Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.03. 07:40:28

Sose volt az a hűde marha nagy játékos Juninho. Inkább a szabijai tették híressé, mint munkabírása, technikája, ereje.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
TheBlade
Barça C

2009.06.03. 01:25:35

LPKeke írta:
TheBlade írta:
Összefoglalva a keret (zárójelben a cserék)
Kapusok: Valdes (Pinto, Oier)
Védők: Alves – Puyol – Marquez – Abidal (Saltor, Milito, Piqué, Henrique, Sylvinho/Cáceres)
Középpályások: Xavi – Iniesta – Touré (Juninho, Busquets, Keita, Hleb)
Támadók: Messi – Eto’o – Henry (Silva, Bojan, Pedro)
Juninho, nem illik ide, nincs már olyan korban és szerintem csak a szabadrúgásaival tűnt ki a Lyonból, szabadot meg sokan tudnak lőni nálunk.
Szerintem pedig még hasznára tudna válni a csapatnak. Nyilván nem lenne kezdő játékos, de sokat tanulhatnának tőle a fiatalok és csereként 20-30 percet még simán bírna, és ha nagyon kell egy egész meccset is.

Nem értek veled egyet, ugyanis ha valaki hét francia bajnoki címet nyer zsinórban úgy, hogy végig ő a kezdő irányító (és a végén a csapatkapitány is), akkor az nem csak a szabadrúgásokhoz ért...
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.03. 01:06:41

TheBlade írta:
Védők: Alves – Puyol – Marquez – Abidal (Saltor, Milito, Piqué, Henrique, Sylvinho/Cáceres)
Juninho, nem illik ide, nincs már olyan korban és szerintem csak a szabadrúgásaival tűnt ki a Lyonból, szabadot meg sokan tudnak lőni nálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LPKeke 2009.06.03. 01:08:11-kor.
TheBlade
Barça C

2009.06.03. 01:01:21

Tudom, hogy ez nem az álmodozás helye, úgyhogy meg is próbálok a földön maradni…

Kezdjük a lehetséges távozókkal:
- Gudjohnsen: ő akar elmenni, amit meg is lehet érteni (nem fekszik neki annyira a spanyol foci, többet akar játszani) – el kellene engedni
- Jorquera: felesleges 3 kapus és az utóbbi Pinto jól és megbízhatóan teljesített, én inkább őt tartanám meg. És abban is van valami, amit valaki már említett: Albert megérdemli, hogy rendszeresen védjen
- Sylvinho/Cáceres: én a brazilt tartanám meg még egy évig és Cácerest küldeném kölcsönbe (kéne neki egy kis önbizalom), de ha Sylvinho távozni akar, akkor tiszteletben kell tartani a döntését

Folytassuk a maradókkal:

- Eto’o: szerintem meg kellene tartani és ő sem akar elmenni, hiszen belátta, hogy nem nagyon van hová: a Milan Adebayorra hajt, az Mourinho Ibrahimovicsot akarja megtartani, az angol foci nem igazán fekszik Eto’o-nak (függetlenül a döntőben lőtt góljától, az MU és a Chelsea ellen sem nagyon villogott), a Real-t pedig utálja – nincs más csapat, ami meg tudná fizetni és megfelel a minőségi elvárásainak (Man City…)
- Hleb: túl drága volt, hogy ne adjunk neki még egy esélyt. Jó kis játékos, de sokat volt sérült és így keveset játszott. Jövőre csak jobb lehet…
- Marquez: szerintem még mindig nagyon jó a posztján, szükség is van rá úgy, ahogy idén teljesített. Ezen felül, ha Touré és Keita elmegy az Afrika-kupára, akkor ő is képes szűrőt játszani

És az érkezők:

- Henrique: kölcsönből vissza; én megpróbálnék balhátvédet faragni belőle, állítólag már idén is játszott ezen a poszton a Leverkusenben és így Sylvinho esetleges távozásával (ekkor Cáceresnek maradnia kellene) is lenne Abidal-nak alternatívája, sőt, hosszabb távon akár át is vehetné a posztot, amit nem bánnék…
- Saltor: szerintem jó ötlet lenne leigazolni őt: ingyen van és elfogadja, hogy csere, és ha egyáltalán felmerül a neve, akkor már nem lehet annyira kutyaütő…
- Silva: én inkább rá szavaznék, mint Ribery-re: több helyen bevethető, sok emberrel a ismerik egymást válogatottból, jobban viselné, ha csak csereként állna be, olcsóbb és egyszerűbb a megvétele… igaz, hogy sérülékeny, de a Messi – Henry – Eto’o – Silva – Bojan ötösből 3 csak egészséges lesz már (és akkor még ott van Pedro és Iniesta is…)
- Juninho: ez az én „álmom”, de elég sok érv szól mellette: ingyen megszerezhető, nagyon tapasztalt, technikailag képzett, képes lenne helyettesíteni akár Xavit is (heti egy meccset még simán tud játszani), „életveszélyes” minden szabadrúgása, és nagyon küzdene, mivel ez az utolsó esélye, hogy nemzetközi szinten is alkosson valamit…

