Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a haxball lista? Mert oda tán én is neveznék. Milyen hosszú lebonyolításúra tervezitek a bajnokságot?levproff írta:1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
13. lijacska
14. levproff
Nah eddig lenne 2,5 csapat kb.szerintem sokkal jobb lett volna 4vs4-ben, egyel nagyobb pályán nyomni.
a 2vs2-t én nem élveztem, ha van összeszokottság, jobb, de itt nem lesz ilyen, az is jó, ha a versenyre megvannak a csapatok, nem hogy gyakorolni.
4-5 vs 4-5-ben meg rohadt nagy tikitakákat lehet nyomni összeszokottság nélkül is, én úgy játszottam vele ilyen bosnyák meg szerb arcokkal.
Jó, beléphetsz.MichaaBee írta:Mehet most újra.
Ne haragudj, de csődöt mondott egyidejűleg a java, a firefox, a RAM, meg úgy kompletten minden ezen a roncsgépen, befagyott az egész.Háromszor ledobott a játékról 2 kérdés alatt... Mindegy, mostmár megoldódott egy újraindítással, úgyhogy folytathatjuk. Eggyel volt több 200-asod, amikor kiléptem, úgyhogy az első kérdést hagyom majd Neked.
Most már én is, KalapKingdom, felveszlek. Akkor újra? Vagy mikor? Én is kiléptem.MichaaBee írta:Itt vagyok, csapathatjuk. Mr Bee vagyok honfoglalón, mindjárt belépek. Kérlek csináld meg a szobát!Kalap1988 írta:Michaabee! Ha itt vagy, akár most is nyomhatjuk. Párbajszobás?
Itt vagyok, csapathatjuk. Mr Bee vagyok honfoglalón, mindjárt belépek. Kérlek csináld meg a szobát!Kalap1988 írta:Michaabee! Ha itt vagy, akár most is nyomhatjuk. Párbajszobás?
Én is neveznék szivesen, de nem akar indulni a játék - nem csatlakozik sehova, csak tölt a csatlakozásnál...S.Agüero írta:na, még 6 ember kell s kezdhetjük
Remélem EZ segít valamit...balinteer írta:Srácok tud valaki egy olyan oldalt,ahol ingyen lehet pókerezni? Előre is köszi.
Az lehet, de annyira meg nem tetszik, hogy tovább játsszam vele...kanty írta: Játszol 1-2 órát és utoléred a társaságot.
Játszol 1-2 órát és utoléred a társaságot.P.U.Y.O.L. írta:Én nem fogok nevezni azt hiszem!![]()
Bár barin volt egy szép fejes gólom és egy mellre vétel után kiosztottam egy gyönyörű esernyőt is.... ez a játék nekem nem fekszik...