Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erről beszéltemGame90 írta:Én voltam, de sztem ez mindegy is.amugy asszem Enrique irta Zene topikba, h a Prodigy és a Korn is fellép a VOLT Fesztiválon
A szervezők elismert sztárt nem hiszem, hogy vidéken fognak leszervezni. Persze a fesztiválokat eltekintve.Mikor volt utoljára elismert nemzetközi sztár koncerje vidéken?
Én voltam, de sztem ez mindegy is.amugy asszem Enrique irta Zene topikba, h a Prodigy és a Korn is fellép a VOLT Fesztiválon
A szervezők elismert sztárt nem hiszem, hogy vidéken fognak leszervezni. Persze a fesztiválokat eltekintve.Mikor volt utoljára elismert nemzetközi sztár koncerje vidéken?
sorolj egy pár keleti országrészbelit... és jelentősetPerrero írta:Volt fesztivál, Hegyalja fesztivál, efottpéldául minden rendezvény pesten van?sorolhatnám még...
az a gond sajnos, h abba az x ezer emberben aki ott volt málta ellen jo nagy része pesti, és csak azért mentek ki a meccsre, mert nem kellett sokat utaznia SZTEM...
1. Nem az lenne a cél hogy sok hasonló stadion legyen? de csak a pestiek fejlődnek... Például szerintem Egerszegen, de Debrecenben biztos van olyan stadion mint a Megyeri úton.Enrique írta: Talán mert az ország közepén van? Így mindenkinek viszonylag ugyanannyiba kerül felmenni. Én sem szívesen mennék Debrecenbe meccsre, mert messze van.
4. Talán mert ott élnek a legtöbben, így vélhetően a legtöbb embert tudja mozgosítani?
1.Vagy talán azért, focinál maradva, mert ott van(nak) a legnagyobb magyarországi stadion(ok)?
2. Esetleg azért, mert BP-nek az infrastruktúrája a legjobb, így egy külföldi válogatottnak sem kell pluszban utazgatnia busszal, miután X ezer kilométert repült, hogy el tudjon menni a meccsére...
3. Hiretelen ezek jutottak eszembe, zalaegerszegiként.
A debreceniek sem szivesen jönnének fel Pestre, mert messze vanEnrique írta:Így mindenkinek viszonylag ugyanannyiba kerül felmenni. Én sem szívesen mennék Debrecenbe meccsre, mert messze van.
Talán mert az ország közepén van? Így mindenkinek viszonylag ugyanannyiba kerül felmenni. Én sem szívesen mennék Debrecenbe meccsre, mert messze van.lionel19 írta:például minden rendezvény pesten van?najó azért sikerült már elérni 1-2 nagyobbat vidéken is de 95% pesten van de elég ha csak a focinál maradjunk (ugyanis ez egy foci oldal) minden válogatott meccs pesten van
Sztem pont jó helyen van Pestenlionel19 írta: például minden rendezvény pesten van?najó azért sikerült már elérni 1-2 nagyobbat vidéken is de 95% pesten van
például minden rendezvény pesten van?Game90 írta:Oklionel19 írta:Debrecen környéke pontos nevet nem mondok mert ugysem ismered![]()
És te már észrevettél valami olyat, hogy valami miatt meg vagy különböztetve a pestiektől?
Oklionel19 írta:Debrecen környéke pontos nevet nem mondok mert ugysem ismered
jah,de sajna nem sok ilyen van...lionel19 írta:Na igen de azért tisztelet a kivételnek...XaviMessifan írta:A magyarországi magyarok nézik le a határontuli magyarokat nem pedig a pestiek a vidékieket...
Debrecen környéke pontos nevet nem mondok mert ugysem ismeredGame90 írta:Én nem vettem észre semmi olyat, hogy netán lenéznék a vidékieket. Én sem vagyok budapesti, kb 10 km-re lakok a fővárostól, de elég sokat járok Pestre.
Lionel, te hol is laksz?
Na igen de azért tisztelet a kivételnek...XaviMessifan írta:A magyarországi magyarok nézik le a határontuli magyarokat nem pedig a pestiek a vidékieket...
Perrero írta:honnan tudod ilyen pontosanlionel19 írta:Kb 10 fővárosiból 9 lenézi a vidéket...számolod
a főbb gond az hogy a Budapestiek lenézik a vidékieket... (a többség)jelwaz írta:De, sajnos igazuk is van. Budapesten minden van, máshol meg ló[auto_cenzúra] se... Sajnos, kár, hogy nem vagyok Pesti...lionel19 írta:jah minden Pesti azthiszi hogy Magyarország egyenlő Budapest pedig ez nem igy van de ebbe tényleg ne menjünk bele
De, sajnos igazuk is van. Budapesten minden van, máshol meg [auto_cenzúra] se... Sajnos, kár, hogy nem vagyok Pesti...lionel19 írta:jah minden Pesti azthiszi hogy Magyarország egyenlő Budapest pedig ez nem igy van de ebbe tényleg ne menjünk bele