Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy beígérése. Emlékszem anno Beckham-el kampányolt Laportacsababarca írta:Igen az elnökválasztás miatt sejthető egy nagy név megvétele.
JogosFernando írta:Más csapatoknál talán, de itt?Melyikünk gondolt Cáceresre, Hlebre, Csigrinszkijre mielőtt leigazoltuk őket, de Touré, Keita és Abidal is meglepetés igazolás volt, ahogyan Maxwell és anno Ezquerro.
![]()
Nem lennék annyira meglepődve, ha nem egy Ribéry vagy egy Dávidszilva jönne év végén. (Bár most elnökválasztás, jönnek a nevek...)
Fernando írta:Hát lejjebb már volt róla szó. Én is szívesen látnám őt itt, de szerintem mindenkinek van 1-2 olyan játékos akit szívesen látna itt, de nem túl reális.csababarca írta:Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
Hát lejjebb már volt róla szó. Én is szívesen látnám őt itt, de szerintem mindenkinek van 1-2 olyan játékos akit szívesen látna itt, de nem túl reális.csababarca írta:Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
Egy nem madridi lap ezt picit máshogy fogalmazta volna meg.Chino írta:Na erre varrjatok gombot:
"Az AS szerint a Juventus, a Machester City és a Chelsea, valamint a napi szinten érdeklődő Barcelona is lemondhat Riberyről, miután a játékos végleg eldöntötte, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Ezen a héten kapja meg a Bayern ajánlatát, amit vissza fog utasítani, hogy álmai együttesébe szerződhessen."
Chino írta:Na erre varrjatok gombot:
"Az AS szerint a Juventus, a Machester City és a Chelsea, valamint a napi szinten érdeklődő Barcelona is lemondhat Riberyről, miután a játékos végleg eldöntötte, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Ezen a héten kapja meg a Bayern ajánlatát, amit vissza fog utasítani, hogy álmai együttesébe szerződhessen."
Cáceres, Henrique. Ők szintén zsákbamacska, ahogy Csiga is.istyke6 írta:sztem meg tuti nem megy el milito iden nyaron, eddig meg csiga sem valami bombajo, es akkor csak Pique- Puyol- Marquez - Csiga maradna(kihagytam vkit?) es megint sztem nem igazolunk vkit .
Én is láttam a Marca címlapján azt, de ugyanazt a fotót adta le a Sporthiradó is, de ez mindegy. Leírtam azt a 4 embert, de van ott még a cserepadon egy Van der Vaart is, akit ugyan nem szorítana ki a kezdőből.sjay írta:Én akartam rá "gombot varrni":D! Én is onnan értesültem nem a sporthiradóból stb... hülyeséget nem írnék le más ócsárolására...Egyébként egyetértek a többiekkel mert Dzsudzsák nem lesz Realos, esetleg 2-3 szezon múlva, de szerintem bisztos elmegy valamelyik topligás csapatbafcbarca0827 írta:...
Én akartam rá "gombot varrni":D! Én is onnan értesültem nem a sporthiradóból stb... hülyeséget nem írnék le más ócsárolására...Egyébként egyetértek a többiekkel mert Dzsudzsák nem lesz Realos, esetleg 2-3 szezon múlva, de szerintem bisztos elmegy valamelyik topligás csapatbafcbarca0827 írta:...
LM10 írta:A SPORT ma nagyon bekezdett a hírekkel, pedig hol van még a nyár..![]()
Ma "csak" Torrest, és az Ajax fiatal dán 17 éves középpályását Eriksen-t. És azt is felhozták, hogy a nyáron Milito az Interb igazolhat 10 milla körülÉn nem adnám el. Sokkal megbízhatóbb így 1, év kihagyás után, mint Rafa vagy Csiga.
A MARCA címplapon közölte, még novemberbe, vagy decemberbe. Az az újság igencsak tisztában van a Real ügyeivel. Nem nagyon szoktak baromságot írni. Biztos, hogy figyelték, ahogy az is biztos, hogy ettől függetlenül (most még) nem fog a Real játékosa lenni.Barcaman1993 írta:... Erre varrjál gombot.sjay írta:Már bocs , de ha valami után nem nézel arról ne állítsd hogy nem igaz![]()
Balázst figyelte a Madrid és a PSG is
![]()
MÁS:
Szerintem a bal oldal a lyukas posztunk , egy arra megfelelő kvalitású támadó játékos igazolását várom:)
Ezt a Dzsudzsákost én is csak képzeld az a Sporthirado volt, ami nagyon szereti a kacsákat. Másrészt a Madrid minek figyelné, mikor van nekik egy Ronaldo-juk, Kaká-juk, Granero-juk, meg egy Guti-juk. Nem lenne logikus, hogy euró 100milliókat költenek világsztárokra, aztán vennének egy Dzsudzsákot a helyére. Aztán, csak mert valamelyik oldal leadta ezt a hírt az nem jelent semmit. Amíg a Madridból ezt nem vallja be senki, addig ez sz.rt nem ér. De, ha láttak madridi figyelőket PSV meccsen, az is lehet, hogy akár mást figyeltek, csak vele hozták hírbe, mert most aktuálisan Ő az egyik legjobb. A Sport meg a Mundo is írt akkor baromságokat már, mint az állat... Erre varrj gombot.sjay írta:Már bocs , de ha valami után nem nézel arról ne állítsd hogy nem igazBarcaman1993 írta:...![]()
Balázst figyelte a Madrid és a PSG is
![]()
MÁS:
Szerintem a bal oldal a lyukas posztunk , egy arra megfelelő kvalitású támadó játékos igazolását várom:)
Már bocs , de ha valami után nem nézel arról ne állítsd hogy nem igazBarcaman1993 írta:...
Ez azért még viccnek is rossz. A Madrid max. a TV-ben nézte a játékát, másrészt Dzsudzsák ide kevés lenne. Harmadrészt meg a Barcánál pont az a játék lényege, hogy a szélsők befele tudnak cselezni. Meghát valljuk be az őszintét, szted Dzsudzsák eljuttatná a Barcát bármilyen kupa döntőjébe vagy bajnokság megnyeréséhez? Ha tavaly Henry nem játszott volna olyan jól a Classicón és a bajnokságban lehet, hogy most a Barca nem lenne címvédő a bajnokságban, bár ki tudja...Andrisr10 írta:Tudom, hogy elfoglutságból mondom leginkább, de baloldalra támadónak szerintem nagyon nagy lenne Dzsudzsi, ő ritkábban tolná befelé a játékot mivel nem jobb lábas, így Messinek meg Ibrának több helye lenne. Mindamellett egy nagyon kreatív jó lövőtechnikájú játékos a mi Balázsunk. Persze most nem extraklasszis, de rendkívül fejlődőképes. (látva az elmúlt években mutatott teljesítményét).
ui.: Biztos volt már erről szó korábban is, de nem bírtam ki, hogy ne írjam be.![]()
Meg, ha már a Madrid is nézi a játékát...
Egyetértek a hozzászólásoddal, különösen azzal a részével, hogy Ini balszélső posztjától nekem is feláll a hátamon a szőr, kár lenne a zsenialitását elfojtani a vonal mellett!Chino írta:....