mezben. Nem azért mert nem jó játékos, mert valóban jó. De szerintem ő az a játékos aki belülről rombolná a barcát. Nem szándékosan, de ő egy pökhendi, beképzelt, hisztis játékos, aki az etikai kódexet csak hallásból ismeri. A játékosok most a nyugalmat hozták föl elsősorban a siker főszereplőjének. Ibrával ez megszűnne. Gondoljunk csak arra, hogy hisztizett, amikor Mourinho nem cserélte le. Ez nem a barca filozofiája.
de erre a zsenire szükségünk lenne!