Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.04. 09:35:12

Most nem azért de Dzsudzsi jó ajánlat esetén elhozható Eindhovenből(10-12mil) :D De szép is lenne, azt gondolom meg is állná a helyét, de ha kicsit realistábbak akarunk maradni, akkor a Valencia érdeklődött utána már télen is, és ha odaigazolna, akkor Silva szabaddá válhat... Win-Win situation...

(Xavi-Ini-Dzsudzsák-Zlatan(Torres?)-Messi) :D
messi70
Jugador del Barça

2010.03.04. 09:04:14

Mar Adrianot is emlegetik hogy ha visszater akkor csak a real roma vagy a barca johet szoba'
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.03. 22:41:33

Repkedni fognak itt a nevek,ettől nem kell félni.
Silva,Ribery,Robinho,Di Maria,Fabregas;hogy csak a legnagyobbakat említsem.

Hát én anno nagy Beckham fan voltam,örültem volna neki ha idejön.
De látva mi történt,milyen brazil varázsló jött ide,és vált halhatatlanná a Barca történetében azt mondom nem baj hogy nem Dávid jött.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:38:59

csababarca írta:Igen az elnökválasztás miatt sejthető egy nagy név megvétele.
Vagy beígérése. Emlékszem anno Beckham-el kampányolt Laporta :lol: De jó, hogy "csak" Dinho jött helyette.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.03. 22:36:00

Fernando írta:Más csapatoknál talán, de itt? :lol: Melyikünk gondolt Cáceresre, Hlebre, Csigrinszkijre mielőtt leigazoltuk őket, de Touré, Keita és Abidal is meglepetés igazolás volt, ahogyan Maxwell és anno Ezquerro. :D

Nem lennék annyira meglepődve, ha nem egy Ribéry vagy egy Dávidszilva jönne év végén. (Bár most elnökválasztás, jönnek a nevek...)
Jogos :D
Amúgy érdekes hogy vagy nagyon telibetalálunk igazolásokkal,vagy nullát teljesít a hozott játékos.
Köztes talán Keita...
De ezt már kifejtettem régebben.

Igen az elnökválasztás miatt sejthető egy nagy név megvétele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:28:00

Más csapatoknál talán, de itt? :lol: Melyikünk gondolt Cáceresre, Hlebre, Csigrinszkijre mielőtt leigazoltuk őket, de Touré, Keita és Abidal is meglepetés igazolás volt, ahogyan Maxwell és anno Ezquerro. :D

Nem lennék annyira meglepődve, ha nem egy Ribéry vagy egy Dávidszilva jönne év végén. (Bár most elnökválasztás, jönnek a nevek...)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.03. 22:20:59

Fernando írta:
csababarca írta:Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
Hát lejjebb már volt róla szó. Én is szívesen látnám őt itt, de szerintem mindenkinek van 1-2 olyan játékos akit szívesen látna itt, de nem túl reális.

Igen olvastam,de nem foglaltam állást.Most se teszem még,mert nem sok meccsen láttam még játszani.
Igen mindenkinek van egy két kedvenc,de azért ha a realitások talaján maradunk be lehet lőni nagyjából hogy kik közül kerülhet ki egy balszélső.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:12:06

csababarca írta:Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
Hát lejjebb már volt róla szó. Én is szívesen látnám őt itt, de szerintem mindenkinek van 1-2 olyan játékos akit szívesen látna itt, de nem túl reális.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.03. 21:48:43

Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.03. 21:34:45

én szélsőnek leginkább Silvat venném meg, őt tudnám legjobban elképzelni a csapatban!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.03. 21:32:34

Chino írta:Na erre varrjatok gombot:

"Az AS szerint a Juventus, a Machester City és a Chelsea, valamint a napi szinten érdeklődő Barcelona is lemondhat Riberyről, miután a játékos végleg eldöntötte, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Ezen a héten kapja meg a Bayern ajánlatát, amit vissza fog utasítani, hogy álmai együttesébe szerződhessen."
Egy nem madridi lap ezt picit máshogy fogalmazta volna meg. :lol: De ha igaz is, menjen én nem bánom, nem kell ide, ha a Real az álmai csapata... (legalább nem megy Madridba Silva és Villa. :D )
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.03. 21:31:36

Chino írta:Na erre varrjatok gombot:

"Az AS szerint a Juventus, a Machester City és a Chelsea, valamint a napi szinten érdeklődő Barcelona is lemondhat Riberyről, miután a játékos végleg eldöntötte, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Ezen a héten kapja meg a Bayern ajánlatát, amit vissza fog utasítani, hogy álmai együttesébe szerződhessen."