Ez összesen 25 fő (+ a B csapat tehetségei), minden posztra két ember és az egész nem kerülne többe, mint 25 millió euró…
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.03. 01:00:41

szbalint88 írta:
Etoo maradjon, Silva 2. opciónak tökéletes, Gudji el, Hlebnek esélyt kell még adni, bal védő tényleg nehéz tészta, Abidal maradjon, az öreg sztem visszavonul (én a helyében biztos most tenném meg), ide kell vmi nagy megérzés, mint Toure-nál volt
Gudinak már nincs mit bizonyítania és ő is több lehetőséget akar magának, Hlebnek én is adnék esélyt, az "óreg" meg szerintem levezet még néhány évet máshol, tavaly is a Celtic érdeklődött iránta.
szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.03. 00:54:05

LPKeke írta:Megindult bennem az ihlet,leírom.
Samu: az lenne a legjobb megoldás, ha plusz 2-3 évet hozzácsapnánk a szerződéséhez. Így maradna, ha mégis el kéne adni, formahanyatlás, sérülés, stb, akkor biztosítva lenne hogy pénzt kapunk érte. Azért sem szabad eladni,mert szerintem Ibrának is kell majd egy kis idő mint Henrynak és ezt nem kockáztathatjuk, plusz még ott van Bojan aki csak fejlődik és előbb-utóbb ott kopogtat az ajtón kezdőként.
Rybery: sokoldalú bla-bla-bla...szóval kellene, de van más lehetőség is: Silva. csodálom h senki sem hozta még fel. Tavaly állítólag közel kerültünk hozzá, most miért nem lehetne? Nagyon beütött a pénzügyi válság a Valenciánál (abbahagyták a stadionépítést, el kell adni játékosokat hogy tudjanak működni). könnyebb lenne őt megszerezni mint a franciát és nem lenne túl nagy gond a beilleszkedéssel sem. Sajnos így szerintem Henry szenvedné el a mellőzést, de hosszú a szezon és ő is már túl van a csúcson és különbenis, nincs olyan oladlunk mint a jobb és nagyon egyoldalúak lettünk az elmúlt egy évben és taktikai szempontból jó lenne ott az új játékos.
A középpályára is kell vérfrissítés, Gudjózsi nem marad az biztos, oda kell egy támadó szellemű kp és itt szerintem Gai Assulin is képbe kerülhet és annyi meccsen szóhoz tud majd jutni mint Gudi.
Védelem: középső védő nem kell, igaz Cacerestől többet vártam és lehet el kéne küldeni kölcsönbe, Henrique-t meg bevetni. Saltor jöjjön cserének, balra meg nem tudom mi legyen. 2 opció: silvinho el, abidal marad és vkit, mondjuk lahmot tudnám csak elképzelni ide. Vagy abidal el és silvi marad,csak ezzel az a gond hogy ő is öregszik és max 1 évig tudnám elképzelni és ő a támadásokban jó és nem a védekezésben, ezért jobb lenne ha abidal maradna, bár kétségeim vannak a képességeivel kapcsolatban, mert ebben a szezonban semmit nem csinál igazán.
Kapus: Valdes bizonyított, annak ellenére hogy tudjuk milyen lepkékre képes, Pinto bevált, Jorquera nagyon nem érzi szerintem jól magát 3.-ként, el kéne engedni.
szerintem ennyi elég is lenne, igaz ott ez a keirrison gyerek, de egy összefoglalóból ne induljunk ki.
Etoo maradjon, Silva 2. opciónak tökéletes, Gudji el, Hlebnek esélyt kell még adni, bal védő tényleg nehéz tészta, Abidal maradjon, az öreg sztem visszavonul (én a helyében biztos most tenném meg), ide kell vmi nagy megérzés, mint Toure-nál volt
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.03. 00:45:12

