Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi Sharki..Sharkinho írta:
Ugyanannyi joga van egy egyszerű júzernek színessel írni, mint egy adminnak...
Szerintem...
Rózsaszín sincs benne: Rózsalionel19 írta:vagy szürke a listában nincs benne mégis azzal irok most:DEvilgrim írta:De van a fehér vagy a "Cián"![]()
vagy szürke a listában nincs benne mégis azzal irok most:DEvilgrim írta:De van a fehér vagy a "Cián"![]()
lionelmessi19 írta:Szerintem ez nem igazságos dolog, a megoldás az lenne, h senki sem ír szinessel, max az adminok. Tul kevés szín van, Én is írnék zölddel, vagy narancsal, de már van aki ezzel ír és zavaró lenne.Los Banditos írta:Boldog Névnapot,Evilgrim!
MÁS!Eddig egyedül én és Enrique írtunk zölddel de átváltott a sötétkékre szerencsére úgy hogy nem volt belőle kavarodás.
Viszont mostanában hárman is írunk zölddel.Névszerint Evilgrim,kovinho és én.
Szerintem már ketten is sokan vagyunk de egy valamelyikünk váltson színt ha lehet.
Szerintem!
Szerintem ez nem igazságos dolog, a megoldás az lenne, h senki sem ír szinessel, max az adminok. Tul kevés szín van, Én is írnék zölddel, vagy narancsal, de már van aki ezzel ír és zavaró lenne.Los Banditos írta:Boldog Névnapot,Evilgrim!
MÁS!Eddig egyedül én és Enrique írtunk zölddel de átváltott a sötétkékre szerencsére úgy hogy nem volt belőle kavarodás.
Viszont mostanában hárman is írunk zölddel.Névszerint Evilgrim,kovinho és én.
Szerintem már ketten is sokan vagyunk de egy valamelyikünk váltson színt ha lehet.
My girlfriend...Nikola
Perrero írta:nem csak a nézőtér mérete számít...lionel19 írta:Ez igaz, de ha Főnix 13 ezres lenne akkor is pesten lenne minden...
na meg Debrecenbe elférne 1 sziget, vagy egy "bp" parádé
nekem 8 h hol van a fesztivál, ha van oan zenekar akiért elmeek oda...
Főnixnek asszem 8 vagy 9 ezerGame90 írta:Vagy ahol pl. nagyobb a befogadóképesség![]()
BP Sportaréna (Papp László) 13 ezer fős asszem. Főnix vagy bármely vidéki csarnok mekkora befogadóképességű? Sztem kevesebb.
Debrecenben is lennének annyian egy koncerten mint Budapesten... vagy bármilyen sporteseményen... mert ha mindig egy helyen van akkor a vidéki soha nem fogja látni érted ez a lényegPerrero írta:eccerü... nyilván oda hivják a legnagyobbakat ahol a legtöbben élnek, nem