A madidista.hu ezekre a forrásokra hivatkozva minden évben lehoz ilyen híreket minden nagy névről.Így volt ez Ronaldoval,Kakával,még évekkel a leigazolásuk előtt is. :roll:
Persze ettől oda igazolhat,mint a másik kettő is pl végül ott kötött ki.
De ezeknek nincs értelme,majd ha kinyit a piac,és Ribéry felmutatja a fehér mezt,akkor lehet majd ilyenekről beszélni,addig felesleges.

A mi igazolásainkról annyit,hogy Fabregast hoznám,illetve szélső pozícióra nekem mindegy ki jön jóformán,csak beváljon. Ribéryt látnám a legszívesebben itt.
Fabregas kell,mélyülne a keret,és azért nem mindegy hogy Fabregas van a pályán van a Busi/Keita kettős egyike.
Hogy a védelem miként alakul azt nem tudom,az alap 4es megvan,Alves mögé kell csere,mert nem akarom Puyolt szélen látni,attól a hideg kiráz.Lehet házon belül is meg lehet oldani,de ha egy minőségi embert tudnánk hozni oda 10 millió körül akkor jöhet valaki.
Az biztos hogy egy nagy név jönni fog,hiszen elnökválasztás van,ezt ne feledjük.
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.03. 21:04:11

Na erre varrjatok gombot:

Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2010.03.03. 18:19:31

a Marca nem szokott hülyeségeket írni? ti tényleg olvassátok azt az újságot?

amúgy én se hiszem el, hogy érdeklődnének Balázs iránt. maximum kint van Hollandiában is egy figyelő és kimegy Ajax meg PSV meccsekre. úgy figyelik mint még másik ezer játékost. neki meg egyszerűen jól megy a játék, a Realnál az hiányposzt, így értelemszerűen az újságnak ezt a kettőt kell összeraknia.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.03. 17:59:00

istyke6 írta:sztem meg tuti nem megy el milito iden nyaron, eddig meg csiga sem valami bombajo, es akkor csak Pique- Puyol- Marquez - Csiga maradna(kihagytam vkit?) es megint sztem nem igazolunk vkit .
Cáceres, Henrique. Ők szintén zsákbamacska, ahogy Csiga is.
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2010.03.03. 17:58:44

Barcaman1993 írta:...
Csak az a aj hogy nem érted hogy mit írok. Én nem mondtam hogy leigazolják ,csak azt hogy figyelik, akettő nem ugyanaz.
Sorry az offért.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.03.03. 17:56:27

sjay írta:
fcbarca0827 írta:...
Én akartam rá "gombot varrni":D! Én is onnan értesültem nem a sporthiradóból stb... hülyeséget nem írnék le más ócsárolására...Egyébként egyetértek a többiekkel mert Dzsudzsák nem lesz Realos, esetleg 2-3 szezon múlva, de szerintem bisztos elmegy valamelyik topligás csapatba :D
Én is láttam a Marca címlapján azt, de ugyanazt a fotót adta le a Sporthiradó is, de ez mindegy. Leírtam azt a 4 embert, de van ott még a cserepadon egy Van der Vaart is, akit ugyan nem szorítana ki a kezdőből.

De ezt a témát hagyjuk, ez nem az a Topic...
Bocs, hogy Offolok.
sjay
Entrenador del Barça

2010.03.03. 17:45:40

fcbarca0827 írta:...
Én akartam rá "gombot varrni":D! Én is onnan értesültem nem a sporthiradóból stb... hülyeséget nem írnék le más ócsárolására...Egyébként egyetértek a többiekkel mert Dzsudzsák nem lesz Realos, esetleg 2-3 szezon múlva, de szerintem bisztos elmegy valamelyik topligás csapatba :D
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.03. 15:58:13

LM10 írta:A SPORT ma nagyon bekezdett a hírekkel, pedig hol van még a nyár.. :D
Ma "csak" Torrest, és az Ajax fiatal dán 17 éves középpályását Eriksen-t. És azt is felhozták, hogy a nyáron Milito az Interb igazolhat 10 milla körül :shock: Én nem adnám el. Sokkal megbízhatóbb így 1, év kihagyás után, mint Rafa vagy Csiga.

sztem meg tuti nem megy el milito iden nyaron, eddig meg csiga sem valami bombajo, es akkor csak Pique- Puyol- Marquez - Csiga maradna(kihagytam vkit?) es megint sztem nem igazolunk vkit .
I <3 FCB
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.03. 15:52:21

