Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iván írta 21.39-kor, én onnan kerültem ide... No de mindegy már.Ilúvatar írta:Bazz, jólvanna, 30 mp -el ezelőtt raktad fel a hírt, ugye?mert kb. 1 órája láttam a főoldalt utoljára
egy véleményen vagyok veledsocio66 írta:Bruno Saltor..lol![]()
Életemben nem hallottam ezt a nevet..
persze nem is világsztár kell Dani mögé,de nehogy az legyen már,hogy majd megállapítjuk az első pár meccse után,hogy Puyol jobb lenne ott...![]()
azért az Almeria nem egy nagy szint..és az a legnagyobb csapata eddig..![]()
háát,nem tudom..
Lehet h félreérthető voltam,de középpályán belül csak az irányító posztra gondoltam,és én azt 1 szóval nem mondtam h oda nem kell senki,sőt,de inkább olvasd el még1szer...Lampiao írta:Középpálya: Jah nem kell senki igazad van... Igaz hogy Touré és Keita egy hónapig nem lesz, de kit érdekel? Iniesta most is elég sokszor kidőlt a sorból... Xavi pedg idén is le volt terhetlve mint állat... Alves után ő játszott a legtöbb meccsen... Nem biztos hogy ezt jövőre is bírni fogja... Tudjuk hogy Iniesta könnyen lesérül, Keita Touré nem lesz akkor tényleg nem kell középpályás? Lehet hogy nem Fabre.... Bár mint elmondtam vele sokat nyernénk... 3-an úgy is pályán lehetnek, hogy Xavi-Fabre közül valakli szűr és Iniesta baloldalon támad...
Igy lehet h fenntlennének a pályán mind a 3an,de ahogy már írtam "Egyszerre 3an a középpályán " biztos h nem játszanak...Lampiao írta:3-an úgy is pályán lehetnek, hogy Xavi-Fabre közül valakli szűr és Iniesta baloldalon támad...
Bazz, jólvanna, 30 mp -el ezelőtt raktad fel a hírt, ugye?Enrique írta:Azért a főoldalon elolvasod néha a híreket, nem?Ilúvatar írta:Hol játszik? Hány éves?
Éljen a szerkeszt gomb.currahee írta:egyébként ismerős itt vkinek konkrétan Bruno Saltor??? esetleg vki tud vmi kézzelfogható véleményt róla mondani??
Rákerestem a jútúbon a Bruno Saltor névre, és nincs is videó róla... Szóval elképzelésem sincs, hogy kimiféle ez az ürge...currahee írta:egyébként ismerős itt vkinek konkrétan Bruno Saltor??? esetleg vki tud vmi kézzelfogható véleményt róla mondani??
Egyszerűen kíváncsi vagyok hogy Pep hogyan fogja megoldani a problémákat. Nekem nincs ötletem.Neki kell hogy legyen és nem nekem, és biztos van is neki és meglep vele mindnyájunkat.kristop írta:esküszöm nem értem a gondolkodásmódod, de ez nem baj, mindjárt elmagyarázod. Ribery (vagy csak az ügynöke) azt nyilatkozta, h szívesen játszana a Barcelonánal és ugyebár itt ez a Henry kérdés, ami sokaknál nem az, sokaknál az. viszont Ibra helyén egy Eto'o játszik, aki úgy tűnik maradni fog. de mégis rá több esély lenne? az egész Inter rá épül. amúgy drágább is lenne és a klub értékrendjébe se férne be egy ilyen stílusú játékos.bali 15 írta: Mindenképp az ő helyére kell valaki. Ribery lenne a legjobb, de én veletek ellentétben nem látok realitást a megszerzésére mivel azt jelenti a Bayern-nek amit nekünk Messi. Csak Ibrahimovich megszerzésére látok lehetőséget
a svéd(:D) nem viselné el azt, ha valaki kitenné őt a baloldalra, ha nem rá épülne az egész játék. amúgy már meg is magyaráztad, h a többségnek miért nem szimpatikus Ibra.bali 15 írta:Csak Ibrahimovich megszerzésére látok lehetőséget de ő itt sokak számára nem szimpatikus. Nekem semmi bajom vele, Henry helyére is jó lenne. Az ilyen tehetséges játékosoknak tök mind1 hogy hol játszanak csak az a lényeg hogy a támadásban vegyenek részt.
itt:bali 15 írta:Viszont szerintem Ibra nem az az ember akit meg lehet győzni arról hogy a csapat érdekei fontosabbak. Csupán az arroganciája miatt mondja azt hogy el akar menni. Mert ugyebár megy az Interbe Milito. Ibra ha megtehetné simán a képébe vágná hogy hogymersz a helyemre pályázni te kis....ezt meg már párszor leírtad. de akkor se fogja senki se megkérdezni tőled, h kikre gondoltálbali 15 írta: Tudok én egy nagyon jó focistákat sorolhatnék az Argentín ligából 1-et ,meg a Braziloktó néhányat de rögtön leugatnának hogy Football Manager 2009
MichaaBee írta:Ennyi. Te Silvát favorizálod, Ozsi inkább Ribéryt, nekem meg édes mindegy.Ebdon Lake írta:Én értem, hogy mit akartok mondani, csak nem értek veletek egyet ez ügyben. Nincs semmi bajom Riberyvel csak én Silvát favorizálom. Ennyi az egész, azért bocs, ha felidegesítettelek titeket vagy akármi...Eszmecsere megtörtént, vége.
