Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gém hatása nem hiszem, hogy annyira közrejátszott volna, mivel én előbb regeltem... Te viszont óriási szerepet játszottál!ozsimiki írta:grecki írta:Én emlékszem, annak idején, a sport1-en Horváth Feri egy csomószor elmondta közvetítés során az Eurobarca.hu-t, erre, mondom megnézem mi is az. Egy darabig csak olvasgattam, először a híreket, utána már a fórumot is, aztán regisztráltam. Azóta is fekete nap az Eurobarca történetében...![]()
Gondolom Gém,és az Én hszeim hatására regeltél...![]()
![]()
ÉrtemZozzy 5 írta:Nem direkt ezt választottam, de akkor úgy éreztem, hogy az ezzel kapcsolatos véleményem leírhatnám, és nem utolsó sorban részvétem is nyilvánítottam.
Nem direkt ezt választottam, de akkor úgy éreztem, hogy az ezzel kapcsolatos véleményem leírhatnám, és nem utolsó sorban részvétem is nyilvánítottam. Meg ugye a problémák ebben a szezonban voltak, ezeket inkább meg kell beszélni. Tavaly egymás után jöttek a sikerek, mindnekit csak dícsérni lehetettGame90 írta:Valami boldogabb pillanatatot nem tudtál volna választani?Zozzy 5 írta:Én annak idején Puyol édeapjának a halálhíre miatt regeltem.
grecki írta:Én emlékszem, annak idején, a sport1-en Horváth Feri egy csomószor elmondta közvetítés során az Eurobarca.hu-t, erre, mondom megnézem mi is az. Egy darabig csak olvasgattam, először a híreket, utána már a fórumot is, aztán regisztráltam. Azóta is fekete nap az Eurobarca történetében...
Valami boldogabb pillanatatot nem tudtál volna választani?Zozzy 5 írta:Én annak idején Puyol édeapjának a halálhíre miatt regeltem.
Ahogy gém is írta,ezt kibeszéltük régebben...szntem tippjáték miatt regelnek sokan,más ötletem nincs...mert különben hszeket is látnánk tőlük talánSlither írta:Csak azt nem értem minek kell regisztrálni, ha úgyse írnak semmit, a hozzászólások olvasgatásához legalábbis nem kell.
Igen, és ez mondjuk nagy előny...Game90 írta: Ezt beszéltük 2-3 hónapja is. Sok regisztrált tag van, viszont sok olyan ember van akinek nincs, vagy max 1-2 hsz-e van. Kevesen vagyunk, de legalább családias a hangulat
Ezt beszéltük 2-3 hónapja is. Sok regisztrált tag van, viszont sok olyan ember van akinek nincs, vagy max 1-2 hsz-e van. Kevesen vagyunk, de legalább családias a hangulatSlither írta:Elég érdekes hogy 4912 regisztrált fórumozója van az eubarcának, és ebbő 3617-nek (~75%) egy db hozzászolása sincs.
Hát ja, ez így van....Saviola írta:Nagyon egyszerű,nem kellett volna elvenni.