Igen úgy akartam írni!bocs!Charlie írta:1000.regisztrált emberre gondolx?Maxi írta:Lehet egy olyan kérdésem hogy lesz-evalami meglepi az 1000. látogatónak
C.

Majd vizsgaidőszak után.Z. Iván írta:Helyes feltételezésredlions írta: Csak nem te vagy Darth Vader nagyúr?![]()
![]()
Átálltunk a sötét oldalra, s mostantól csak Real cikkeket fogunk írni
![]()
Ha meggondolom csatlakozhatnál is
Helyes feltételezésredlions írta: Csak nem te vagy Darth Vader nagyúr?![]()
![]()
Csak nem te vagy Darth Vader nagyúr?Z. Iván írta:Átlátsz a szitán. Átállunk a sötét oldalra és már nincs rád szükségünkredlions írta:Miért dobott ki a fórum, mikor be voltam jelentkezve?![]()
Ennyire nem bírtok?![]()
Átlátsz a szitán. Átállunk a sötét oldalra és már nincs rád szükségünkredlions írta:Miért dobott ki a fórum, mikor be voltam jelentkezve?![]()
Ennyire nem bírtok?![]()
Már van ilyen szavazás a főoldalon pár napja!barcafan írta:ja támogatom én isSilvanus írta:Kérdés: terveztek-e valamiféle olyan szavazást, ami csak az EuroBarcás forumozóknak szól (he-he, ki másnak?!...) arról, hogy: "Ki az ÉV JÁTÉKOSA a 04-05-ös szezonban az EuroBarca szerint?!..."
Nem? Mert szerintem érdekes lenne!!!...![]()
En 2x is elolvastam.Boixos írta:azért nem olyan nagy gáz. az öreg cruyffnak az elemzéseit kétszer is szívesen olvassa a ember.
Hát félreértetük egymást. Én mondtam tegnap neki, hogy ne írja, mert nem é rá reggelig. Utólag úgy tünik egyébként ráért volna. No mindegy, megírtam, csak Q meg reggelúgy kezdte írni, hogy föl se nézett az oldalra. És tegnap pedig azt értette, hoygy jó lesz reggel is ez...redlions írta:Cikki...Z. Iván írta:Ne is mond, majd bele döglöttem, mire ezt megcsináltam, mivel itt tényleg fordítani kellett, ami nem a legjobb.Erre tessék...redlions írta:Ketten írtétok meg ugyanazt a cikket!Nem egyeztetetek?
Cikki...Z. Iván írta:Ne is mond, majd bele döglöttem, mire ezt megcsináltam, mivel itt tényleg fordítani kellett, ami nem a legjobb.Erre tessék...redlions írta:Ketten írtétok meg ugyanazt a cikket!
Ne is mond, majd bele döglöttem, mire ezt megcsináltam, mivel itt tényleg fordítani kellett, ami nem a legjobb.Erre tessék...redlions írta:Ketten írtétok meg ugyanazt a cikket!
Annak már csak a következő szezonban van értelme. A többit meg fokozatosan szeretnénk!Mihu írta:Mihu írta:Mikor kívánkoztok elindítani a tippjáték és egyéb részeket?
Csak nem III/III-as vagy????Z. Iván írta:Pályázat útján teszteltük a moderátorainkat, hogy megfelelnek-e a feladatnak, illetve elötte természetesen figyeltük, hogy hogyan viselkedtek
Lesz róla is és mindenkiröl. Csak ezek a portrék nem gyorsan megírható cikkek, hanem odafigyelést követelnek. De fokozatosan meglesz.redlions írta:Bocs, kicsit elvesztem az utóbbi 40órában.
Nagy Laciról igazán írhatnátok egy célkeresztbent...