Megindult bennem az ihlet,leírom.
Samu: az lenne a legjobb megoldás, ha plusz 2-3 évet hozzácsapnánk a szerződéséhez. Így maradna, ha mégis el kéne adni, formahanyatlás, sérülés, stb, akkor biztosítva lenne hogy pénzt kapunk érte. Azért sem szabad eladni,mert szerintem Ibrának is kell majd egy kis idő mint Henrynak és ezt nem kockáztathatjuk, plusz még ott van Bojan aki csak fejlődik és előbb-utóbb ott kopogtat az ajtón kezdőként.
Rybery: sokoldalú bla-bla-bla...szóval kellene, de van más lehetőség is: Silva. csodálom h senki sem hozta még fel. Tavaly állítólag közel kerültünk hozzá, most miért nem lehetne? Nagyon beütött a pénzügyi válság a Valenciánál (abbahagyták a stadionépítést, el kell adni játékosokat hogy tudjanak működni). könnyebb lenne őt megszerezni mint a franciát és nem lenne túl nagy gond a beilleszkedéssel sem. Sajnos így szerintem Henry szenvedné el a mellőzést, de hosszú a szezon és ő is már túl van a csúcson és különbenis, nincs olyan oladlunk mint a jobb és nagyon egyoldalúak lettünk az elmúlt egy évben és taktikai szempontból jó lenne ott az új játékos.
A középpályára is kell vérfrissítés, Gudjózsi nem marad az biztos, oda kell egy támadó szellemű kp és itt szerintem Gai Assulin is képbe kerülhet és annyi meccsen szóhoz tud majd jutni mint Gudi.
Védelem: középső védő nem kell, igaz Cacerestől többet vártam és lehet el kéne küldeni kölcsönbe, Henrique-t meg bevetni. Saltor jöjjön cserének, balra meg nem tudom mi legyen. 2 opció: silvinho el, abidal marad és vkit, mondjuk lahmot tudnám csak elképzelni ide. Vagy abidal el és silvi marad,csak ezzel az a gond hogy ő is öregszik és max 1 évig tudnám elképzelni és ő a támadásokban jó és nem a védekezésben, ezért jobb lenne ha abidal maradna, bár kétségeim vannak a képességeivel kapcsolatban, mert ebben a szezonban semmit nem csinál igazán.
Kapus: Valdes bizonyított, annak ellenére hogy tudjuk milyen lepkékre képes, Pinto bevált, Jorquera nagyon nem érzi szerintem jól magát 3.-ként, el kéne engedni.
szerintem ennyi elég is lenne, igaz ott ez a keirrison gyerek, de egy összefoglalóból ne induljunk ki.
Zolinho1
Barça B

2009.06.03. 00:37:35

Nem nagyon kell ide komolyabb igazolás! Nagyon jó az utánpótlásnevelés ezt már láthattuk eddig is. Rengeteg tehetséges fiatal játszik egyre magasabb szinten. Biztos hogy a következő szezonra már egy-két ember a nagy csapat keretének tagja lesz. Jeffren , Abraham, Muniesa
Ők lesznek a mi nagy sztárjaink akikért majd röpködnek a több milliós ajánlatok...
FC Barcelona Campions Del Mon
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.03. 00:12:50

currahee írta:
tudomka958 írta:vegyük észre:europában kezd kialakulni 5-6 szuperklub amelyik felszívja az igazi sztárokat! ez sokba kerül,de sokat is hoz...
nem maradhatunk ki a sorból!
és ki ez az 5-6 szuperklub??? és mégis milyen játékosmozgást jósolsz??
erre kiváncsi vagyok....
na meg szted mégis melyik a világ legjobb csapat?? itt nincsenek sztárok??
mert ha nem is volt sok az, akkor most már ez az idény után egyre több van a Barca keretében!!!
milan ,mu,real,chelsea,pool,barca...
a világ legjobb csapata a miénk MOST...
de ha a többiek pénzt nem sajnálva erősítenek ezt nem tudjuk megtartani...
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.03. 00:12:30

zeus021 írta:Végre egy jó hír...
Remélem nemcsak a spanyol sajtó agyszüleménye, hogy Pep mindenáron meg akarja szerezni Riberyt. Sztem ez hatalmas igazolás lenne és talán nem is kéne, már más a keretbe. Bár, de mégis egy szélső hátvéd cserének.
Eto'o távozása esetén (ami remélem nem következik be) meg csak annyit, hogy én nem próbálkoznék ibrahimovic-csal, hanem inkább Fernando Torrest próbálnám visszacsábítani spanyol honba, bocsánat katalán honba. Ő sem kerülne drágábba mint az előbb említett ibra és sztem ő még bele is illene a barca filozófiájába.
Ribery igenis kell,mert ő a középpályára és a támadószekcióba is beleillene, sokoldalú és stílusos...az már más kérdés hogy tavaly Hlebre is ezt mondtuk többen. Torresről meg ne álmodjunk, most írt alá hosszabbítást.
zeus021
Jugador del Barça

