Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg lesz is biztosan,de hidd el,hogy ezt tartani is fogja és ennél még 100X jobb lesz!nem véletlenül lett az U21es vébé legjobbja,meg nem véletlenül jön pestre.Swineherd írta:Ezt én nem venném biztosra! Nagy zseni a gyerek, de volt már ilyen több is...Zsolti írta:ezt itt és most fejezzük is be!!!
lehet jön,lehet nem.mindenesetre megvagyunk nélküle is,ugyanis van egy ifjú zsenink,aki szintén igyé vót!és jobb lesz akárkinél,mér ronaldinhonál is!
Szóval egyetértesz vele, akkor nem láttad még Casit védeni, amit nem tok elképzelni! Kamuhírekben otthon van az is...Zsolti írta:hú micsoda komoly indok.ez a nevetséges.Swineherd írta:Az elmundo az a lap, amelyik Casillasnak 2-es átlagokat osztogat, nevetséges az az újság...![]()
Ezt én nem venném biztosra! Nagy zseni a gyerek, de volt már ilyen több is...Zsolti írta:ezt itt és most fejezzük is be!!!
lehet jön,lehet nem.mindenesetre megvagyunk nélküle is,ugyanis van egy ifjú zsenink,aki szintén igyé vót!és jobb lesz akárkinél,mér ronaldinhonál is!
az inkább csak a kamuhíreket nyomatja, de idén sok hír be is jön...Morminho írta:mert a marca nem ilyenSwineherd írta:Az elmundo az a lap, amelyik Casillasnak 2-es átlagokat osztogat, nevetséges az az újság...
mert a marca nem ilyenSwineherd írta:Az elmundo az a lap, amelyik Casillasnak 2-es átlagokat osztogat, nevetséges az az újság...
nem.az elmundo az elmundo.semmiféle ass.Swineherd írta:az elmundo, az a katalán as....Zsolti írta:nézd meg az elmundo címlapját!Badi írta:Nem tudom miről beszélünk, Henryre semmi esélyünk sincs egyéb okok miatt..
Te biztosan tudod, h van még adóságga abarcának...ha nem lenne pénzünk akkor nem gondolkodnánk HenrybanSwineherd írta:Már arról beszél Morminho, hogy nincs is....pedig van...Badi írta:Ki mondta hogy 1 év alatt akarjuk ledolgozni az adósságot?Swineherd írta:Egy év alatt akkor ezekszerint nektek lett 168 milla plusszotok, nem Morminho???
Minden lap rosszúl tudta, de te átlátsz a szitán!Morminho írta:Milyen egy év alattSwineherd írta:Egy év alatt akkor ezekszerint nektek lett 168 milla plusszotok, nem Morminho???![]()
![]()
Szedd már össze magad a tartozás egyébként sem 150 milla volt, azt csak az újságok írták mert nem volt mivel kitölteni a helyet... egyébként is Rossel rengetek pénzt hozott +még a bajnoki cím sem 2 fillért hozott a konyhára...
Már arról beszél Morminho, hogy nincs is....pedig van...Badi írta:Ki mondta hogy 1 év alatt akarjuk ledolgozni az adósságot?Swineherd írta:Egy év alatt akkor ezekszerint nektek lett 168 milla plusszotok, nem Morminho???
Milyen egy év alattSwineherd írta:Egy év alatt akkor ezekszerint nektek lett 168 milla plusszotok, nem Morminho???
Ki mondta hogy 1 év alatt akarjuk ledolgozni az adósságot?Swineherd írta:Egy év alatt akkor ezekszerint nektek lett 168 milla plusszotok, nem Morminho???
hülye.Badi írta:Pedrosa nyert németországban. király, de hogy jön ide?Zsolti írta:nézd meg az elmundo címlapját!Badi írta:Nem tudom miről beszélünk, Henryre semmi esélyünk sincs egyéb okok miatt..![]()
Pedig azt mesélem be... ne hogy azt hidd, h a madrid az egyetlen csapat aki pénzhez tud jutni...Swineherd írta:Azt ne meséld már be, hogy ti törlesztettétek az adósságot! Miből, a 18 milla plusszból év végén? Lapocka a játékosvásárkásokra vett fel kölcsönt, abból vettétek Decot, Dinhot meg a többieket...Morminho írta:Ne érdekeljen már teéged, h milyen az anyagi helyzetünk... Ha nem lenne pénzünk akkor nem gondolnánk Henry-raSwineherd írta:Ja értem, szóval az adósság megmarad, de Henry kell az ajtónakAz új Gáspár?? Rossel legalább tudta, hogy mit csinál...
De már minden adósság törlesztve...
Pedrosa nyert németországban. király, de hogy jön ide?Zsolti írta:nézd meg az elmundo címlapját!Badi írta:Nem tudom miről beszélünk, Henryre semmi esélyünk sincs egyéb okok miatt..
hát már a sárgáknál is inkább Ronaldinho lesz a divat,a bekkem meg kimenőben van arrafelé...Swineherd írta:Beckham pl. 30 millát hoz egy év alatt, másra nem nagyon jó, de anyagilag megéri...
Azt ne meséld már be, hogy ti törlesztettétek az adósságot! Miből, a 18 milla plusszból év végén? Lapocka a játékosvásárkásokra vett fel kölcsönt, abból vettétek Decot, Dinhot meg a többieket...Morminho írta:Ne érdekeljen már teéged, h milyen az anyagi helyzetünk... Ha nem lenne pénzünk akkor nem gondolnánk Henry-raSwineherd írta:Ja értem, szóval az adósság megmarad, de Henry kell az ajtónakAz új Gáspár?? Rossel legalább tudta, hogy mit csinál...
De már minden adósság törlesztve...
engem csak abból a szempontból érdekelt,hogy megint igazoltatok két csatárt.Swineherd írta:És titeket mit érdekelnek a mi igazolásaink??? NA????Zsolti írta:amugy meg mit érdekel az téged,hogyha leigazoljuk a Henryt?Swineherd írta:Ja értem, szóval az adósság megmarad, de Henry kell az ajtónakAz új Gáspár?? Rossel legalább tudta, hogy mit csinál...
Riq. 10 lesz összesen ha villarreal bejüt a BLbe.Zsolti írta:+riquelme ára,ami kb olyan 8milla lesz mindent összevetve,és a túrák+játékosokra még egy forintot sem költöttünk.