Barcaman1993 írta:
sjay írta:Már bocs , de ha valami után nem nézel arról ne állítsd hogy nem igaz :wink: :!: Balázst figyelte a Madrid és a PSG is :!:
MÁS:
Szerintem a bal oldal a lyukas posztunk , egy arra megfelelő kvalitású támadó játékos igazolását várom:)
... Erre varrjál gombot.
A MARCA címplapon közölte, még novemberbe, vagy decemberbe. Az az újság igencsak tisztában van a Real ügyeivel. Nem nagyon szoktak baromságot írni. Biztos, hogy figyelték, ahogy az is biztos, hogy ettől függetlenül (most még) nem fog a Real játékosa lenni.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
LM10
Director del Fútbol

2010.03.03. 15:47:44

A SPORT ma nagyon bekezdett a hírekkel, pedig hol van még a nyár.. :D
Ma "csak" Torrest, és az Ajax fiatal dán 17 éves középpályását Eriksen-t. És azt is felhozták, hogy a nyáron Milito az Interb igazolhat 10 milla körül :shock: Én nem adnám el. Sokkal megbízhatóbb így 1, év kihagyás után, mint Rafa vagy Csiga.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.03.03. 15:40:51

sjay írta:
Már bocs , de ha valami után nem nézel arról ne állítsd hogy nem igaz :wink: :!: Balázst figyelte a Madrid és a PSG is :!:
MÁS:
Szerintem a bal oldal a lyukas posztunk , egy arra megfelelő kvalitású támadó játékos igazolását várom:)
Ezt a Dzsudzsákost én is csak képzeld az a Sporthirado volt, ami nagyon szereti a kacsákat. Másrészt a Madrid minek figyelné, mikor van nekik egy Ronaldo-juk, Kaká-juk, Granero-juk, meg egy Guti-juk. Nem lenne logikus, hogy euró 100milliókat költenek világsztárokra, aztán vennének egy Dzsudzsákot a helyére. Aztán, csak mert valamelyik oldal leadta ezt a hírt az nem jelent semmit. Amíg a Madridból ezt nem vallja be senki, addig ez sz.rt nem ér. De, ha láttak madridi figyelőket PSV meccsen, az is lehet, hogy akár mást figyeltek, csak vele hozták hírbe, mert most aktuálisan Ő az egyik legjobb. A Sport meg a Mundo is írt akkor baromságokat már, mint az állat... Erre varrj gombot. :D
sjay
Entrenador del Barça

2010.03.03. 15:36:27

Már bocs , de ha valami után nem nézel arról ne állítsd hogy nem igaz :wink: :!: Balázst figyelte a Madrid és a PSG is :!:
MÁS:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.03.03. 15:22:09

Andrisr10 írta:Tudom, hogy elfoglutságból mondom leginkább, de baloldalra támadónak szerintem nagyon nagy lenne Dzsudzsi, ő ritkábban tolná befelé a játékot mivel nem jobb lábas, így Messinek meg Ibrának több helye lenne. Mindamellett egy nagyon kreatív jó lövőtechnikájú játékos a mi Balázsunk. Persze most nem extraklasszis, de rendkívül fejlődőképes. (látva az elmúlt években mutatott teljesítményét).

ui.: Biztos volt már erről szó korábban is, de nem bírtam ki, hogy ne írjam be. :twisted:
Meg, ha már a Madrid is nézi a játékát...
Ez azért még viccnek is rossz. A Madrid max. a TV-ben nézte a játékát, másrészt Dzsudzsák ide kevés lenne. Harmadrészt meg a Barcánál pont az a játék lényege, hogy a szélsők befele tudnak cselezni. Meghát valljuk be az őszintét, szted Dzsudzsák eljuttatná a Barcát bármilyen kupa döntőjébe vagy bajnokság megnyeréséhez? Ha tavaly Henry nem játszott volna olyan jól a Classicón és a bajnokságban lehet, hogy most a Barca nem lenne címvédő a bajnokságban, bár ki tudja...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.03. 14:06:51

Chino írta:....
Egyetértek a hozzászólásoddal, különösen azzal a részével, hogy Ini balszélső posztjától nekem is feláll a hátamon a szőr, kár lenne a zsenialitását elfojtani a vonal mellett! :D
Villa már nekem is eszembe jutott, szerintem jól muzsikálna balszélen, de ez csak saját vélemény, és esetleg Ibra helyén is tudna muzsikálni problémás esetben.(sérülés, eltiltás, formahanyatlás)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lezárt