2009.06.03. 00:11:25

tudomka958 írta:
mert akkor nem rúgunk labdába!
ezen a nyáron szinte minden sztár klubot fog váltani(kivéve a mieinket) ha ebből nem profitálunk ,úgy hogy bl-győztesek vagyunk akkor 2-3 évig nem lesz könnyű erősíteni!
azt azért ne magyarázzuk már be magunknak,hogy minden poszton a legjobbak játszanak...
azért nem panaszkodhatunk a keretre. A középpálya és a csatársor sztem a világon a legjobb és még pár évig így is marad. Csatlakozom az előttem szólókhoz és sztem is csak a védelem széleit kéne megerősíteni, mármint oda kellenének kiegészítő emberek.
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.03. 00:10:37

tudomka958 írta:mert akkor nem rúgunk labdába!
ezen a nyáron szinte minden sztár klubot fog váltani(kivéve a mieinket) ha ebből nem profitálunk ,úgy hogy bl-győztesek vagyunk akkor 2-3 évig nem lesz könnyű erősíteni!
azt azért ne magyarázzuk már be magunknak,hogy minden poszton a legjobbak játszanak...
hmm... hát azt kell h mondjam h nem sokat értessz ehhez az egészhez...
borzasztó.... inkább megyek is!
és csak annyit zárásként h felesleges ezen filozofálni mert nem mi döntünk meg amugyis ezek a dolgok mind kiszámíthatatlanok, és ettől szép. jahés akinek el kell dönteni h ki kell a keretbe az Pep!! és ő tudni fogja ki kell és miért... és ez nekem bőven elég!
zeus021
Jugador del Barça

2009.06.03. 00:06:56

Végre egy jó hír...
Remélem nemcsak a spanyol sajtó agyszüleménye, hogy Pep mindenáron meg akarja szerezni Riberyt. Sztem ez hatalmas igazolás lenne és talán nem is kéne, már más a keretbe. Bár, de mégis egy szélső hátvéd cserének.
Eto'o távozása esetén (ami remélem nem következik be) meg csak annyit, hogy én nem próbálkoznék ibrahimovic-csal, hanem inkább Fernando Torrest próbálnám visszacsábítani spanyol honba, bocsánat katalán honba. Ő sem kerülne drágábba mint az előbb említett ibra és sztem ő még bele is illene a barca filozófiájába.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.03. 00:03:49

currahee írta:
tudomka958 írta:akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majd
fognia az el classicon...
ébresztő,ha jövőre nem akarunk keseregni!!!
ezt nem értem h mért írtad.... én nem hiszem h elmegy ibra az interből de ha fog akkor a madrid lesz szvsz.
ébresztő....??? mégis mért? te lecserélnéd Eto't ibrára???
minek a svéd ha samu marad?
másik dolog h ha nézted az idényben a meccseket v csak tudod az eredményeket akkor mégis mért kéne a te gondolataid szerint átvariálni a keretet....
egy két kiegészítő ember kell meg egy balszélső és csákó!!
mert akkor nem rúgunk labdába!
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:57:59

tudomka958 írta:vegyük észre:europában kezd kialakulni 5-6 szuperklub amelyik felszívja az igazi sztárokat! ez sokba kerül,de sokat is hoz...
és ki ez az 5-6 szuperklub??? és mégis milyen játékosmozgást jósolsz??
erre kiváncsi vagyok....
na meg szted mégis melyik a világ legjobb csapat?? itt nincsenek sztárok??
mert ha nem is volt sok az, akkor most már ez az idény után egyre több van a Barca keretében!!!
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:55:10

tudomka958 írta:akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majd
ezt nem értem h mért írtad.... én nem hiszem h elmegy ibra az interből de ha fog akkor a madrid lesz szvsz.
ébresztő....??? mégis mért? te lecserélnéd Eto't ibrára???
minek a svéd ha samu marad?
másik dolog h ha nézted az idényben a meccseket v csak tudod az eredményeket akkor mégis mért kéne (a te gondolataid szerint erre következtetek) átvariálni a keretet....
egy két kiegészítő ember kell meg egy balszélső és csákó!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára currahee 2009.06.02. 23:58:57-kor.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:54:19