PEACE!![]()
esküszöm nem értem a gondolkodásmódod, de ez nem baj, mindjárt elmagyarázod. Ribery (vagy csak az ügynöke) azt nyilatkozta, h szívesen játszana a Barcelonánal és ugyebár itt ez a Henry kérdés, ami sokaknál nem az, sokaknál az. viszont Ibra helyén egy Eto'o játszik, aki úgy tűnik maradni fog. de mégis rá több esély lenne? az egész Inter rá épül. amúgy drágább is lenne és a klub értékrendjébe se férne be egy ilyen stílusú játékos.bali 15 írta: Mindenképp az ő helyére kell valaki. Ribery lenne a legjobb, de én veletek ellentétben nem látok realitást a megszerzésére mivel azt jelenti a Bayern-nek amit nekünk Messi. Csak Ibrahimovich megszerzésére látok lehetőséget
a svéd(:D) nem viselné el azt, ha valaki kitenné őt a baloldalra, ha nem rá épülne az egész játék. amúgy már meg is magyaráztad, h a többségnek miért nem szimpatikus Ibra.bali 15 írta:Csak Ibrahimovich megszerzésére látok lehetőséget de ő itt sokak számára nem szimpatikus. Nekem semmi bajom vele, Henry helyére is jó lenne. Az ilyen tehetséges játékosoknak tök mind1 hogy hol játszanak csak az a lényeg hogy a támadásban vegyenek részt.
bali 15 írta:Viszont szerintem Ibra nem az az ember akit meg lehet győzni arról hogy a csapat érdekei fontosabbak. Csupán az arroganciája miatt mondja azt hogy el akar menni. Mert ugyebár megy az Interbe Milito. Ibra ha megtehetné simán a képébe vágná hogy hogymersz a helyemre pályázni te kis....
ezt meg már párszor leírtad. de akkor se fogja senki se megkérdezni tőled, h kikre gondoltálbali 15 írta: Tudok én egy nagyon jó focistákat sorolhatnék az Argentín ligából 1-et ,meg a Braziloktó néhányat de rögtön leugatnának hogy Football Manager 2009
langpeter14 írta:Fabregas: Nincs értelme...Azért kidobni több 10milliót h legyen 1 megfelelő helyettese Xavinak és Iniestának,hülyeség.Egyszerre 3an a középpályán úgysem játszanának,mivel oda mindenképpen kell 1 vkp.Nem kell ide 1 világsztár,elég ide 1 Keita típusu játékos,aki szó nélkül tűri a padozást,de akkor is képes bizonyítani ha csak 10 percet kap,és nem is drága.(bár ilyet nehéz lesz találni)És még vmi: Fabregas mért cserélné el az Arsenal csk-szalagját,a Barca padjáraMég van legalább 10 éve kupákat nyerni!
Ribery,Silva: Nem tudom h mi a bajotok a bal széllel?!Henry ennyi góllal angol gólkirály lehetett volna...Ez a szezonja nagyon jól sikerült,végre beilleszkedett,1-2 meccsen az Arsenalos Henryt is láthattuk!Lehet h öreg,de hát itt van Bojan! A topicjában folyton azt olvasom h milyen keveset játszik szegény,kölcsönadni meg nem szeretnétek!!Hát most eljöhetne az ő ideje is.Ráadásul Ini is tud itt játszani!![]()
Balhátvéd: Oda csak akkor kell igazolni,ha elmegy az Abidal,Syl kettősből vmelyik!Szvsz Syl maradhatna,Abidal helyére pedig érkezhetne 1 klasszis.
Röviden: A védelembe csak 1 balhátvéd kell(ha vmelyik mostani elmegy),A középpályára 1 olyan spíler,aki nem világsztár,de ha kell,kitünően pótolja vmelyik irányítónkat.Csatár posztra meg sztem ráérnénk télen keresni vkit(Eto'o miatt).Esetleg Henkét idehozhatnánk kölcsönbe megint...
Ennyi. Te Silvát favorizálod, Ozsi inkább Ribéryt, nekem meg édes mindegy.Ebdon Lake írta:Én értem, hogy mit akartok mondani, csak nem értek veletek egyet ez ügyben. Nincs semmi bajom Riberyvel csak én Silvát favorizálom. Ennyi az egész, azért bocs, ha felidegesítettelek titeket vagy akármi...