Egyáltalán nem vagyok Samu ellen, de az első olyan gól volt, amit 10-ből legalább 7 csatár belőtt volna, ennek ellenére nem vitatom, ott kellett lenni, be kellett rúgni, a második meg kamu 11-esből, bár erre is igaz az előbbi félmondatom...Rivaldo11 írta:Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.Zsolti írta:csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..
Ez eddig tényleg semmi extra.
Serie A / Coppa Italia
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.Zsolti írta:csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..
Ez eddig tényleg semmi extra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- miihii
- KHAL
Én is néztem az Inter meccsét.
Nem volt ma vmi meggyőző a bajnok...
Mivel nem igazán csípem őket,így annak örülök,h Samu rúgta a góljukat (még ha egy kakás tiziből is volt
) és annak is,h nem nyertek
Eto'o sztem nem volt olyan rossz.De kiszolgálásilag még ráférne vmi erősítés.Főleg ha Quaresma fog neki beadogatni.
Én naon csípem a srácot,ezeka flikk-flakkok tetszetősek
Csak az a gond vele,h semmi haszna belőle a csapatának,legalábbis a Porton kívül
A lényeg,ami lényeg,Samu beköszönt,eddig tétmeccsen 2/2.
Csak így tovább,León!
Így legalább nekem is van miért Inter meccset nézzek
Nem volt ma vmi meggyőző a bajnok...
Mivel nem igazán csípem őket,így annak örülök,h Samu rúgta a góljukat (még ha egy kakás tiziből is volt

Eto'o sztem nem volt olyan rossz.De kiszolgálásilag még ráférne vmi erősítés.Főleg ha Quaresma fog neki beadogatni.

A lényeg,ami lényeg,Samu beköszönt,eddig tétmeccsen 2/2.

Csak így tovább,León!
Így legalább nekem is van miért Inter meccset nézzek

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..merx írta:júúúúj ne kezd el fikázni mert akkor jön megint az ibra topicban a szidásZsolti írta:Hát gyerekek...Etoo ott folytatja,ahol nálunk idény végén abbahagyta..nagyon vak...
büntetőt berúgni,meg nem nagy valami..
amúgy akárki akármit mond eto'o-nak is kell még idő, nem is kevés hiába töltött együtt több időt a csapatával a pályán mint zlatan, bele fog ő jönni de szerintem milito lesz a házi gólkirály, ha csak josé nem rendeli máshogy
júúúúj ne kezd el fikázni mert akkor jön megint az ibra topicban a szidásZsolti írta:Hát gyerekek...Etoo ott folytatja,ahol nálunk idény végén abbahagyta..nagyon vak...
büntetőt berúgni,meg nem nagy valami..

amúgy akárki akármit mond eto'o-nak is kell még idő, nem is kevés hiába töltött együtt több időt a csapatával a pályán mint zlatan, bele fog ő jönni de szerintem milito lesz a házi gólkirály, ha csak josé nem rendeli máshogy

igen csak az a rész, hogy "nyerhetett volna" az interre nézve nem dicséret annál inkább a bari számára, ezzel azt akarom mondani, hogy josé csapata nem lehet boldog ezen eredménnyel viszont a bari nagyon is

merx,
Inter is nyerhetett volna ha belövik a helyzeteket. Eto'o maga is elpuskázott egy 100% ziccert.
Inter is nyerhetett volna ha belövik a helyzeteket. Eto'o maga is elpuskázott egy 100% ziccert.
az eddigiek alapján (lazio és bari) azt mondom, hogy milito volt a legnagyobb erősítés az internek, nagyon jól jártak vele, eddig ugyan még nem lőtt gólt de nagyon megy, nagyon játszik, nagyon érzi a kaput.
a bari ha nem is könnyedén de nyerhetett volna, ha nem alvarez(vagy ki) van középen és lövi el az összes labdát amit kap, engem már nagyon zavart, hogy ha kell ha nem lő, pedig ezt neki nem kellene erőltetnie nagyon nem mentek a távoli lövések
ja és moratti azt hiszem nem erre az interre gondolt annál a nyilatkozatnál
a bari ha nem is könnyedén de nyerhetett volna, ha nem alvarez(vagy ki) van középen és lövi el az összes labdát amit kap, engem már nagyon zavart, hogy ha kell ha nem lő, pedig ezt neki nem kellene erőltetnie nagyon nem mentek a távoli lövések
ja és moratti azt hiszem nem erre az interre gondolt annál a nyilatkozatnál

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ezt sűrgősen vissza kell vonnom... Nála csak Balotelli volt bénább!fcbarca0827 írta: Quaresma játszik!Kivételesen, egész jól...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hát az Internek egy irányítóra hatalmas szüksége van.
Sneijdert muszáj lesz megvenniük,mert nincsennek nagy passzok a játékukban.
Eto'o ma is lőtt ey gólt, szerintem fel is van pörögve, jót tett neki a váltás,ha már mennie kellett,szóval abszolút nem búslakodik, hanem remek formában segíti az Intert.Viszont a helyzetkihasználásán ha javítani tudna..
Milito szintén jó volt.
Quaresma nagyon gyenge.
Szóval 1kp még nagyon kell az Internek, szerintem Sneijder lesz az.
Vamos Eto'o!
Sneijdert muszáj lesz megvenniük,mert nincsennek nagy passzok a játékukban.
Eto'o ma is lőtt ey gólt, szerintem fel is van pörögve, jót tett neki a váltás,ha már mennie kellett,szóval abszolút nem búslakodik, hanem remek formában segíti az Intert.Viszont a helyzetkihasználásán ha javítani tudna..
Milito szintén jó volt.
Quaresma nagyon gyenge.
Szóval 1kp még nagyon kell az Internek, szerintem Sneijder lesz az.
Vamos Eto'o!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Kár, hogy nem tettekristop írta:Bari simán megnyerhette volna a meccset

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bari simán megnyerhette volna a meccset 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
20 milla volt az ára. Amúgy az Inter bomba csatárduója mögül épp egy olyan "utolsó passzos" középpályás hiányzik.ke.andy írta:Milito játéka nagyon tetszik. Az idei év az övé lehet, ha elkerülik a sérülések. Mennyiért vette az Inter?
Még egy hét van az átigazolási szezonból...
Közben majdnem nyeri a meccset a Bari

Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
de jó színe van Jose-nak, szép kis nyaralás lehetett
na meg rátesz gondolom az x körüli állás is, kevéssel a vége előtt...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Milito játéka nagyon tetszik. Az idei év az övé lehet, ha elkerülik a sérülések. Mennyiért vette az Inter?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ibrát nem kell sajnálni, majd ha ő is kihagy egy olyan 105%os helyzetet mint Eto'opalesz77 írta:, de Ibrát sajnálom... ezek után mi fog itt menni ha ma nem lő gólt![]()
Quaresma játszik? a keretben van? előre is kösz

Quaresma játszik, semmi extra szntem, próbálkozik

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szerintem most is kritikán aluli.fcbarca0827 írta: Quaresma játszik!Kivételesen, egész jól...
Eto'o meg szokásos, második félidőben is kihagyott egy hatalmas ziccert, egy az egyben a kapussal szemben.
-
- Barça B
Az első félidőt néztem de ott Eto'o alig találkozott a labdával
am gratula a góljához! Így tovább Samuel!! 

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Quaresma játszik!palesz77 írta: Quaresma játszik? a keretben van? előre is kösz

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!