vegyük észre:europában kezd kialakulni 5-6 szuperklub amelyik felszívja az igazi sztárokat! ez sokba kerül,de sokat is hoz...
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:50:28

egyébként szvsz egyetlen egy játékos sem fog hozzánk jönni a bayernből.
mivel a bajorok meg akarják tartani ribéryt és lahmot is ezért nem hiszem h meg tudnánk bármelyiket is szerezni...
esetelg ribéry lehetne ha ő ugy határoz h menni akar; és akkor esetleg megpróbálhatnánk, de ugyanakkor ott lesz a madrid is aki le akaja őt szerződtetni!!
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:49:47

currahee írta:az Eto'o-s dolgot nem tom elhinni. mármint h nem kéne Samu Pepnek. az vmi kamu lehet csak h bszogassák megint szegény kamerunit....

jah és ehhez hozzácsatolva v ebből következve mivel Samu marad Ibra nem jön!!!
és nincs miről beszélni!! Ibra ha elmegy az interből akkor tuti a madridba fog menni.
amugyis Ibra nevét vki itt hozhatta fel mint érkező Eto'o helyére... ennek az egész dolognak egy cseppnyi valóságtartalma nincsen!!
akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majd
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.02. 23:48:44

Nem kell ügyet csinálni Eto'o-ból. Marad. Ez szinte tuti!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:45:00

az Eto'o-s dolgot nem tom elhinni. mármint h nem kéne Samu Pepnek. az vmi kamu lehet csak h bszogassák megint szegény kamerunit....

jah és ehhez hozzácsatolva v ebből következve mivel Samu marad Ibra nem jön!!!
és nincs miről beszélni!! Ibra ha elmegy az interből akkor tuti a madridba fog menni.
amugyis Ibra nevét vki itt hozhatta fel mint érkező Eto'o helyére... ennek az egész dolognak egy cseppnyi valóságtartalma nincsen!!
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.02. 23:44:15

végülis menjen csak a realba kaka ,ibra,cr...
minket semmi nem zavar...
ébresztő!!!
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.02. 23:43:22

Szerintem Guardiola őt is rendbe tudná tenni fejben :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
mario18
Barça B

2009.06.02. 23:41:03

tudomka958 írta:
bandihawk írta:Ibrahimovich? Hogy őszinte legyek nem szívesen látnám Barca mezben. Nem azért mert nem jó játékos, mert valóban jó. De szerintem ő az a játékos aki belülről rombolná a barcát. Nem szándékosan, de ő egy pökhendi, beképzelt, hisztis játékos, aki az etikai kódexet csak hallásból ismeri. A játékosok most a nyugalmat hozták föl elsősorban a siker főszereplőjének. Ibrával ez megszűnne. Gondoljunk csak arra, hogy hisztizett, amikor Mourinho nem cserélte le. Ez nem a barca filozofiája.
a zseni és az őrült csak egy határvonal...
de erre a zsenire szükségünk lenne!
De minek?????Ha Eto'o elmegy akk igen,de ha nem akk sztem menjen ahova akar,csak ne a Barcába.....
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.02. 23:41:00

tudomka958 írta:
bandihawk írta:Ibrahimovich? Hogy őszinte legyek nem szívesen látnám Barca mezben. Nem azért mert nem jó játékos, mert valóban jó. De szerintem ő az a játékos aki belülről rombolná a barcát. Nem szándékosan, de ő egy pökhendi, beképzelt, hisztis játékos, aki az etikai kódexet csak hallásból ismeri. A játékosok most a nyugalmat hozták föl elsősorban a siker főszereplőjének. Ibrával ez megszűnne. Gondoljunk csak arra, hogy hisztizett, amikor Mourinho nem cserélte le. Ez nem a barca filozofiája.
a zseni és az őrült csak egy határvonal...
de erre a zsenire szükségünk lenne!
sztem ő nem őrült, inkább egy beképzelt b_nkó, már elnézést. Ide most nem ilyen mentalitású emberek kellenek. Egyébként maximálisan elismerem a képességeit, a posztján szinte egyedülálló, de akkor se. Halkan megjegyzem még, hogy spanyolhonban nem feltétlenül marad ennyiszer néma a bíró sípja ha vki ennyit könyököl...
Lezárt