Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, nem magyaráztam meg a hozzászólásomat, én már kicsit előre gondolkodtam és szerintem egy gólt képes szerezni a bajor csapat, akkor már úgye három kell a MU nak mai sok bár hosszabításhoz kettő is.Rewolution5 írta:bizony nehéz tantárgy a matematikaBrian 20 írta:Holnap lehet kiesik a MU is. Három gólt szerezni Rooney nélkül néhéz leszmeg ne sértődj ...sokan vannak kik összekeverik...ettől függetlenül remélem h kiesik a MU ....
Na így azért nagyban nőnének a MU továbbjutási esélyei. Nem mintha amúgy nem ők lennének az esélyesebbek, még így hátrányban is.gergo9 írta:Nem hivatalos hírek szerint Rooney végig dolgozott egy edzést mégis van esély a játékára a Bájern ellen.............
Forrás http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 04595.html
Megnéztem és 2002-2003as BLben.Livia Drusilla írta: Am érdekes lenne, ha egy angol csapat sem lenne a 4-ben...![]()
Mikor volt ilyen utoljára?
Áá, ez hatalmas! Az év szövege.És ha Isten is úgy akarja (márpedig MESSI biztos Cool ),akkor eljutunk odáig és le is nyomjuk.
Pray
Sztem inkább saját magunktól kapnánk hihetetlen esélyt a címvédésre azzal,ha továbbmegyünk az Interen.barcafan0911 írta:Én egy Mu-tól a döntőben még mindig félek. Nagyon jó lenne ha holnap tovább mennének a bajorok. Akkor valami hihetetlen esélyt kapunánk a sorstól hogy megvédjük a címünket.
...Schweinsteiger...Sanama írta: ... Sveinsteiger(nemtudom leírni a nevét...) is játszht ha jól tudom.
Ergó egy sokkal erősebb Bayern lesz,egy sokkal gyengébb MU ellen.
Hajrá Bayern![]()
Ha a saját szemszögünkből nézem, akkor ki lehet jelenteni, hogy semmi szükség a MU-ra. Százszor inkább Bayern.Brian 20 írta:Holnap lehet kiesik a MU is. Három gólt szerezni Rooney nélkül néhéz lesz
Ettől függetlenül ha minden jól megy Robbent összerakják, Sveinsteiger(nemtudom leírni a nevét...miihii írta:Jelen állás szerint egy is elég lenneBrian 20 írta:Holnap lehet kiesik a MU is. Három gólt szerezni Rooney nélkül néhéz lesz![]()
1:2ről fordulnak,nem 1:4ről
bizony nehéz tantárgy a matematikaBrian 20 írta:Holnap lehet kiesik a MU is. Három gólt szerezni Rooney nélkül néhéz lesz
Jelen állás szerint egy is elég lenneBrian 20 írta:Holnap lehet kiesik a MU is. Három gólt szerezni Rooney nélkül néhéz lesz