Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekünk jó lenne, gazdaságilag mondjuk nem, meg kb. kitörne miatta a harmadik világháború.....kovinho írta:Tegnap voltam Pesten és láttam a "tüntetőket".
Akkor se lenne jó sajnos ha most egyszerűen visszaadnák...
Trianon...Zozzy 5 írta:Miről van szó?Saviola írta:Itt a pont.Nem,nem,SOHA!rytuu írta:87 év után is adjátok vissza a hegyeimet!!!!!
Szerintem ezen nem kell meglepődni, Magyarországon sokkal több Real drukker van...grecki írta:Átugrottam a madridistára, és meglepődve tapasztaltam, hogy 28 regisztrált és 84 vendég tartózkodik a fórumon... Ott mindig ennyien vannak?
Ennyivel több Madrid drukker lenne, vagy csak egész nap ott bandázik a kemény mag?
nem érdekel egyébként, csak furcsálltam...
Hogy ne legyenek mégtöbben,én nem megyek fel rá akkorZsolti írta:AC milan pont hu-n is sokan szoktak lenni nagyon!
Az nba1.hu-n is legalább 25-30-an vannak általában, a vendégeket nem tudom....grecki írta:Átugrottam a madridistára, és meglepődve tapasztaltam, hogy 28 regisztrált és 84 vendég tartózkodik a fórumon... Ott mindig ennyien vannak?
Ennyivel több Madrid drukker lenne, vagy csak egész nap ott bandázik a kemény mag?
nem érdekel egyébként, csak furcsálltam...
Amikor átszoktam nézni, akkor is ennyien vannak... Tőlem lehetnének ezren is, akkor sem érdekelnegrecki írta:Átugrottam a madridistára, és meglepődve tapasztaltam, hogy 28 regisztrált és 84 vendég tartózkodik a fórumon... Ott mindig ennyien vannak?
Meg bratyesz szülinapja, meg anyámék házassági évfordulója! Jó választás Ati!antiimperialista írta:Akkor majd igyál az egészségemre, én is fogok a tiedreDrigo írta:Jó időpontot választottál a lagzidnak, akkor van a névnapom!
Akkor majd igyál az egészségemre, én is fogok a tiedreDrigo írta:Jó időpontot választottál a lagzidnak, akkor van a névnapom!
HEEEEvilgrim írta:Most én megyek erdelyi táborba,pénteken jövök!Resszkesetek!