Chino írta:Na erre varrjatok gombot:
"Az AS szerint a Juventus, a Machester City és a Chelsea, valamint a napi szinten érdeklődő Barcelona is lemondhat Riberyről, miután a játékos végleg eldöntötte, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Ezen a héten kapja meg a Bayern ajánlatát, amit vissza fog utasítani, hogy álmai együttesébe szerződhessen."
A madidista.hu ezekre a forrásokra hivatkozva minden évben lehoz ilyen híreket minden nagy névről.Így volt ez Ronaldoval,Kakával,még évekkel a leigazolásuk előtt is.
Persze ettől oda igazolhat,mint a másik kettő is pl végül ott kötött ki.
De ezeknek nincs értelme,majd ha kinyit a piac,és Ribéry felmutatja a fehér mezt,akkor lehet majd ilyenekről beszélni,addig felesleges.
A mi igazolásainkról annyit,hogy Fabregast hoznám,illetve szélső pozícióra nekem mindegy ki jön jóformán,csak beváljon. Ribéryt látnám a legszívesebben itt.
Fabregas kell,mélyülne a keret,és azért nem mindegy hogy Fabregas van a pályán van a Busi/Keita kettős egyike.
Hogy a védelem miként alakul azt nem tudom,az alap 4es megvan,Alves mögé kell csere,mert nem akarom Puyolt szélen látni,attól a hideg kiráz.Lehet házon belül is meg lehet oldani,de ha egy minőségi embert tudnánk hozni oda 10 millió körül akkor jöhet valaki.
Az biztos hogy egy nagy név jönni fog,hiszen elnökválasztás van,ezt ne feledjük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."