Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lionel19

2007.03.20. 23:24:29

Game90 írta:
amugy asszem Enrique irta Zene topikba, h a Prodigy és a Korn is fellép a VOLT Fesztiválon
Én voltam, de sztem ez mindegy is.
Mikor volt utoljára elismert nemzetközi sztár koncerje vidéken?
A szervezők elismert sztárt nem hiszem, hogy vidéken fognak leszervezni. Persze a fesztiválokat eltekintve.
erről beszéltem :D
PCsabi
aka Game90

2007.03.20. 23:22:37

amugy asszem Enrique irta Zene topikba, h a Prodigy és a Korn is fellép a VOLT Fesztiválon
Én voltam, de sztem ez mindegy is.
Mikor volt utoljára elismert nemzetközi sztár koncerje vidéken?
A szervezők elismert sztárt nem hiszem, hogy vidéken fognak leszervezni. Persze a fesztiválokat eltekintve.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lionel19

2007.03.20. 22:57:07

Ezek szerintem jelentéktelen fesztiválok, meg egyéb helyek ahol a jónak nemnevezhető magyar "zenekarok" fellépnek.. meg eljön néhány "híres" szlovák zenekar naja ez kemény :D... teszek fel két kérdést aztán tényleg lezárom a témát

1. Mikor volt utoljára elismert nemzetközi sztár koncerje vidéken?
2. Mikor volt utoljára labdarúgó válogatott meccs (tétmeccs) vidéken?

amugy elég fura,sőt nem is fura hanem ez van pestiként (budaiként) nem fogod ezt átlátni
lionel19

2007.03.20. 22:39:41

Perrero írta:
például minden rendezvény pesten van?
Volt fesztivál, Hegyalja fesztivál, efott :?: sorolhatnám még...

az a gond sajnos, h abba az x ezer emberben aki ott volt málta ellen jo nagy része pesti, és csak azért mentek ki a meccsre, mert nem kellett sokat utaznia SZTEM...
sorolj egy pár keleti országrészbelit... és jelentőset

állitom neked debrecenben minimum 8000 ember kiment volna málta ellen
lionel19

2007.03.20. 22:28:43

Enrique írta: Talán mert az ország közepén van? Így mindenkinek viszonylag ugyanannyiba kerül felmenni. Én sem szívesen mennék Debrecenbe meccsre, mert messze van.

4. Talán mert ott élnek a legtöbben, így vélhetően a legtöbb embert tudja mozgosítani?

1.Vagy talán azért, focinál maradva, mert ott van(nak) a legnagyobb magyarországi stadion(ok)?

2. Esetleg azért, mert BP-nek az infrastruktúrája a legjobb, így egy külföldi válogatottnak sem kell pluszban utazgatnia busszal, miután X ezer kilométert repült, hogy el tudjon menni a meccsére...

3. Hiretelen ezek jutottak eszembe, zalaegerszegiként. :)
1. Nem az lenne a cél hogy sok hasonló stadion legyen? de csak a pestiek fejlődnek... Például szerintem Egerszegen, de Debrecenben biztos van olyan stadion mint a Megyeri úton.

2. Mi lenne ha vidék infrastrukturája fejlődne? végülis ez lenne a jó nem?

4. Ha egy Loki-Pápa bajnoki címért döntő meccsen 11ezer ember van és kézimeccseken egy fullos Főnix-csarnok van ami azért nem kicsi... akkor nem hiszem hogy egy magyar-máltán nem lennének annyian mint pesten voltak (4ezer?).

és még valami... miért nem lehetne évente egy meccset Debrecenbe, egyet Győrbe, egyet Zalaegerszegre tenni? Van kb 10 meccs abból 3-4 vidéken lenne belehalna Budapest?

ez mind a focira lebontva...
PCsabi
aka Game90

2007.03.20. 22:28:13

Enrique írta:Így mindenkinek viszonylag ugyanannyiba kerül felmenni. Én sem szívesen mennék Debrecenbe meccsre, mert messze van.
A debreceniek sem szivesen jönnének fel Pestre, mert messze van 8)

De teljesen igazad van :!: :wink:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.03.20. 22:11:33

lionel19 írta:például minden rendezvény pesten van? :D najó azért sikerült már elérni 1-2 nagyobbat vidéken is de 95% pesten van de elég ha csak a focinál maradjunk (ugyanis ez egy foci oldal) minden válogatott meccs pesten van
Talán mert az ország közepén van? Így mindenkinek viszonylag ugyanannyiba kerül felmenni. Én sem szívesen mennék Debrecenbe meccsre, mert messze van.

