Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajnos pedig tuti,hogy énis olyat vennék.Pilfer írta:azt olvastam, h percenként 1,5 millió forintnak megfelelő összeget keresZsolti írta:Ebben nnem igazán lehet velük versenyezni.Abramovicsnak feneketlen pénztárcája van.Kíváncsi vagyok hol lehet ilyet kapni...Grege írta:Ugye jól tudom, hogy a Barca költötte a második legtöbb pénzt most nyáron Európában? Jó kis meccs lesz ez:-), elnézegetem majd Laportát és Abramovicsot, ki hogy költötte el a lét...![]()
A rohadt!
![]()
![]()
ilyen "pénztárcát" nem lehet kapni![]()
azt olvastam, h percenként 1,5 millió forintnak megfelelő összeget keresZsolti írta:Ebben nnem igazán lehet velük versenyezni.Abramovicsnak feneketlen pénztárcája van.Kíváncsi vagyok hol lehet ilyet kapni...Grege írta:Ugye jól tudom, hogy a Barca költötte a második legtöbb pénzt most nyáron Európában? Jó kis meccs lesz ez:-), elnézegetem majd Laportát és Abramovicsot, ki hogy költötte el a lét...
Ebben nnem igazán lehet velük versenyezni.Abramovicsnak feneketlen pénztárcája van.Kíváncsi vagyok hol lehet ilyet kapni...Grege írta:Ugye jól tudom, hogy a Barca költötte a második legtöbb pénzt most nyáron Európában? Jó kis meccs lesz ez:-), elnézegetem majd Laportát és Abramovicsot, ki hogy költötte el a lét...
Tutti ez lex az év meccse...........LG írta:Ja! Es ott mindenki hajtani fog! Ráadásul, ha Maxi meg lessz, s lehetoséget kap, biztos bizonyítani akar!Pilfer írta:a cselszki meccsen az jobban koncentrálnak majdSzakacs írta:ilyen jatek meg nem lesz eleg hogy legyozzuk oketEn is várom az év meccsét! Igy még az El Classicot s vártam!
![]()
Huh, de most meg mintha ok lennének 1 kicsit gyengék. Azért is lesz nehéz, mert akkor má bennunk lesz a cselszki elleni meccs is. (lehet, h má mais bennunk volt!) De lehet épp ezért zuzzuk szét oket!!!Zsolti írta:Sevilla.nem lesz könnyű idegenben,de megteszem kettesre.Szakacs írta:en se,nagyon kivancsi vagyok maxi jatekara eddig mindenkitol csak jot hallottam rola,es itt meg azt irtak hogy jol celoz es fejel allig varom a jovoheti meccset,ki ellen jaccunk ???
Sevilla.nem lesz könnyű idegenben,de megteszem kettesre.Szakacs írta:en se,nagyon kivancsi vagyok maxi jatekara eddig mindenkitol csak jot hallottam rola,es itt meg azt irtak hogy jol celoz es fejel allig varom a jovoheti meccset,ki ellen jaccunk ???
Ja! Es ott mindenki hajtani fog! Ráadásul, ha Maxi meg lessz, s lehetoséget kap, biztos bizonyítani akar!Pilfer írta:a cselszki meccsen az jobban koncentrálnak majdSzakacs írta:ilyen jatek meg nem lesz eleg hogy legyozzuk oket
Mekkora meccs lessz! A legtámadobb csapat, és a legnagyobb divatcsapat osszecsap!Zsolti írta:Reszkess Chelsea.![]()
![]()