Talán mert ott élnek a legtöbben, így vélhetően a legtöbb embert tudja mozgosítani?

Vagy talán azért, focinál maradva, mert ott van(nak) a legnagyobb magyarországi stadion(ok)?

Esetleg azért, mert BP-nek az infrastruktúrája a legjobb, így egy külföldi válogatottnak sem kell pluszban utazgatnia busszal, miután X ezer kilométert repült, hogy el tudjon menni a meccsére...

Hiretelen ezek jutottak eszembe, zalaegerszegiként. :)
PCsabi
aka Game90

2007.03.20. 21:50:07

lionel19 írta: például minden rendezvény pesten van? :D najó azért sikerült már elérni 1-2 nagyobbat vidéken is de 95% pesten van
Sztem pont jó helyen van Pesten :wink:

De a kérdés eredetileg az volt, hogy te megvagy-e különböztetve bármely pestitől? Nem a rendezvényekre gondoltam :)

De nekem egyenlőre elég ebből a témából.
lionel19

2007.03.20. 21:47:24

Game90 írta:
lionel19 írta:Debrecen környéke pontos nevet nem mondok mert ugysem ismered
Ok :wink:

És te már észrevettél valami olyat, hogy valami miatt meg vagy különböztetve a pestiektől? :roll:
például minden rendezvény pesten van? :D najó azért sikerült már elérni 1-2 nagyobbat vidéken is de 95% pesten van de elég ha csak a focinál maradjunk (ugyanis ez egy foci oldal) minden válogatott meccs pesten van
PCsabi
aka Game90

2007.03.20. 21:46:11

lionel19 írta:Debrecen környéke pontos nevet nem mondok mert ugysem ismered
Ok :wink:

És te már észrevettél valami olyat, hogy valami miatt meg vagy különböztetve a pestiektől? :roll:
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.20. 21:44:02

lionel19 írta:
XaviMessifan írta:A magyarországi magyarok nézik le a határontuli magyarokat nem pedig a pestiek a vidékieket... :cry:
Na igen de azért tisztelet a kivételnek...
jah,de sajna nem sok ilyen van...
Kép

Més qué un Club!!!
lionel19

2007.03.20. 21:41:23

Game90 írta:Én nem vettem észre semmi olyat, hogy netán lenéznék a vidékieket. Én sem vagyok budapesti, kb 10 km-re lakok a fővárostól, de elég sokat járok Pestre.

Lionel, te hol is laksz?
Debrecen környéke pontos nevet nem mondok mert ugysem ismered
PCsabi
aka Game90

2007.03.20. 21:40:36

Én nem vettem észre semmi olyat, hogy netán lenéznék a vidékieket. Én sem vagyok budapesti, kb 10 km-re lakok a fővárostól, de elég sokat járok Pestre.

Lionel, te hol is laksz?
lionel19

2007.03.20. 21:39:42

XaviMessifan írta:A magyarországi magyarok nézik le a határontuli magyarokat nem pedig a pestiek a vidékieket... :cry:
Na igen de azért tisztelet a kivételnek...
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.20. 21:38:41

A magyarországi magyarok nézik le a határontuli magyarokat nem pedig a pestiek a vidékieket... :cry:
Kép

Més qué un Club!!!
lionel19

2007.03.20. 21:34:31

Perrero írta:
lionel19 írta:Kb 10 fővárosiból 9 lenézi a vidéket...
honnan tudod ilyen pontosan :?: számolod :?:

lol én tényleg nem akarok veszekedni de ez már tényleg felesleges offolos egy valamit irok aztán abba is hagyom

a kb neked mióta pontos?
lionel19

2007.03.20. 21:31:54

Kb 10 fővárosiból 9 lenézi a vidéket...
lionel19

2007.03.20. 21:19:49

jelwaz írta:
lionel19 írta:jah minden Pesti azthiszi hogy Magyarország egyenlő Budapest pedig ez nem igy van de ebbe tényleg ne menjünk bele
De, sajnos igazuk is van. Budapesten minden van, máshol meg ló[auto_cenzúra] se... Sajnos, kár, hogy nem vagyok Pesti...
a főbb gond az hogy a Budapestiek lenézik a vidékieket... (a többség)
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.03.20. 21:18:06

lionel19 írta:jah minden Pesti azthiszi hogy Magyarország egyenlő Budapest pedig ez nem igy van de ebbe tényleg ne menjünk bele
De, sajnos igazuk is van. Budapesten minden van, máshol meg [auto_cenzúra] se... Sajnos, kár, hogy nem vagyok Pesti...
Lezárt